CZERWCOWE TESTOWANIE ;-)
-
WIADOMOŚĆ
-
Tak jak najbardziej w 6 dc jesteś jeszcze w czasie miesiączki, albo tuż po, ja czasami też mierzyłam od 6 -7 dnia cyklu.Córcia - 24.01.2012 r.
Aniołek mój kochany- 19.02.2018 r (6tc/10tc)
Przebyty zespół HELLP, PCOS,późna owulacja mutacja: MTHFR_677C-T -heterozygota, PAI-1 4G - homozygota
ANA3 dsDNA(+)graniczny
-
Anet85 wrote:Tak jak najbardziej w 6 dc jesteś jeszcze w czasie miesiączki, albo tuż po, ja czasami też mierzyłam od 6 -7 dnia cyklu.
-
https://www.aptekagemini.pl/termometr-microlife-mt-16c2.html
Ja mam taki termometr;-)Córcia - 24.01.2012 r.
Aniołek mój kochany- 19.02.2018 r (6tc/10tc)
Przebyty zespół HELLP, PCOS,późna owulacja mutacja: MTHFR_677C-T -heterozygota, PAI-1 4G - homozygota
ANA3 dsDNA(+)graniczny
-
nick nieaktualny
-
Ja o dziwo jeszcze siedzę w salonie przed tv. Z nudów mecz oglądam. Dzieci spia, Malz ledwo ciepły siedzi twardo mimo, że oczy mu się zamykają.. Oo wlasnie idzie spac hehehe. No i po dzisiejszym 30stopniowym upale w dzień aż do wieczora od 21 mamy deszcz i świeże powietrze.. Z burza no ale trudno:p
Isaura ja jutro nie robie nic:) A w sumie to cos pewnie na szybko. Zupe mam z dzis pieczarkowa to będzie akurat dla wszystkich(zawsze robię duży garnek i wychodzi na 2-3dni nawet). W sumie mam nuggetsy to moze z frytkami i tyle:p Za to dzis chińskie danie powiedzmy też takie na szybko. Ryż ugotowany z usmazona piersią kurczaka i z warzywami z patelni w sosie słodko-kwaśnym
Kasialora ja zawsze mierze od ok. 6dc bo jakoś podczas @ nie lubię się tam gmerac na dole termometrem...
Anet ja też porównuję do wykresów na tablicy hehehe no ale czekamy dalej. Jeszcze trochę i bedzie kolejne mierzenie. Może choć trochę się coś jutro wyjaśni.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 21 czerwca 2018, 21:44
-
nick nieaktualnyIsaura widzę, że testujemy jednego dnia, nie kusi Cie już testować?
Ja nie wiem czy czasem jutro nie zatestuje.
U nas też w końcu deszcz spadł i jest czym oddychać
A na obiad jutro spaghetti z dzisiaj. w piątki zazwyczaj ide na łatwizne z obiadamiNona lubi tę wiadomość
-
Katiiii wrote:Szkoda że się nie dostała mimo to trzymam kciuki aby istniała taka lista rezerwowa.
A to do prywatnego czy publicznego ?
Ja mojej małej papiery składałam do przedszkola na początku maja tyle że płaciłam 25funtów za miejsce bo czesto jest tak że rodzice zapisują a potem wycofują sie i wtedy blokują miejsce innym dzieciom stad się płaci własnie 25f za trzymanie miejsca jako rekompensata no i też można składać papiery dużo wczesniej i też sie placi 25f za trzymanie miejsca dla danego dziecka. W dniu urodzin córki czyli 27 czerwca na godz 10:00 córka ma spotkanie w przedszkolu w celu rozeznania czyli aby mogla sobie zobaczyc co i jak,pochodzic po sali w ktorej bedzie sie bawic aby tak sie przyzwyczaiła i zobaczyła jak jest fajnie
Po za tym jestem zadowolona bo udalo sie ogarnac tlumacza na kolejne spotkanie u lekarza i na wizyte w szkole u syna ktore tez bedzie 27czerwca z tym ze na godz 14:00 w nowej szkoleChociaż tyle radosci z dnia dzisiejszego bo prócz tego ogarnia mnie smutek... 21 maj brak serduszka ...to juz równy miesiac od tej wiesci i na samą mysl o tym jest mi mega smutno i łzy same leca ...
