CZERWCOWE TESTOWANIE ;-)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Ja niestety odpadam i walczę dalej
gratuluję wszystkim którym się udało i trzymam kciuki za dziewczyny które jeszcze czekają na upragnioną zielona kropeczkę
-
Dziewczyny błagam, poradźcie!
Termin @ teoretycznie przypadał na ndz ( wczoraj). Cykle mi się skróciły, podejrzewam zmianę euthyroxu na letrox ze względu na brak działania).
W czw przyszło jednorazowe plamienie, delikatne na wkładce ( 10dpo), później pt mocne ciemnobrązowe plamienie, nadal wystarczała wkładka). Później sb prawie nic, znikome plamienie. Ndz czysto, myślałam, że dzisiaj się rozkręci a tu dupa. Tak jakby koniec. Co może oznaczać taki brak krwawienia? Chodzi mi o to czy może misć wpływ na owu albo świadczyć o jej braku w następnym cyklu? Pierwszy raz coś takiego mam. Czy mam to traktować jak @?
Nie, nie robię bety bo w cuda nie wierzę
EDIT: tempka w górę, 37 st. Może tak być jeśli to już po @ jakiejś ułomnej w tym cyklu?Wiadomość wyedytowana przez autora: 25 czerwca 2018, 21:26
-
Marilen wrote:Dziewczyny błagam, poradźcie!
Termin @ teoretycznie przypadał na ndz ( wczoraj). Cykle mi się skróciły, podejrzewam zmianę euthyroxu na letrox ze względu na brak działania).
W czw przyszło jednorazowe plamienie, delikatne na wkładce ( 10dpo), później pt mocne ciemnobrązowe plamienie, nadal wystarczała wkładka). Później sb prawie nic, znikome plamienie. Ndz czysto, myślałam, że dzisiaj się rozkręci a tu dupa. Tak jakby koniec. Co może oznaczać taki brak krwawienia? Chodzi mi o to czy może misć wpływ na owu albo świadczyć o jej braku w następnym cyklu? Pierwszy raz coś takiego mam. Czy mam to traktować jak @?
Nie, nie robię bety bo w cuda nie wierzę
Ja w poprzednim cyklu miałam 1 dzień lekkiego krwawienia (ale też dosłownie wkładka wystarczała), 2 dzień plamienie bardzo nieznaczne i dalej cisza. Nie wpłynęło to na owu. -
Bonda wrote:
Muszę zrobić betę jutro, ale i progesteron, bo w piątek przed weekendem prog był na poziomie 9, wiec niziutko. Ale i OF chyba mi wczesniej wyznaczyl owu niz byla.Wydaje mi sie, ze dzis 8-9 dpo, a nie 10ty.
Chciałam tylko dopytać o tego twojego proga. Masz pozytywnie test a progesteron był na poziomie 9? Czy ja jakoś źle czytam?Isaura l.37, 9 CS o 3 dziecko
HSG - drożne jajowody
Niedomoga lutealna
Zioła ojca sroki nr 3 -
Dziewczyny tak dziwnie plamie... to znaczy niby to nie okres a co to jest to nie wiem, jest tego tak malutko, ze ledwo widac... mialam dzisiaj biegunke i troche bolaly mnie piersi, jak nigdy przed @. Radzicie testowac? Jutro bedzie 12/13dpo. Co myslicie?10.09.2019 Marcel
-
Isaura81 wrote:Chciałam tylko dopytać o tego twojego proga. Masz pozytywnie test a progesteron był na poziomie 9? Czy ja jakoś źle czytam?
Być może było to 4-5 dni po owu,a nie 7.Mam nadzieję,że to dlatego. -
Oleczka94 wrote:Dziewczyny tak dziwnie plamie... to znaczy niby to nie okres a co to jest to nie wiem, jest tego tak malutko, ze ledwo widac... mialam dzisiaj biegunke i troche bolaly mnie piersi, jak nigdy przed @. Radzicie testowac? Jutro bedzie 12/13dpo. Co myslicie?
