CZERWCOWE TESTOWANIE ;-)
-
WIADOMOŚĆ
-
Bonda wrote:Ale masz super męża.
-
iNso87 wrote:Kasialora może mają lipna czułość? Tak jak Straciatellaa napisała leć po inny test jutro.
Karmelllka nie denerwuj się u nas było podobnie także wiem co czujesz. Do końca dnia daleko;)
Bonda o tym samym pomyslalam co Katii, ze cos z tymi testami chyba nie tak skoro cały czas pozytyw. Albo są jakieś extra super czule i kurde parę dni przed owulka będą Tobie pokazywać.. Może jak nie pyknie w tym cyklu to w następnym zmień testy.
Katii u mnie jak naleśniki to tylko ze szpinakiem mniam a oczywiście Malz i dzieci z serem białym bądź dżemem. Takze zawsze sobie odkladam 2szt i farsz robię.
-
iNso87 wrote:Mojego trzeba pokierować jak o takie rzeczy chodzi. Sam co najwyżej chwyc za odkurzacz.. :d
-
iNso87 wrote:Matko jak ten slownik mnie też rozwala w tym telefonie....
-
Katiiii wrote:Dlatego ja własnie nie uzywam tel do takich spraw ja na tel nawet na fejsa nie wchodze ... w ogole moj tel lezy sie kurzy hehe chyba ze synek na yt bajki oglada na nim
To ja dla Malza i dzieci jeszcze do tych słodkich naleśników leje smietane z cukrem :pKatiiii, agniecha2101 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyKatii we czwartek było w piątek nie potrzebnie mu powiedziałam ze owulacja juz za rogiem bo sie tak zafiksowała ze nie doszedł ale za 3 godziny juz nas nosiło i doszedł bez problemu w sobotę powtórka za pierwszym razem nie dał rady a za godzinę doszedł bez problemu i rano mimo serio wyrażanego sexu nie doszedł wiem ze on bardzo pragnie dziecka i sie zafiksowalnze MUSI sie spuścić. Ale jak tak bedzie robił to nie mamy szans na dziecko. Poza tym odebrałam to tez jakoś tak emocjonalnie, ze sie dwoje troje w łożku a ze moze za słabo go podniecam... wiem ze juz szukam dziury w całym. Ale juz pogadaliśmy od serca i jest dobrze... ale co poradzę jakbym dzisiaj mogła cały dzien ❤️❤️
Katiiii, ksiazka lubią tę wiadomość
-
iNso87 wrote:Ja wolę na telefonie bo najwygodniej. Tablet młodsza właśnie ciąga do tych różnych bajek z YT,drugi już zamulony ostro to wala się w szufladzie. Jeden komp zajęty przez starsza a drugi Malz zajmuje także ten;)
To ja dla Malza i dzieci jeszcze do tych słodkich naleśników leje smietane z cukrem :p
U nas jest tak że córka nie posiada swojego sprzetu bo uważam że ma na to czas jeszcze za mała wiec oglada bajki na tv zas synek ma tablet i moj tel i tak na zmiany oglada bo na tablecie ma tez takie gry pod swoj wiek wiec jak mu sie nudzi to bierze tel wiec na zmiane mu ładuje baterie
Mąż ma tel na nim gra w jakąs strategię ale po za tym ma swój laptop i ja też mam swój ogólnie kupowaliśmy tej samej firmy tej samej pojemnosci wszystko aby nie było że któreś ma gorszy Ja wole na laptopie ogólnie wszystko robić .
Siedze sobie w salonie na sofie przy malym stoliczku i tak ooo pykam sobie na forum a jak gotuje obiad czy cos to biore laptop do kuchni wl muzyke na yt
Po za tym na sobie mam kołderkę i poduszki 2szt bo czesto synek i córka lubią sie położyc kiedy ja sobie leże Full wypas hehe
Obiad mam od wczoraj wiec dzisiaj w ogole nie musze po za obraniem ziemniaków nic robić bo obieram ja gdyż uwielbiam obierać ziemniaki i nie bardzo daje meżowi pozwolenie ze tak to nazwe na obieranie A mamy gołąbki -
iNso87 wrote:Ja juz zapomnialam co to fejs... :p odkąd zaczelam spotykać się ze swoim tak też moje konto usunelam:) za sprawą właśnie Malza który nie bawi się w takie rzeczy i nie lubi takich portali.
Obecnie fejsa mam bo mam siedze tam tzn jestem online 24/7 w bo zwyczajne nie wył laptopa i pisze tam z 3 osobami max nic po za tym w sumie.
