CZERWCOWE TESTOWANIE ;-)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
ksiazka wrote:Katii spokojnie, ja Ciebie nie atakuje. Wyrażam oddmienne zdanie, ponieważ Twoja wypowiedź wydała mi się pesymistyczne dla koleżanki, która nie wie co się dzieje, a jest już po staraniach. Trochę optymizmu
faktycznie zawiało pesymizmem...ale ja i tak eis od tygodnia denerwuje, okresu nie ma, cały czas mam plamienia, ale takie brązowe, ciągle mnie mnie mdli..ale to raczej stres, jadę zaraz zrobić betę, nawet jak w ciąży nie jestem to i tak plamienia przez tydzień i jakieś skurcze nie są dobrym objawem -
anqa123 wrote:faktycznie zawiało pesymizmem...ale ja i tak eis od tygodnia denerwuje, okresu nie ma, cały czas mam plamienia, ale takie brązowe, ciągle mnie mnie mdli..ale to raczej stres, jadę zaraz zrobić betę, nawet jak w ciąży nie jestem to i tak plamienia przez tydzień i jakieś skurcze nie są dobrym objawem
Przydałyby się badania jakies może twój lekarz da ci skerowania po za krwią na inne jeszcze dodatkowe.
Dla nie których kobiet plamienia co cykl sa normą ale ten wyciek z piersi nie jest raczej normalny przydałoby sie abś o tej sytuacji powiedziała lekarzowi o ile juz tego nie zrobiłas.ksiazka lubi tę wiadomość
-
Ja miałam jeszcze kilka dni konto na ovu, nawet jak zaznaczyłam, że sie udało. Dopiero jak te 30 dni minęło to mi je wyłączyli. Polecam zapisać sobie gdziesw kalenarzu z te wszystkie informacje co oni tam w serduszkach zaznaczaja na belly, chyba że planujesz wykupić pakiet
-
Isaura81 wrote:Cześć.
Ciągle czuję ból podbrzusza. Chyba jednak na @ -
Grzechotka moj wykres jest na tym drugim,dodatkowym koncie takze nie wykupie na pewno pakietu;) Zastanawiam się nad kalendarzem ciąży ale to tez poranione tyle płacić...poprostu bede sobie porównywać z poprzednim kalendarzem ciąży z Lenka. Patrzę właśnie kiedy na becie bylam. W ktorym dc i planuje iść w te same dni cos kiedys:) żeby porównać betki:d
Wiadomość wyedytowana przez autora: 24 czerwca 2018, 11:19
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Czesc Laseczki !
Jako mala "odskocznia" musze sie z Wami podzielic moja "przygoda" z dzisiejszego poranka.
Wczoraj w wieczorem wlozylam dwa male piwka (0,0%) do zamrazarki, zeby schodzic. Wypilismy jedno.
O drugim oczywiscie zapomnialam.... Domyslacie sie co sie dzialo dalej?
Przebudzilam sie kolo 5h30 i sobie pomyslalam : kurde, piwo. Lepiej wstanie i je wyjme poki nie bedzie za pozno.... i na to uslyszalam jeden wielki huk...
Takze o 5h30 bawilam sie w wycieranie lodowki i zamrazarki z resztek zamrozonego piwa...
Super zabawa ! Potem nie moglam zasnac do 7, bo moja corcia wymyslila sobie, ze to wspanialy czas na zabawy i sie strasznie wiercila
Moj Maz oczywiscie nic nie slyszal nic nie widzial..
Udanej niedzieli !!Wiadomość wyedytowana przez autora: 24 czerwca 2018, 11:40
agniecha2101 lubi tę wiadomość
Od 22.10.2018 o 2H10 szczesliwa Mamusia malutkiej Charlotte -
anqa123 wrote:niestety, albo wczesne poronienie albo ciąża biochemiczna..teraz mam zrobić bete w środę i w czwartek na usg...i czekam na @ żeby obyło się bez łyżeczkowania
Mam nadzieje że samo się oczysci i nie bedzie potrzebne łyżeczkowanie... -
Kobitki czy jeśli pęcherzyk urósł w 14dc do 18mm i nie pękł tylko w 17dc zmalał do 11mm to możliwe że progesteron w przewidywanym 7dpo wyjdzie owulacyjny 8-9 lub ok.12 ?? Wielkości potwierdzane przez usg, a w 17dc dodatkowo lekarz nie widział ciałka zoltego, tylko właśnie 11mm
Wiadomość wyedytowana przez autora: 24 czerwca 2018, 13:28
-
Iga66 wrote:Kobitki czy jeśli pęcherzyk urósł w 14dc do 18mm i nie pękł tylko w 17dc zmalał do 11mm to możliwe że progesteron w przewidywanym 7dpo wyjdzie owulacyjny 8-9 lub ok.12 ?? Wielkości potwierdzane przez usg, a w 17dc dodatkowo lekarz nie widział ciałka zoltego, tylko właśnie 11mm
Ale w poprzednim cyklu miałam potwierdzone ovu a progesteron max 9,7.Iga66 lubi tę wiadomość
Isaura l.37, 9 CS o 3 dziecko
HSG - drożne jajowody
Niedomoga lutealna
Zioła ojca sroki nr 3 -
No właśnie lekarz nie potwierdził owu na 100%, widział tylko pęcherzyk 11mm w 17dc.
Wogole niewiele mówił tylko ze moze jeszcze sie nie zlutenizował
Czy to możliwe że wynik prog mógł byc 8-12 w 7-8dpo potencjalnym jesli faktycznie nie było pęknięcia pęcherzyka?Wiadomość wyedytowana przez autora: 24 czerwca 2018, 14:09
-
nick nieaktualny