CZERWCOWE TESTOWANIE ;-)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyInso87 No widać jak nic !!!! A nie mówiłam !!!! No cuuudownie
Ja jutro robię progesteron i mogę sobie zaznaczyć betę ale to dopiero 6/7 dpo wiem ze to w ogóle nie ma sensu bo w zeszłym miesiącu nawet w 12 dpo przy cb beta była całkiem ujemna - ale kusi tak dla sportu nawet HahahaiNso87 lubi tę wiadomość
-
iNso gratuluję
ja już dziękuję za staranie... ten miesiąc mnie wykańcza a raczej cykl małpa jutro będzie jak się tydzień spóźnia... bedę dzwonić do ginki bo tak nie moze być ehhh... może nystatyna przesunęła małpę? miałlam jakąś mini infekcje grzybiczą (wyszło z posiewu kolonie marne) ja nie czułam żadnych dolegliwości i przepisała mi lekarka nystatynę moze to mi tak opóźnić małpę skoro owu potwierdzona monitem? nosz kutwa dzisiaj to już mnie to rozbiło... myślałam, że z @ się obudzę a tu dalej wielka dupa żesz jego mać....Wiadomość wyedytowana przez autora: 22 czerwca 2018, 08:24
iNso87 lubi tę wiadomość
Akceptacja! -
KAL wrote:iNso gratuluję
ja już dziękuję za staranie... ten miesiąc mnie wykańcza a raczej cykl małpa jutro będzie jak się tydzień spóźnia... bedę dzwonić do ginki bo tak nie moze być ehhh... może nystatyna przesunęła małpę? miałlam jakąś mini infekcje grzybiczą (wyszło z posiewu kolonie marne) ja nie czułam żadnych dolegliwości i przepisała mi lekarka nystatynę moze to mi tak opóźnić małpę skoro owu potwierdzona monitem? nosz kutwa dzisiaj to już mnie to rozbiło... myślałam, że z @ się obudzę a tu dalej wielka dupa żesz jego mać....
Robiłaś bhcg?
edit: który to Twój dzień cyklu? i testy o jakiej czułości robiłaś?Wiadomość wyedytowana przez autora: 22 czerwca 2018, 08:30
-
iNso87 wrote:Dziewczyny jednak nie wytrzymała dzisiaj rano :d :p Dziś mam 10dpo i tempka poszybowala w gore i to mnie zainspirowało do testu rano;) Testy niestety mam tylko o czułości 25 ale i tak jest pozytywny!! Cień cienia jest! Dziś musze kupić dwa z czułością 10. Jutro zatestuje znowu a 26.06 idę na betę i proga:)
Mam nadzieję, że zobaczycie ten cien:)
Odezwę się pewnie popoludniu bo ide na zakończenie roku szkolnego starszej:))) dla Malza nic jeszcze nie mówię, jutro będzie prezent jak będzie ok. Termin @ 26go także za bardzo się nie napalam.trzymam kciuki aby to było to
iNso87 lubi tę wiadomość
-
iNso87 wrote:Dziewczyny jednak nie wytrzymała dzisiaj rano :d :p Dziś mam 10dpo i tempka poszybowala w gore i to mnie zainspirowało do testu rano;) Testy niestety mam tylko o czułości 25 ale i tak jest pozytywny!! Cień cienia jest! Dziś musze kupić dwa z czułością 10. Jutro zatestuje znowu a 26.06 idę na betę i proga:)
Odezwę się pewnie popoludniu bo ide na zakończenie roku szkolnego starszej:))) dla Malza nic jeszcze nie mówię, jutro będzie prezent jak będzie ok. Termin @ 26go także za bardzo się nie napalam.iNso87 lubi tę wiadomość
Isaura l.37, 9 CS o 3 dziecko
HSG - drożne jajowody
Niedomoga lutealna
Zioła ojca sroki nr 3 -
Ja siknelam dla sportu. 8 dpo ..... I odłożyłam test na biurko bo mnie chłopaki moje popędzały
I siedzę sobie czekając na poganie krwi. Masakra.jaka jestem pokłuta. Ale czego się nie robi jak się baba uprze że musiWiadomość wyedytowana przez autora: 22 czerwca 2018, 08:43
Katiiii lubi tę wiadomość
Isaura l.37, 9 CS o 3 dziecko
HSG - drożne jajowody
Niedomoga lutealna
Zioła ojca sroki nr 3 -
Isaura81 wrote:Ja siknelam dla sportu. 8 dpo ..... I odłożyłam test na biurko bo mnie chłopaki moje popędzały
I siedzę sobie czekając na poganie krwi. Masakra.jaka jestem pokłuta. Ale czego się nie robi jak się baba uprze że musi -
Straciatellaa wrote:Kal wątpię, żeby nystatyna przesunela okres. To nie są hormony, ja brałam nystatyne i doustnie i dowcipnie i nigdy nic mi się nie przesuneło.