Za nastolatke posiadałam wiele innych kont na różnych portalach tego typu ale wiadomo się wyrosło -
Karmelllka90 wrote:Katii we czwartek było w piątek nie potrzebnie mu powiedziałam ze owulacja juz za rogiem bo sie tak zafiksowała ze nie doszedł ale za 3 godziny juz nas nosiło i doszedł bez problemu w sobotę powtórka za pierwszym razem nie dał rady a za godzinę doszedł bez problemu i rano mimo serio wyrażanego sexu nie doszedł wiem ze on bardzo pragnie dziecka i sie zafiksowalnze MUSI sie spuścić. Ale jak tak bedzie robił to nie mamy szans na dziecko. Poza tym odebrałam to tez jakoś tak emocjonalnie, ze sie dwoje troje w łożku a ze moze za słabo go podniecam... wiem ze juz szukam dziury w całym. Ale juz pogadaliśmy od serca i jest dobrze... ale co poradzę jakbym dzisiaj mogła cały dzien ❤️❤️
Jesli w sobote się kochaliscie i doszedł to nie masz czym sie martwić pamietaj plemniki żyją nawet do 5 dni -
Straciatellaa wrote:Fejs jest fajny. Mozna odnowic znajomości po latach ja kocham noszenie dzieci w chustach i tez dzieki fejsowi poznalam wiele chustoświrek tak sie rodzą super znajomosci
-
nick nieaktualnyKatiii moj maz jest taki sam. Ja np okien nie myje w ogóle on sie tym zajmuje.
Inso87 bardzo mnie to dotknęło sama nie wiem czemu tak płaczem zareagowałam, ale juz jest dobrze i tak nie odpuszczę jeszcze bede go atakować ;P haha
Co do Fb ja nie posiadam od roku i jestem dużo szczęśliwsza przytłaczały mnie te posty o chorobach o biednych zwierzakach ja bardzo wrażliwa jeste, poza tym wiem ze teraz ludzie za bardzo żyją życie innych nie swoim a najbardziej nie toleruje kłamstwa a jak widziałam nie taz jak znajomi kolorowalibswoje życie to wolałam na to nie patrzec.
Bonda ja tez robiłam teraz pierwszy raz testy domowe laboratorium i co prawda sa dalejbpozutywne ale ewidentnie wczoraj rano miałam największe stężenie LH bo testowa była dużo mocniejsza niż kontrolna.
Kasiaola (nick pisze z głowy mogę przekręcić) kochana jest wczesnie jeszcze nie koniecznie solance juz cos ci pokażą a moze nawet zagnieżdżenia jeszcze nie było a od zagnieżdżenia beta wzrasta po 24 godzinach zanim ja test wykryje zejdzie ja polecam kupić test ciążowy facelle zwykły paskowy czułość 10 mi wykazał bardzo niska betę i kreska była kasna ale pokazała sie od razu. A co do objawów cykl przed ciąża biochemiczna miałam wszystkie ciążowe objawy a w ciazy nie byłam bo kiedy była owulacja my juz odpuściliśmy bo noe wiedziałam ze bedzie pózniej duzo pozniej - a jak zaszłam w ciąże biochemiczna szybko organizm wysłał sygnały ale równie dobrze mozna jej podpisać pod okres czy słabszy dzienKatiiii, agniecha2101 lubią tę wiadomość
-
Karmelllka90 wrote:Katiii moj maz jest taki sam. Ja np okien nie myje w ogóle on sie tym zajmuje.
Inso87 bardzo mnie to dotknęło sama nie wiem czemu tak płaczem zareagowałam, ale juz jest dobrze i tak nie odpuszczę jeszcze bede go atakować ;P haha
Co do Fb ja nie posiadam od roku i jestem dużo szczęśliwsza przytłaczały mnie te posty o chorobach o biednych zwierzakach ja bardzo wrażliwa jeste, poza tym wiem ze teraz ludzie za bardzo żyją życie innych nie swoim a najbardziej nie toleruje kłamstwa a jak widziałam nie taz jak znajomi kolorowalibswoje życie to wolałam na to nie patrzec.
Bonda ja tez robiłam teraz pierwszy raz testy domowe laboratorium i co prawda sa dalejbpozutywne ale ewidentnie wczoraj rano miałam największe stężenie LH bo testowa była dużo mocniejsza niż kontrolna.