Po za tym z rana bylam na tym pobraniu krwi. Zobaczymy co 26 czerwca sie okaze.ale tak jak napisałam to moja wina, że jednak nie zgłosiłam Jej w pierwszej rekrutacji w marcu. Bo już w tej drugiej w czerwcu to ot taka aby była rekrutacja.. W każdym bądź razie czekam na ten wrzesień, może parę dzieci się wykruszy.
Dobrze, że chociaż Wy macie dziś dobry dzien:)) co prawda tragedii nie ma, ze nie idzie w tym roku, bo w sumie i tak rok wcześniej by teraz szła. Ale juz za rok to nie ma bata pójdzie napewno:p bo już 3lata skończone to mus:dKatiiii lubi tę wiadomość
-
ksiazka wrote:Isaura widzę, że testujemy jednego dnia, nie kusi Cie już testować?
Ja nie wiem czy czasem jutro nie zatestuje.
U nas też w końcu deszcz spadł i jest czym oddychać
A na obiad jutro spaghetti z dzisiaj. w piątki zazwyczaj ide na łatwizne z obiadami
Ja w sobotę mam luz z obiadem, Teścia rocznica śmierci to obiad u Teściowej a w niedziele obiad u moich rodziców bo idziemy na Dzien Ojca:)Nona lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Cześć dziewczyny
ja mam w tym miesiącu dość kiepski humor. Taka jakaś placzka jestem. Jeszcze dzisiaj byłam u mamy a ona do mnie z Tekstem ze my za bardzo chcemy. Ona starała się 5 lat o pierwsze dziecko. Po 3 latach odpuścila i w końcu samo kiedyś zaskoczyło...
Ja tak nie lubię tych tekstów... Za dużo myślisz, za bardzo chcesz, przesadzasz, co z tego ze rok czasu się staracie
....
Przynajmniej nie musze myśleć co na weekendzie gotować będę bo na wesele idziemy2 dni z głowy
I teraz taka ciekawostka: para młoda wymyśliła sobie w niedziele zrobić strefę kibica i będziemy oglądać mecz. Także godz 19.30 orkiestra sio i polska gola.
Dla mnie porażka. Mojemu pomysł bardzo się podoba, zapalony kibic.
-
nick nieaktualnyStraciatellaa wrote:Wg prawa 8 latke mozna juz zostawic sama w domu. Moze isc sama do sklepu itp
ale wiadomo jak jest, szkoda dziecko zostawiać. My sie przeprowadzilismy do innego miasta. 200km od rodziny. Jesteśmy tu sami, ale jakos trzeba sobie radzic
ja jestem na wychowawczym, ale jak wszystko bedzie dobrze z fasolka to jak skonczy rok rezygnuje z pracy i szukam nowej w tym miescie i w tej branży
na dłuższą metę nie moge siedziec w domu :p
absolutnie nie, chyba, ze się ostatnio prawo zmieniło.
Dzieci od 7 rż mogą same chodzić do szkoły i ze szkoły, ale po mieście latać same dopiero po 10 rż. Sprawdzałam to kiedyś. A potem jeszcze znajoma mi opowiadała, że jak jej koleżanki syn został zabity przez młodocianego rajdowca, to policja upewniała się, że miał powyżej 10 lat. Bo inaczej rodzice by mieli nieprzyjemności (jakby śmierć dziecka to było mało).Katiiii lubi tę wiadomość
-
iNso87 wrote:Katii do publicznego. Ja nigdzie indziej nie chce tylko w tym oddziale przedszkolnym, który jest połączony w jednym budynku że szkoła starszej.
ale tak jak napisałam to moja wina, że jednak nie zgłosiłam Jej w pierwszej rekrutacji w marcu. Bo już w tej drugiej w czerwcu to ot taka aby była rekrutacja.. W każdym bądź razie czekam na ten wrzesień, może parę dzieci się wykruszy.
Dobrze, że chociaż Wy macie dziś dobry dzien:)) co prawda tragedii nie ma, ze nie idzie w tym roku, bo w sumie i tak rok wcześniej by teraz szła. Ale juz za rok to nie ma bata pójdzie napewno:p bo już 3lata skończone to mus:d -
Straciatellaa wrote:Mam mielone z indyka i wątróbkę i nie wiem co jutro zrobić
Czy klopsiki, czy wątróbke z cebulką.
Bóbklopsiki też zjadłabym