Robiłaś bhcg?
edit: który to Twój dzień cyklu? i testy o jakiej czułości robiłaś?
To mój 35 dc 20 dpo potwierdzona monitoringiem a testy robiłam i 10 i 25 i dupa ehhh BHCG nie robiłam...Akceptacja! -
U mnie dziś łosoś na parze w wykonaniu męża
Z ryżem brązowym i cukinii w occie, również zrobionej przez męża w zeszłym sezonie, jak ogród nas zasypał wielkimi cukiniami.
Inso gratulacjeiNso87 lubi tę wiadomość
22.06.2020 Luiza :*
XII 2018 poronienie zatrzymane; Łucja - 10tc [*]
Hashimoto od 2007
Starania od XII 2015
jajowody drożne, histeroskopia ok
Mąż - morfologia 6%
AMH 8,07; 3 x UIU
X 2018 elektrokauteryzacja jajnika, usunięcie ognisk endometriozy
mthfr hetero, kwas metylowany i wit prenatalne -
nick nieaktualny
-
Odezwę się pewnie popoludniu bo ide na zakończenie roku szkolnego starszej:))) dla Malza nic jeszcze nie mówię, jutro będzie prezent jak będzie ok. Termin @ 26go także za bardzo się nie napalam.
super po cichu gratuluje:)
iNso87 lubi tę wiadomość
Miłosz
Honoratka
-
nick nieaktualnyKal ja bym poszła na bHCG znam przypadki gdzie test ciążowy nie pokazywał pozytywna do 3 Msc ciazy - w sumie od czego to zależne nie wiem.
Uwaga!... ja zaczynam doszukiwać sie objawow haha, wysypały mnie dwa pryszcze po lewej stronie szyji (oczywiście wiem ze to nie objaw) ale w zeszłym cyklu tez mi wyszedł tam jeden ;P hahaNona lubi tę wiadomość
-
Isaura81 wrote:Ja siknelam dla sportu. 8 dpo ..... I odłożyłam test na biurko bo mnie chłopaki moje popędzały
I siedzę sobie czekając na poganie krwi. Masakra.jaka jestem pokłuta. Ale czego się nie robi jak się baba uprze że musi -
nick nieaktualnyIsaura81 wrote:Ja siknelam dla sportu. 8 dpo ..... I odłożyłam test na biurko bo mnie chłopaki moje popędzały
I siedzę sobie czekając na poganie krwi. Masakra.jaka jestem pokłuta. Ale czego się nie robi jak się baba uprze że musi
Koniecznie powtorz test jutro, skoro już zaczelas sikance to czekamy na wieści
Mnie też raz tak kluli. U mnie ogólnie nie ma problemu mam bardzo widoczne zyly. Nigdy nie było problemu, a ten raz to pani tak niezdarnie to robiła, wolno i do mnie jeszcze powiedziała ze to wina moich żył... moglam ja przeprosic za takie brzydkie żyłyno niestety bywa.