CZERWCOWE TESTOWANIE ;-)
-
WIADOMOŚĆ
-
Ja dzisiaj się nie wyspałam..... Rano temp. 36,77 constans od 3 Dni, ale nie wytrzymałam zrobiłam test 10 i jest mały różowy cień. Nie wiem jak okreslic emocje....może uda mi się zrobić betę...
Pati88, iNso87, Katiiii, Straciatellaa, ksiazka, ams, OlivkowaMama, agniecha2101 lubią tę wiadomość
Córcia - 24.01.2012 r.
Aniołek mój kochany- 19.02.2018 r (6tc/10tc)
Przebyty zespół HELLP, PCOS,późna owulacja mutacja: MTHFR_677C-T -heterozygota, PAI-1 4G - homozygota
ANA3 dsDNA(+)graniczny
-
Anet85 wrote:Ja dzisiaj się nie wyspałam..... Rano temp. 36,77 constans od 3 Dni, ale nie wytrzymałam zrobiłam test 10 i jest mały różowy cień. Nie wiem jak okreslic emocje....może uda mi się zrobić betę...
U mnie 10dc i niestety biel. Lecę na kontrolę progesteronu.Isaura l.37, 9 CS o 3 dziecko
HSG - drożne jajowody
Niedomoga lutealna
Zioła ojca sroki nr 3 -
Anet to czekamy na info.
Ja swoja betę zrobię chyba jednak w środę. To będzie 28dc. Jutro jeszcze sie wstrzymam,zrobię ostatniego tylko sikanca. Juz i tak za wcześnie pierwszy test zrobiłam;p takze z beta sie wstrzymam.
Isaura daj znac jak progWiadomość wyedytowana przez autora: 25 czerwca 2018, 07:42
-
nick nieaktualnyAnet o matko cudownie ❤️❤️❤️❤️❤️❤️
Inso dzwoniłam do synevo na proga czeka sie dłużej w sobotę go nie robią bo cos tam bedą dziś do 15 wyniki
Dziewczyny dzisiaj rano obudziłam sie jakoś tak wilgotno mi było przypomniałam sobie o termometrze wyjęłam z szuflady nim sie podniosłam a temperatura 36,9 idę do wc sprawdzam szyjkę wysoko zaciśnięta na amen ale w pochwie tak ciepciowato w środku dużo śluzu mlecznego to chyba dobrze nie? Dzisiaj 8/9 dpoKatiiii, Nona, ksiazka, iNso87 lubią tę wiadomość
-
Karmelllka90 wrote:Anet o matko cudownie ❤️❤️❤️❤️❤️❤️
Inso dzwoniłam do synevo na proga czeka sie dłużej w sobotę go nie robią bo cos tam bedą dziś do 15 wyniki
Dziewczyny dzisiaj rano obudziłam sie jakoś tak wilgotno mi było przypomniałam sobie o termometrze wyjęłam z szuflady nim sie podniosłam a temperatura 36,9 idę do wc sprawdzam szyjkę wysoko zaciśnięta na amen ale w pochwie tak ciepciowato w środku dużo śluzu mlecznego to chyba dobrze nie? Dzisiaj 8/9 dpo
Wiec badz dobrej mysli moze akurat się udało tym bardziej że opisana przez ciebie szyjka pieknie sie prezentujeiNso87 lubi tę wiadomość
-
O mamoooooo, siedzę w kolejce do ginekologa otoczona ciążowymi brzuszkami innych pacjentek... troszkę to przytłaczające :p dzisiaj dowiem się jak tam moje wyniki hormonów i co z jajeczkiem, czy pękło tak jak powinno
Anet gratuluje!! -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Progesteron w 23 DC 11.33. czyli czekamy na @.
I tak jestem super zadowolona bo to pierwszy cykl z "przypadkowo" odstawionym duphastonem i zero plamień. Te zioła ojca sroki są genialne, bo nic innego nie zmieniałam.Wiadomość wyedytowana przez autora: 25 czerwca 2018, 10:54
Isaura l.37, 9 CS o 3 dziecko
HSG - drożne jajowody
Niedomoga lutealna
Zioła ojca sroki nr 3 -
Ja dzis siknelam ostatni test:) juz więcej sikancow nie robię. Miałam jutro ale..kobieta zmienną jest:p juz nie mam wątpliwości co do ciąży.. ;d
Katiiii, Straciatellaa, patkaaxx90, SylwiaLu, Mordeczka, ams, Olga_89, MałaMi90, OlivkowaMama, agniecha2101 lubią tę wiadomość
-
iNso87 wrote:Ja dzis siknelam ostatni test:) juz więcej sikancow nie robię. Miałam jutro ale..kobieta zmienną jest:p juz nie mam wątpliwości co do ciąży.. ;d
iNso87 lubi tę wiadomość
-
Ja jestem załamana.... Dzisiaj 37dc.... @ ani widu ani słychu... Bhcg dziś dla 100% pewności robiłam i tak jak myślałam poniżej 0,1 za to TSH mi wywaliło 2.350.... No żesz kurwa ile jeszcze mam znosić...? Idę jutro do ginekologa niech mi to wytłumaczy skoro owu była jego zdaniem to co się dzieje do cholery!!!
Wiadomość wyedytowana przez autora: 25 czerwca 2018, 11:06
Akceptacja!