CZERWCOWE TESTOWANIE ;-)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyCześć dziewczyny. Ja juz wiem ze nic z tego w tym miesiącu nie bedzie. Jestem załamana. Jak tak to mogły sie kochać po 3 razy dziennie a teraz sie zablokowa. Dzisiaj rano chciałam powotorzyc bo bo na teście ovu testowa dalej równa kontrolnej No to sex był super ale co z tego jak nie doszedł ... a zeby zajść w ciąże nie wystarczy tylko książkowa owulacja musi być tez drugi czynnik. Leżę i rycze
Katiiii lubi tę wiadomość
-
Dziewczyny, czy jest możliwe, ze te testy z Allegro to jakaś kicha? Kurczę, cycki mam wielkie jak nigdy, mało bolace(a zwykle przed okresem bolą), brodawki znacznie ciemniejsze, brzuch boli jak na okres, a testy wciąż pokazują 1 kreskę bez cienia 11/10 dpo jestem narwana- wiem, ale nawet moj mąż mówi, ze te piersi są inne
-
Karmelllka90 wrote:Cześć dziewczyny. Ja juz wiem ze nic z tego w tym miesiącu nie bedzie. Jestem załamana. Jak tak to mogły sie kochać po 3 razy dziennie a teraz sie zablokowa. Dzisiaj rano chciałam powotorzyc bo bo na teście ovu testowa dalej równa kontrolnej No to sex był super ale co z tego jak nie doszedł ... a zeby zajść w ciąże nie wystarczy tylko książkowa owulacja musi być tez drugi czynnik. Leżę i rycze
Może twój jest zmęczony i stad wyszło jak wyszło czasami facet potrzebuje naprawde przerwy mimo że nie chce cie zawiesc kiedy masz te dni stara się ale sama widzisz że czasami nie ma sie na to wpływu kiedy jest zmeczony.
Głowa do góry jesli kochaliscie się wczoraj lub dzien wczesniej jeszcze to naprawde wystarczy. -
nick nieaktualnyKarmelllka Twój facet widocznie też potrzebuje czasu. A najgorzej pokazać jak bardzo to przezywasz, że nie dochodzi. Tak to on na pewno jeszcze bardziej będzie się denerwowal i nic z tego nie wyjdzie. Wiem że ciezko spisać cykl na straty, ale zdrowie psychiczne też jest bardzo ważne. Musicie się teraz mocno wspierać i nic na siłę. Powodzenia życzę.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 9 lipca 2018, 20:58
Katiiii, Isaura81 lubią tę wiadomość
-
Swoją drogą czytam was od samego rana ale nie mialam co napisać hehe wysłałam mojego po chleb bo nie ma ani kromki i zupelnie zapomnielismy że dzisiaj niedziela i sklepy od 10 otwieraja a on przed drzwiami juz o 8 byl Tak wiec chleba nie kupił i ja tu kombinowałam co zrobić bo synek z córka zjedli rano płatki a ja też musze coś zjesc bo raz że glodna dwa leki musze wziac i tak patrze i w głowie mi świta NALESNIKI maka jest , jaja są,mleko jest to sru poszłam robic i tak zrobiłam , posmarowalismy czekoladą i gitarka Nawet dzieci zachwycone sobie zjadly też hehe . Do czasu kupienia chleba jest co jesc
Wiadomość wyedytowana przez autora: 17 czerwca 2018, 10:51
-
Straciatellaa wrote:piersi nie są wyznacznikiem ciąży, przed okresem też moga tak boleć. Mnie w ogóle nie bolą. Żeby zrobiły sie brodawki ciemniejsze to potrzeba jeszcze czasu, od razu to się nie dzieje. Wydaje mi się, że troche schizujesz Kup jutro inny test o czułości 10 i zobaczysz. Kiedy masz termin @?
Piersi mogą bolec a wcale nie musza na @ czy w innych przypadkach...
Wszystko jest kwestia organizmu kobiety... jedne odczuwaja ból na @ inne nie wiec nie ma co się tym kierowac i pisanie NIGDY tak nie miałam szczerze mija się z celem chociażby dlatego że ja też pewnych rzeczy nie miałam NIGDY a tu nagle byl taki cykl że te NIGDY zamieniło się że było inaczej... im wiecej myslimy ,główkujemy tym bardziej zaczynamy wariować przez co nasz organizm daje nam to co chcemy te objawy ktore sobie wymyslimy tak to mniej wiecej działa.
Na spokojnie kochana kup sobie jakiś test i skikaj.. Na kiedy masz termin @ ?Wiadomość wyedytowana przez autora: 17 czerwca 2018, 11:09
-
Witam Was dziewczyny w niedzielne przedpołudnie.Źle dziś spałam,obudziłam się o 4tej i zmierzylam temperature (zawsze mierze o 6:00).I jakas taka niższa(ale nie pod linią).Do tego znów zrobiłam owulaka (20dc). Znowu pozytywny.Nie rozumiem co z tym moim LH jest nie tak.Zobaczcie same (drugi od dolu z dziś,pierwszy od dolu w tym samym czasie,ale innej firmy).