Kasiaola (nick pisze z głowy mogę przekręcić) kochana jest wczesnie jeszcze nie koniecznie solance juz cos ci pokażą a moze nawet zagnieżdżenia jeszcze nie było a od zagnieżdżenia beta wzrasta po 24 godzinach zanim ja test wykryje zejdzie ja polecam kupić test ciążowy facelle zwykły paskowy czułość 10 mi wykazał bardzo niska betę i kreska była kasna ale pokazała sie od razu. A co do objawów cykl przed ciąża biochemiczna miałam wszystkie ciążowe objawy a w ciazy nie byłam bo kiedy była owulacja my juz odpuściliśmy bo noe wiedziałam ze bedzie pózniej duzo pozniej - a jak zaszłam w ciąże biochemiczna szybko organizm wysłał sygnały ale równie dobrze mozna jej podpisać pod okres czy słabszy dzien
Ale wkurzaja mnie ludzi ktorzy robią cos na pokaz byle pokazac to na FB własnie wrrr -
mój chlop pozmywa ale szafek nie zauwaza ze trzeba powycierac bo brudne.pozamiata.odkurzac tez potrafi i umyc podloge.wczorraj wlasnie zmywal i wycieral podlogi w sypialni i kuchni bo ja co innego sprzatałam
-
nick nieaktualnyKatiii kochana jesteś! A co do witaminek to bierze, on ma tez stresująca prace jest brygadzista odpowiada za ludzi za wykonanie wiec tez uzupełniam mu braki, sama tez mam bardzo stresująca prace która bym jebla w cholerę ale przy staraniach o dzidziusia to nie byłaby odpowiedzialna decyzja
Katiiii lubi tę wiadomość
-
Katiiii wrote:hehe to widze komplet
U nas jest tak że córka nie posiada swojego sprzetu bo uważam że ma na to czas jeszcze za mała wiec oglada bajki na tv zas synek ma tablet i moj tel i tak na zmiany oglada bo na tablecie ma tez takie gry pod swoj wiek wiec jak mu sie nudzi to bierze tel wiec na zmiane mu ładuje baterie
Mąż ma tel na nim gra w jakąs strategię ale po za tym ma swój laptop i ja też mam swój ogólnie kupowaliśmy tej samej firmy tej samej pojemnosci wszystko aby nie było że któreś ma gorszy Ja wole na laptopie ogólnie wszystko robić .
Siedze sobie w salonie na sofie przy malym stoliczku i tak ooo pykam sobie na forum a jak gotuje obiad czy cos to biore laptop do kuchni wl muzyke na yt
Po za tym na sobie mam kołderkę i poduszki 2szt bo czesto synek i córka lubią sie położyc kiedy ja sobie leże Full wypas hehe
Obiad mam od wczoraj wiec dzisiaj w ogole nie musze po za obraniem ziemniaków nic robić bo obieram ja gdyż uwielbiam obierać ziemniaki i nie bardzo daje meżowi pozwolenie ze tak to nazwe na obieranie A mamy gołąbki
Katiiii lubi tę wiadomość
-
Karmelllka90 wrote:Katiii kochana jesteś! A co do witaminek to bierze, on ma tez stresująca prace jest brygadzista odpowiada za ludzi za wykonanie wiec tez uzupełniam mu braki, sama tez mam bardzo stresująca prace która bym jebla w cholerę ale przy staraniach o dzidziusia to nie byłaby odpowiedzialna decyzja
Na spokojnie , musicie sie troszke uspokoić i mniej stresować chociaż w trakcie starań i co najważniejsze nie dołuj siebie i nie płacz z powodu że mężowi nie udało się dojsc musisz zrozumieć go jak i on ciebie a napewno to się jakoś ułoży.
Ważne jest to że w płodne mieliscie stosunek do końca i to naprawde bardzo czesto wystarcza aby zafasolkować . Na siłę nic tak naprawdę nie zrobicie bo nie dosc że oboje bedziecie sie mega stresować to ty jeszcze bedziesz siedziec płakac i sie dołować a mąż bedzie czuł też w jakiś sposob przykrosc że podczas stosunku nie doszedł i wierze w to że może ci nawet nie mówic jak mu z tego powodu jest smutno i przykro. Musicie sie wzajemnie wspierac i dawać sobie zrozumienie i czas. Bedzie dobrze -
anusiak5 wrote:skad ja to znam z moim 28.06 mamy 10 rocznice cywilki.musze wymyslic cos etxra ale nie wiem co.w sumie jestesmy juz 14,5 roku razem para
A w zwiazku jestesmy ponad 5 lat.. dokładnie 14 lutego mielismy 5 lat.
My ogólnie świetujemy nasze lata zwiazku i tez rocznice slubu wiec jakby obchodzimy 2 razy do roku rocznice heheagniecha2101 lubi tę wiadomość