CZERWCOWE TESTOWANIE ;-)
-
WIADOMOŚĆ
-
iNso87 wrote:Dziekuje Katiii!
I teraz juz zdurnialam z ta beta:p chciałam we wtorek,dzis rano w środę chciałam iść a teraz juz znowu choćby dzis:d matko co za zmiana decyzji..
jeszcze raz gratuluje:)
Jak masz ochotę to idź, test ładnie wyszedł wiec beta to formalnośćiNso87 lubi tę wiadomość
Miłosz
Honoratka
-
No dzis to w sumie nawet nie mam jak bo Malz moje auto dzis zabrał a w swoim nie ma fotelika takze ten...ale jutro jednak moze;) wrócę do pierwotnego planu hahhaa ;d
Mordeczka chciałam właśnie napisać,ze możesz mi serduszko wpisać a tu patrzę juz jest;) dla Straciatelli możesz poprawić bo widzę,ze odstępu nie zrobilas i zlalo sie serducho z napisem;)Wiadomość wyedytowana przez autora: 25 czerwca 2018, 11:13
-
ja jesli bedzie ku temu podstawa testuje 13lipca póki co w oczekiwaniu owulacji.z soboty na niedziele wyjeżdzam na urlop wiec ewentualnie zanotuje sobie w tel obserwacje bez temp a na wykres spisze po powrocie.niech sie dzieje co chce bo bede tez przechodzic ta kuracje co wspominałam zmiana klimatu,nowe leki tymczasowe i stałe.było by miło gdyby po 9latach tego dnia znów sie okazało że jestem w ciązy tylko wtedy to lekarz potwierdził że jest to 7,5 tyg ciąży
-
Wszystkie wrzucacie piękne testy ciążowe, to wrzucę niezbyt piękny owu to już to, czy jeszcze nie?
Kilka dni miałam niezły śluz, co prawda wodnisty ale jak na mnie to piękny, a wczoraj i dziś jakiś strasznie lepki, na dole ciasnoWiadomość wyedytowana przez autora: 25 czerwca 2018, 11:40
-
iNso87 wrote:No dzis to w sumie nawet nie mam jak bo Malz moje auto dzis zabrał a w swoim nie ma fotelika takze ten...ale jutro jednak moze;) wrócę do pierwotnego planu hahhaa ;d
Mordeczka chciałam właśnie napisać,ze możesz mi serduszko wpisać a tu patrzę juz jest;) dla Straciatelli możesz poprawić bo widzę,ze odstępu nie zrobilas i zlalo sie serducho z napisem;)Gabrysia 5.02.2016 ❤
Starania o 2 maluszka ❤ 6 cs -
Ja mialam testowac wczoraj ale to bylo dopiero 10po... wiec sie wstrzymalam, za to dzisiaj mam tak mokro ze sadz3 ze @ przyjdzie, wiec jesli do jutra nie przyjdzie @ to zrobie jutro rano. Ale nie sadze zebym miala koniecznosc testowania .. a progesteron 8dpo byl ponad 50 ...10.09.2019 Marcel
-
Hej dziewczyny, jestem tu nowa Jeśli o mnie chodzi też będę testować jakoś pod koniec czerwca, początek lipca. 21.06 zrobiłam sobie zastrzyk z ovitrelle więc jeszcze test by napewno wyszedł sfałszowany. Trzymam za wsas wszystki kciuki!
