CZERWCOWE TESTOWANIE ;-)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyAle przed chwilą zbadalam sobie bo mam ten sprzet do mierzenia cukru i bylo 6.5 a po za kawą i herbatą gorzką nic jeszcze nie jadłam...
ogolnie norme mam miedzy 4.0 a 7.5 wiec te 6.5 jest w normie tyle ze cukier moze sie jeszcze utrzymywać póki poziom bety nie spadnie po poronieniu.Wiadomość wyedytowana przez autora: 28 maja 2018, 10:11
-
nick nieaktualnyKatti wrote:co to Mthfr ?
Nie moge się zbadać GP nie da mi skierowań na badania ponieważ oni wysylają dopiero po 3 stratach na badania jako że to moja pierwsza + 2 zdrowe ciaże nie kwalifikuje się na tego typu badania i nie dostanę skierowań.
Cukry nie wiem to była moja druga ciaza z cukrem .
Nie rozumiem ostatniego zdania. Co to znaczy druga ciąża z cukrem? Masz cukrzycę?
A nie bywasz w Polsce? Zrobiłabyś badania.
Trombofile i mthfr mozesz sobie zamówic z Polski, u Was na pewno też. mthfr.uk robi, ale pełne panele. Ale nie potrzebne od razu.
Z Polski na testdna.pl
A ja Was zostawię na jakiś czas.
Starania zaczniemy w sierpniu, może wrześniu. Zależy od tego kiedy uda mi się zrobić histeroskopię i kiedy fizjo-gin da zielone światło.
Zresztą cały czas sie zastanawiam czy nie dać sobie już spokoju... ile można...
-
nick nieaktualnySung wrote:Nie rozumiem ostatniego zdania. Co to znaczy druga ciąża z cukrem? Masz cukrzycę?
A nie bywasz w Polsce? Zrobiłabyś badania.
Trombofile i mthfr mozesz sobie zamówic z Polski, u Was na pewno też. mthfr.uk robi, ale pełne panele. Ale nie potrzebne od razu.
Z Polski na testdna.pl
A ja Was zostawię na jakiś czas.
Starania zaczniemy w sierpniu, może wrześniu. Zależy od tego kiedy uda mi się zrobić histeroskopię i kiedy fizjo-gin da zielone światło.
Zresztą cały czas sie zastanawiam czy nie dać sobie już spokoju... ile można...
Cukrzyce mam na mysli ciążowe to byla moja druga ciaża z cukrzycą chociaż nie mam pewnosci czy przypadkiem w ogole cukrzycy nie mam.Karmelllka90 lubi tę wiadomość
-
Ja po usg i są dwa jaja jedno na prawym (w końcu księciunio się obudził) 12mm i na lewym 13mm tylko endo cienkie ehhh tylko 5.6mm gin mówi że nie jest źle że do wielkosci jaj może być... Owu przewidziana na poniedziałek i w tedy na kolejny monit dzisiaj miałam pobierane posiew na czystość pochwa i MUCHę i za wizytę prawie 400 zł ehhh... No i mam przez 8 dni plastry z estrogenem.Akceptacja!
-
Cześć dziewczyny Śledzę ovufriend już od kilku miesięcy i wreszcie doczekałam się momentu, kiedy mogę rozpocząć swój pierwszy cykl starań Niedawno dowiedziałam się, że mam Hashi. Na szczęście, nie zapeszając, dość szybko udało mi się unormować tarczycę więc biegiem bierzemy się do roboty. Zapisuję się na testowanie 22.06!
agniecha2101 lubi tę wiadomość
Hashimoto, Letrox -
zonaboba* wrote:Hej ja poprosze o wpisanie mnie na 9 czerwca. pewnie ni z tego nie bedzie ale mam zamiar testowac
Hej. Widzę że już długa droga za Wami... Jakie macie problemy ze tyle lat ale nie udaje?Wiadomość wyedytowana przez autora: 29 maja 2018, 20:44
Akceptacja! -
testosteron 72 norma na 43 poza tym ok. zrobilismy sobie 1.5roku spokoju od lekarzy ale jako tako robilam obserwacje ale tak bez spiny. teraz mamy zamiar zabrać sie na poważnie na lipca jestesmy umówieni u gin i chcemy znow podejsc do IUI ale tez chce z nia pogadac o in vitro
Powrót po 1,5roku
72 cs
27lat
9.11.18r - 1 IUI