-
Dziewczynki mam pytanie.
W którym dniu cyklu Najlepiej wykonać fsh lh, testosteron i prolaktyne?
W ogole odebraliśmy dzisiaj wyniki męża. Morfologia skoczyla z 1 do 4 %))
Odrobinę zmniejszyła się ilość ale dalej w m normie. Spadła niestety ruchliwość i żywotność. Ale i tak wydaje mi się że jest lepiej niż było.
pojawia się nadzieja
Wiadomość wyedytowana przez autora: 26 czerwca 2018, 07:11
-
Oleczka94 wrote:Nie testowalam. Czekam na jutro , boje sie
@ dalej nie ma. Szyjka wysoko, temp spadla sporo nagle. Mozliwe zagniezdzenie tak pozno?
Ale oczywiście dopóki nie ma @ jest nadzieja wiec trzynan kciuki -
.......**"**...KUZMONI ...******......
Miałaś drożność banadną w znieczuleniu czy uspana byłaś? Ogólnie jak wrażenia?Wiadomość wyedytowana przez autora: 26 czerwca 2018, 07:21
Isaura l.37, 9 CS o 3 dziecko
HSG - drożne jajowody
Niedomoga lutealna
Zioła ojca sroki nr 3 -
nick nieaktualnykuzmoni1 wrote:Dziewczynki mam pytanie.
Odrobinę zmniejszyła się ilość ale dalej w m normie. Spadła niestety ruchliwość i żywotność. Ale i tak wydaje mi się że jest lepiej niż było.
pojawia się nadzieja
podpinam się pod pytanie o prolaktyne. Kiedy? I czy są jakieś wymogi przed badaniem. U mnie niby w normie, ale jednak zygzaki na wykresie. Jak byłam w cb nie mialam takich gór i dolin więc może to prolaktyna, tym bardziej że trzy lata temu miałam mlekotok z piersi, trwal koło roku i przeszło. Wtedy nie badalam prolaktyny.
Pozdrawiam Was ogromnie -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnykuzmoni1 wrote:Dziewczynki mam pytanie.
pojawia się nadzieja
-
kuzmoni1 wrote:Dziewczynki mam pytanie.
pojawia się nadzieja
Jak poprawiliście morfologię?tsh-1,89(03.2020), 0,619 (05.2020), 1,31 (06.2020)
FT4-1,21 (06.2020)
homocysteina-6,49
glukoza-89,3
insulina-9,42
FSH-6,0
LH-9,0
Estriadol-43,5
Prolaktyna 14,4
IgG Różyczka p/c 345,7
HSG drożne
AMH 7,7, 6,39 (02.2021)
Żelazo-61,60 (05-05-2020)
Witamina B12-307 (05-05-2020)
Kw foliowy-15,89 (05-05-2020)
Ferrytyna-22,41 (05-05-2020)
INR-0,90 (05-05-2020)
Morfologia ok (05-05-2020), ok(24-11-2020)
APTT-32 sek (05-05-2020)
Sód-138,4 (05-05-2020)
Potas-5,06 (05-05-2020)
Laparo-histero-HSG = Endometrioza 2 st
Progesteron 8dpo-15.40, 8 dpo-2,51, 23dc-24,47
Krzywa cukrowa- 92-109-102
Krzywa insulinowa-6,7-52,3-19,3
ANA 1 nie stwierdzono
ASA nie stwierdzono
Brak KIRów implantacyjnych
NK-12.4%
INL 10-zbyt nisko
PAI-1
Suple ona. Pregna start, resweratrol euthyrox 75, witamina Do 2000, nać, colostrum
Suple On. Witamina C 500,
DNA plemnika 29,29%(01.2020) liczne komórki okrągłe, 21,97%(11.2020) brak komórek okrągłych Hba (02.2021) 45%, -
nick nieaktualny