Nona lubi tę wiadomość
Udzial w badaniach lkinicznych, Kriobank Bialystok-IVF
AMH 8.62
lekko Policystyczne jajniki
07.03. 19 transfer 5 dniowego kropka 4AA
mamy jeszcze:❄️❄️❄️
15.03.19 8dpt beta 0
Crio 05.04.19 4AA
9dpt--> beta 178 😍 prog 15.53... 11dpt--> beta 389 😊 18dpt-->beta 8630 😄
05.05--> serce wali jak dzwon mamy 11mm
07.07.19--> znamy plec chlopczyk! Gabrys -
iNso87 wrote:Isaura to chociaż tyle dobrego,ze prog sie polepszyl:)) to dobry znak i moze w lipcu doczekasz II kresek.Isaura l.37, 9 CS o 3 dziecko
HSG - drożne jajowody
Niedomoga lutealna
Zioła ojca sroki nr 3 -
To u mnie tak-poniewaz nie mialam już testu,a mieszkam na wsi i byłam dziś trochę uziemiona,to pojechałam do wiejskiej apteki na rowerze.Tam był tylko jakiś baby boom.No ale z braku laku.
Druga kreska,a raczej duch cienia cienia od razu.Nawet w różowawym kolorze.Ale nijak mój aparat tego nie łapie.Mało tego - cycki dziś już pełne i ciężkie jak na okres.Chyba zrobię betę jutroams, patkaaxx90, iNso87, MałaMi90, agniecha2101 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Mordeczka mozesz mnie wpisać na testowanie? W poniedziałek za tydzien. Przypuszczalnie wtedy powinna byc @. Nie wiem co jest, dzis rozkrecilo sie u mnie jakieś plamienie, troche brzuch pobolewa. Nie wyglada to na rozkrecajacy sie okres, pozytywny test ovu mialam tydzien temu ale kiedy ovu byla i czy wogole to nic pewnego bez monitoringu... Plamienia mam od kilku miesiecy w 1 fazie cyklu, ale w drugiej mi sie nie zdarzalo. Moze to jednak wredna @ nawiedzi mnie kilka dni wczesniej...
-
anusiak5 wrote:ile płaciłas za amh i jak sie trzeba przygotowac do tego badania
Mam genialna panią ginekolog na NFZ. I nie płacę nic. Chciała mnie zabrać za 2 tygodnie ale chcę to jak najbardziej "odwlec" i wolę w sierpniu.
Jedynym przygotowaniem jest badanie bakteriologiczne na grzyby i bakterie i musi być zrobione jak najbliżej badania.Wiadomość wyedytowana przez autora: 25 czerwca 2018, 18:18
Isaura l.37, 9 CS o 3 dziecko
HSG - drożne jajowody
Niedomoga lutealna
Zioła ojca sroki nr 3 -
Straciatellaa wrote:8dpo prog 50? a w jakich jednostkach?
EDIT jako ze w ogole pierwszy raz robilam takie badania, to mi sie wszystko pomieszalo
Progesteron 50,060 nmol/l
Prolaktyna 349,7 uIU/ml
Tsh 2,660
Ft4 18,08 pmol/l
Anty tpo 20,3 U/ml
Noo i to tyle ogolnie nie wiem co znacza te jednostki, ale gin powiedziala ze jest okej:-)Wiadomość wyedytowana przez autora: 25 czerwca 2018, 16:53
10.09.2019 Marcel -
KAL wrote:Wysłałam maila do mojej ginekolog i czekam... Ależ jestem wkurzona na ten cykl ehhh....
Daj znać co odpisał.
Ja też jestem wkurzona nie wiem co się dzieje od tygodnia plamie. W sb test wg mnie negatywny.powtorze w środę.Pokrótce:
Ona: niedoczynność tarczycy, endometrioza II stopnia, trombofilia wrodzona, brak KIR z DS allo po szczepieniach 23% co 2 mc doszczepienie
On: MSOME- 1% klasa II, 30mln plemników, Morfologia 1,61% RP 11%
I Procedura
II Transfer
9w1d 💔 CRL 24,1 Aniołku Kochamy Cię
II Procedura
Zaczynamy
❄️❄️❄️❄️❄️ 4x4AA/4BA
2 przebadane i zdrowe
Czas start III Procedura 06.2024
❄️❄️❄️❄️❄️ 3x4AA/2x4BA
22.07 beta 59,70 prog 69,91 (6dpt)
24.07 beta 163,80 prog 68,30 (8dpt)