CZERWCOWE TESTOWANIE ;-)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Sung wrote:jest kreska, ale nie widzę koloru jej...
nienawidzę tych meczy dzieci wyjechały, sami jesteśmy na tydzień, i co?? i mąż przed tv. I właśnie do mnie dotarło, że tak cały tydzień będzie.
Sama se pójdę... wszędzie. O! -
Sung wrote:jest kreska, ale nie widzę koloru jej...
nienawidzę tych meczy dzieci wyjechały, sami jesteśmy na tydzień, i co?? i mąż przed tv. I właśnie do mnie dotarło, że tak cały tydzień będzie.
Sama se pójdę... wszędzie. O!Isaura l.37, 9 CS o 3 dziecko
HSG - drożne jajowody
Niedomoga lutealna
Zioła ojca sroki nr 3 -
Bonda wrote:U mnie takie dziwadło dziś:
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/79954d0ee8aa.jpg
Wg ovufriend 9dpo,wg mnie 7 lub 8
Trochę to wygląda jak kreska fabrycznanIsaura l.37, 9 CS o 3 dziecko
HSG - drożne jajowody
Niedomoga lutealna
Zioła ojca sroki nr 3 -
dziewczyny mam pytanie, w środę idę rbić betę, zeby zobaczyć jak spada w dół, ale skoro pierwsza była w jajowodzie, druga zakończyła się albo jest biochemiczna...czyli gdzieś moze jest jakis problem, myśle zeby zrobić przy okazji inne badania skoro tam bede, zrobię betę, tsh...w nastepnym cyklu zrobię chyba tez poziom progesteronu, wy jestescie doswiadczone, co mogłabym jeszcze zrobić z krwi? bo predzej czy pozniej lekarka i tak mi zleci takie badania
-
Bonda ja widzę tam kreskę. Koniecznie powtórz jutro:)))
Sung a ja siedzę i chciałabym, żeby ktoś moje dziecko te młodsze zabrał do siebie bo chciałabym właśnie w spokoju mecze obejrzec:p hahahaWiadomość wyedytowana przez autora: 24 czerwca 2018, 18:17
Bonda, ams lubią tę wiadomość
-
iNso87 wrote:Bonda ja widzę tam kreskę. Koniecznie powtórz jutro:)))
Sung a ja siedzę i chciałabym, żeby ktoś moje dziecko te młodsze zabrał do siebie bo chciałabym właśnie w spokoju mecze obejrzec:p hahaha
To dawaj dziecko ja pobawię. Potrzebuje jakieś do wesołego miasteczka zabraćIsaura l.37, 9 CS o 3 dziecko
HSG - drożne jajowody
Niedomoga lutealna
Zioła ojca sroki nr 3 -
nick nieaktualny
-
Isaura81 wrote:To dawaj dziecko ja pobawię. Potrzebuje jakieś do wesołego miasteczka zabrać
Mecz tragedia znowu...eh:/
Nona przykro mi. Trzymam kciuki za nstepny cykl.Nona lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Karmellka ja z rana jak robię po 8 to mam do 13max wynik online.
Ostatnio trafiłam na baboche;/ tak mnie pokłuła,ze myślałam,ze zejdę na tym pobraniu. Jak jechałam do domu to gula mi wyskoczyla wielka na ręku...a dzis patrzę siniak na pól reki. Krwiak jak nic;/ a tu kurde jeszcze z 3 klucia sie szykują..Wiadomość wyedytowana przez autora: 24 czerwca 2018, 21:28
-
nick nieaktualny
-
Karmelllka a nie masz tam wypisane online co robione było? Bo ja zawsze jak wchodzę to mam listę a obok poprostu jeszcze np. Że brak wyniku bądź w realizacji czy coś tam w ten deseń. Ale są wszystkie wypisane jakie miałam.
kozgo lubi tę wiadomość
-
Ja zawsze sprawdzam listę badań za które zapłaciłam. Kiedyś chciałam progesteron a pani wpisała prolaktynę. W sumie co to dla niej za różnica
Wiadomość wyedytowana przez autora: 24 czerwca 2018, 23:20
Isaura l.37, 9 CS o 3 dziecko
HSG - drożne jajowody
Niedomoga lutealna
Zioła ojca sroki nr 3