CZERWCOWE TESTOWANIE ;-)
-
WIADOMOŚĆ
-
Isaura81 wrote:Progesteron mi zwolnił. 7 dpo 19.47. więcej nie będzie. Czuje lekki dyskomfort podbrzusza. Wydaje mi się że w niedzielę zaczną się plamienia
Czekam na telefon od lekarza, może jednak dostanę ten zastrzyk. Chociaż wynik jest nienajgorszy. -
Bonda wrote:Zwolnił?bardzo ładny prog.
Zwolnił bo leciał jak beta ... 100% wzrostu co 2 dni.
Pani dr oddzwoniła i zdecydowała że nie dajemy nic. Jest piękny i nie wymaga żadnej pomocy z "zewnątrz".Isaura l.37, 9 CS o 3 dziecko
HSG - drożne jajowody
Niedomoga lutealna
Zioła ojca sroki nr 3 -
Straciatellaa wrote:z rossmana check&GO, z apteki DOZ lub jakiekolwiek z czułością 10. Tylko koniecznie trzeba powiedzieć, że z tą czułością. Jak byłam kilka dni temu w aptece i powiedziałam, że chce test ciązowy, czuły 10 to babka nie wiedziała, że test ciążowe mają jakąś czułośc ha ha. Dała mi kilka do ręki i mówila, że mam sobie przeczytać i wybrac
Też mi kiedyś dali w aptece ultraczuly test 25 hahaha. Ok to jadę się zaopatrzyć. Chociaż coś.mnie brzuch zaczął pobolewać.Katiiii lubi tę wiadomość
Isaura l.37, 9 CS o 3 dziecko
HSG - drożne jajowody
Niedomoga lutealna
Zioła ojca sroki nr 3 -
Isaura81 wrote:Też mi kiedyś dali w aptece ultraczuly test 25 hahaha. Ok to jadę się zaopatrzyć. Chociaż coś.mnie brzuch zaczął pobolewać.
-
anusiak5 wrote:że nadal widzi problem w pracy mojej watroby i nerek.okazalo sie ze mam grzybice i musze przejsc leczenie maz i corka rowniez.dla mnie i meza leki rozpisala a dla corki pewnie rozpisze we wtorek na jej wizycie.tylko że maz nie bedzie bral lekow co wiem doskonale.wiec co za sens abysmy my z corka brały. jak on nie.mam dodatkowe leki zapisane aby ta tarczyce odbudowac bo jest za mala bo tylko 7,14 cm3 gdzie norma do 18 cm3 jest.mam zwiekszyc spozywanie witaminy d3.mam stosowac oprocz diety bezglutenowej bez nabiałowej diete anty grzybicza
Wiadomość wyedytowana przez autora: 22 czerwca 2018, 18:19
Córcia - 24.01.2012 r.
Aniołek mój kochany- 19.02.2018 r (6tc/10tc)
Przebyty zespół HELLP, PCOS,późna owulacja mutacja: MTHFR_677C-T -heterozygota, PAI-1 4G - homozygota
ANA3 dsDNA(+)graniczny
-
Hej!
Ja dzis kupilam ten czuly:p 10tke hehehe jutro sikne z samego rana i musze prezent spakować raz, dwa:p Kupilam dziś body w Pepco unisex, jasne szare z napisem coś o Tacie hahaha ale nie pamiętam co bo wzielam tak szybko jakas taka zamotana sytuacja, że wogole kupuje:p i schowalam w domu, żeby nikt nie widział. Do tego buciki i teścior.Katiiii, Nona lubią tę wiadomość
-
Super pomysł. Ja czekam z niepokojem i nadzieją do jutra.....
iNso87 lubi tę wiadomość
Córcia - 24.01.2012 r.
Aniołek mój kochany- 19.02.2018 r (6tc/10tc)
Przebyty zespół HELLP, PCOS,późna owulacja mutacja: MTHFR_677C-T -heterozygota, PAI-1 4G - homozygota
ANA3 dsDNA(+)graniczny
-
iNso87 wrote:Isaura bardzo ładny próg! Będzie jeszcze wyzszy:)) poza tym, wiesz, że ma tendencję skokowa i mogłaś trafić na najniższy w tym dniu
iNso87 lubi tę wiadomość
Isaura l.37, 9 CS o 3 dziecko
HSG - drożne jajowody
Niedomoga lutealna
Zioła ojca sroki nr 3 -
U mnie niestety jest tak:
Nic już nie rozumiem.Wykres wygląda tak jak w stopce.OF wyznaczył owu (ale chyba za szybko,bo dzień wcześniej na monitoringu pęcherzyk był jeszcze mały (14mm).Wg temperatur owu niby była,wg temperatur też niby dziś 7dpo.Progesteron z dziś niecałe 9.estradiol 78.
Cholera,o co tu w ogóle chodzi??
Wg gin normalnie mam owulacje.
Może później była?Ale skąd wtedy skok temperatury?Podpowiedzcie coś.No i ten słaby estradiol (w 17dc był 138).Nici z tego cyklu,ale o co chodzi? -
iNso87 wrote:Trzymam kciuki za Was Dziewczyny, bo i pusto póki co na wątku Marcowym na belly. Czekam i czekam:))
Ja dzisiaj 9dc i usg owulacji : 7,3mm endo i pęcherzyk 14,9mm, przewidywana owu na 26.06.
Modlę się żeby wątek marcowy na belly należał rownież do mnieNona, iNso87 lubią tę wiadomość
-
Anet85 wrote:Piałam przez komórkę i nie dość, że mi dało polub to jeszcze skasowało prawie całą wiadomość. Powiem Ci tak Twoje leczenie nie ma sensu dopóki mąż nie zacznie brać tabletek -dotyczy to przede wszystkim grzybicy układu rozrodczego. W trakcie współżycia gdy nie będzie brał leków nadal będzie nosicielem i będzie Ci zarażał. Konieczne jest leczenie farmakologiczne i abstynencja seksualna przez jakiś czas. Jak się nie chce leczyć szkodzi przede wszystkim Tobie, zrób szlaban na sypialnie i koniec, aż zmądrzeje
-
nick nieaktualnyJa dzisiaj jakiegos dola złapałam ;( powiedzcie mi jak to jest ze w biustonoszu jak dotknę piersi to bolą a bez nie bolą... dodatkowo tak mnie wysypało na twarzy ze tracę nadzieje. W zeszłym cyklu jak była cb nie miałam pryszczy ogólnie czuje sie jak kupa wiec typowo przed okresem twarz sie tłuści woda zatrzymana beznadzieja. Jutro jadę na progesteron zrobię tez betę wyjdzie negatywna uznam za prawidłowy wyniki. Nie chce żyć nadzieja bo jak chluśnie @ to nie poradzę sobie z bólem