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/6d6b4f422007.jpg
Katii,powiem Ci,że ja nawet lubię robić coś z niczego.Jak czegoś w domu brakuje,to jestem bardziej kreatywna w kuchni.
A naleśniki pyyyycha.
Karmellllka- próbuj go dodatkowo stymulować (no chyba,że nie chce).
Ja dziś po kawce poszłam do ogrodu trochę popracować.Warzywka rosną mi na potęgę,ale chwasty też.Mąż czeka na meczyk,a ja już odpoczywam.Obiad przygotowany, można niedzielkować.A za tydzień urlop.Katiiii lubi tę wiadomość
-
Straciatellaa wrote:piersi nie są wyznacznikiem ciąży, przed okresem też moga tak boleć. Mnie w ogóle nie bolą. Żeby zrobiły sie brodawki ciemniejsze to potrzeba jeszcze czasu, od razu to się nie dzieje. Wydaje mi się, że troche schizujesz Kup jutro inny test o czułości 10 i zobaczysz. Kiedy masz termin @?
-
Bonda wrote:Witam Was dziewczyny w niedzielne przedpołudnie.Źle dziś spałam,obudziłam się o 4tej i zmierzylam temperature (zawsze mierze o 6:00).I jakas taka niższa(ale nie pod linią).Do tego znów zrobiłam owulaka (20dc). Znowu pozytywny.Nie rozumiem co z tym moim LH jest nie tak.Zobaczcie same (drugi od dolu z dziś,pierwszy od dolu w tym samym czasie,ale innej firmy).
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/6d6b4f422007.jpg
Katii,powiem Ci,że ja nawet lubię robić coś z niczego.Jak czegoś w domu brakuje,to jestem bardziej kreatywna w kuchni.
A naleśniki pyyyycha.
Karmellllka- próbuj go dodatkowo stymulować (no chyba,że nie chce).
Ja dziś po kawce poszłam do ogrodu trochę popracować.Warzywka rosną mi na potęgę,ale chwasty też.Mąż czeka na meczyk,a ja już odpoczywam.Obiad przygotowany, można niedzielkować.A za tydzień urlop.
Nie powinno sie porownywac innej firmy ale mimo to daje duzo do myslenia ze jest az taka duza roznica miedzy jednym a drugim moze te testy sa jakies kijowe i dlatego ciagle pokazuja ci pozytyw ... -
kasialora wrote:Termin @ mam na 21... pamietam, ze w pierwszej ciąży jedynymi objawami była grypa i wielkie cycki. Ale masz racje, strasznie schizuje
Co do tej grypy... to masz racje Ja tez na ciaze mam wlasnie obajwy grypy i mialam tak przy kazdej ciazy a zawsze jest to tak że jak jestem blisko spodziewanej @ 2-3 dni przed rozklada mnie jakbym byla chora wtedy już wiem że to ciąża jesli oczywiscie sie staralismy -
agniecha2101 wrote:Ooo w końcu trafiłam na forum na kogoś też z podlasia wow
agniecha2101 lubi tę wiadomość
-
iNso87 wrote:Ja tylko na chwilę rano wlazlam.. A teraz Mala położyłam spać i wchodzę na forum a tu już lecą strony zapisane :p
Isaura81 lubi tę wiadomość
-
Katiiii wrote:Rzeczywiscie dziwne te testy tym bardziej ze ten innej firmy wyglada na ewidentny negatyw hmmm a te testy to jakie to są jakas firma czy cos ?
Nie powinno sie porownywac innej firmy ale mimo to daje duzo do myslenia ze jest az taka duza roznica miedzy jednym a drugim moze te testy sa jakies kijowe i dlatego ciagle pokazuja ci pozytyw ...
Te pozytywne sa z Domowego Laboratorium,dziewczyny je zachwalają.
Te drugie nie są z Allegro (są apteczne),ale są takie jak z Allegro.
Dziś już mam cycki niebolesne,ale z mocno widocznymi zylami (chyba progesteron wzrasta),temperatura też pokazuje,że niby po owu.
Ale gorąąąco dziś.Katiiii lubi tę wiadomość
-
Kasialora może mają lipna czułość? Tak jak Straciatellaa napisała leć po inny test jutro.
Karmelllka nie denerwuj się u nas było podobnie także wiem co czujesz. Do końca dnia daleko;)
Bonda o tym samym pomyslalam co Katii, ze cos z tymi testami chyba nie tak skoro cały czas pozytyw. Albo są jakieś extra super czule i kurde parę dni przed owulka będą Tobie pokazywać.. Może jak nie pyknie w tym cyklu to w następnym zmień testy.
Katii u mnie jak naleśniki to tylko ze szpinakiem mniam a oczywiście Malz i dzieci z serem białym bądź dżemem. Takze zawsze sobie odkladam 2szt i farsz robię.Wiadomość wyedytowana przez autora: 17 czerwca 2018, 11:50
-
Bonda wrote:Te pozytywne sa z Domowego Laboratorium,dziewczyny je zachwalają.
Te drugie nie są z Allegro (są apteczne),ale są takie jak z Allegro.
Dziś już mam cycki niebolesne,ale z mocno widocznymi zylami (chyba progesteron wzrasta),temperatura też pokazuje,że niby po owu.
Ale gorąąąco dziś.