CZERWCOWE TESTOWANIE ;-)
-
WIADOMOŚĆ
-
Dziewczyny jednak nie wytrzymała dzisiaj rano :d :p Dziś mam 10dpo i tempka poszybowala w gore i to mnie zainspirowało do testu rano;) Testy niestety mam tylko o czułości 25 ale i tak jest pozytywny!! Cień cienia jest! Dziś musze kupić dwa z czułością 10. Jutro zatestuje znowu a 26.06 idę na betę i proga:)
Mam nadzieję, że zobaczycie ten cien:)
Odezwę się pewnie popoludniu bo ide na zakończenie roku szkolnego starszej:))) dla Malza nic jeszcze nie mówię, jutro będzie prezent jak będzie ok. Termin @ 26go także za bardzo się nie napalam.Wiadomość wyedytowana przez autora: 22 czerwca 2018, 06:22
kuzmoni1, Mordeczka, Katiiii, SylwiaLu, Nona, ams, 1000, Pati88, Sung, agniecha2101 lubią tę wiadomość
-
iNso87 wrote:Dziewczyny jednak nie wytrzymała dzisiaj rano :d :p Dziś mam 10dpo i tempka poszybowala w gore i to mnie zainspirowało do testu rano;) Testy niestety mam tylko o czułości 25 ale i tak jest pozytywny!! Cień cienia jest! Dziś musze kupić dwa z czułością 10. Jutro zatestuje znowu a 26.06 idę na betę i proga:)
Odezwę się pewnie popoludniu bo ide na zakończenie roku szkolnego starszej:))) dla Malza nic jeszcze nie mówię, jutro będzie prezent jak będzie ok. Termin @ 26go także za bardzo się nie napalam.
Super!!!! U mnie też temp. Poszybowała w górę,ale czekam niecierpliwie do jutra mam test 10. Ja Twój cień cienia widzę więc świetnie ! Zrób jutro czułość 10 i leć na betę ,iNso877 lubi tę wiadomość
Córcia - 24.01.2012 r.
Aniołek mój kochany- 19.02.2018 r (6tc/10tc)
Przebyty zespół HELLP, PCOS,późna owulacja mutacja: MTHFR_677C-T -heterozygota, PAI-1 4G - homozygota
ANA3 dsDNA(+)graniczny
-
iNso87 wrote:Dziewczyny jednak nie wytrzymała dzisiaj rano :d :p Dziś mam 10dpo i tempka poszybowala w gore i to mnie zainspirowało do testu rano;) Testy niestety mam tylko o czułości 25 ale i tak jest pozytywny!! Cień cienia jest! Dziś musze kupić dwa z czułością 10. Jutro zatestuje znowu a 26.06 idę na betę i proga:)
Odezwę się pewnie popoludniu bo ide na zakończenie roku szkolnego starszej:))) dla Malza nic jeszcze nie mówię, jutro będzie prezent jak będzie ok. Termin @ 26go także za bardzo się nie napalam.Migracja, iNso87 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Odezwę się pewnie popoludniu bo ide na zakończenie roku szkolnego starszej:))) dla Malza nic jeszcze nie mówię, jutro będzie prezent jak będzie ok. Termin @ 26go także za bardzo się nie napalam.iNso87 lubi tę wiadomość
30 lat Euthyrox 25,Mama aktiv premium,jodid
https://bellybestfriend.pl/pamiętnik/zielona-staraczka-pozniej-ciezarowka-przez-9-miesiecy,2959.html
beta 25.10/229, 27.10/488, 30.10/1615 -
nick nieaktualnyInso87 No widać jak nic !!!! A nie mówiłam !!!! No cuuudownie
Ja jutro robię progesteron i mogę sobie zaznaczyć betę ale to dopiero 6/7 dpo wiem ze to w ogóle nie ma sensu bo w zeszłym miesiącu nawet w 12 dpo przy cb beta była całkiem ujemna - ale kusi tak dla sportu nawet HahahaiNso87 lubi tę wiadomość
-
iNso gratuluję
ja już dziękuję za staranie... ten miesiąc mnie wykańcza a raczej cykl małpa jutro będzie jak się tydzień spóźnia... bedę dzwonić do ginki bo tak nie moze być ehhh... może nystatyna przesunęła małpę? miałlam jakąś mini infekcje grzybiczą (wyszło z posiewu kolonie marne) ja nie czułam żadnych dolegliwości i przepisała mi lekarka nystatynę moze to mi tak opóźnić małpę skoro owu potwierdzona monitem? nosz kutwa dzisiaj to już mnie to rozbiło... myślałam, że z @ się obudzę a tu dalej wielka dupa żesz jego mać....Wiadomość wyedytowana przez autora: 22 czerwca 2018, 08:24
iNso87 lubi tę wiadomość
Akceptacja! -
Odezwę się pewnie popoludniu bo ide na zakończenie roku szkolnego starszej:))) dla Malza nic jeszcze nie mówię, jutro będzie prezent jak będzie ok. Termin @ 26go także za bardzo się nie napalam.iNso87 lubi tę wiadomość
-
Isaura l.37, 9 CS o 3 dziecko
HSG - drożne jajowody
Niedomoga lutealna
Zioła ojca sroki nr 3 -
Ja siknelam dla sportu. 8 dpo ..... I odłożyłam test na biurko bo mnie chłopaki moje popędzały
I siedzę sobie czekając na poganie krwi. Masakra.jaka jestem pokłuta. Ale czego się nie robi jak się baba uprze że musiWiadomość wyedytowana przez autora: 22 czerwca 2018, 08:43
Katiiii lubi tę wiadomość
Isaura l.37, 9 CS o 3 dziecko
HSG - drożne jajowody
Niedomoga lutealna
Zioła ojca sroki nr 3 -
Isaura81 wrote:Ja siknelam dla sportu. 8 dpo ..... I odłożyłam test na biurko bo mnie chłopaki moje popędzały
I siedzę sobie czekając na poganie krwi. Masakra.jaka jestem pokłuta. Ale czego się nie robi jak się baba uprze że musi -
Straciatellaa wrote:Kal wątpię, żeby nystatyna przesunela okres. To nie są hormony, ja brałam nystatyne i doustnie i dowcipnie i nigdy nic mi się nie przesuneło.
Robiłaś bhcg?
edit: który to Twój dzień cyklu? i testy o jakiej czułości robiłaś?
To mój 35 dc 20 dpo potwierdzona monitoringiem a testy robiłam i 10 i 25 i dupa ehhh BHCG nie robiłam...Akceptacja! -
U mnie dziś łosoś na parze w wykonaniu męża
Z ryżem brązowym i cukinii w occie, również zrobionej przez męża w zeszłym sezonie, jak ogród nas zasypał wielkimi cukiniami.
Inso gratulacjeiNso87 lubi tę wiadomość
22.06.2020 Luiza :*
XII 2018 poronienie zatrzymane; Łucja - 10tc [*]
Hashimoto od 2007
Starania od XII 2015
jajowody drożne, histeroskopia ok
Mąż - morfologia 6%
AMH 8,07; 3 x UIU
X 2018 elektrokauteryzacja jajnika, usunięcie ognisk endometriozy
mthfr hetero, kwas metylowany i wit prenatalne