CZERWCOWE TESTOWANIE ;-)
-
WIADOMOŚĆ
-
MałaMała trzymamy kciuki Jak piszą dziewczyny, ważny jest kolejny wynik, życzę przyrostu.
Kojarzę dziewczyny z tego forum, które też trafiły na taką niską, wcześnie wychwyconą betę i to była zdrowa ciąża
Czekamy na drugi wynik.MałaMała lubi tę wiadomość
22.06.2020 Luiza :*
XII 2018 poronienie zatrzymane; Łucja - 10tc [*]
Hashimoto od 2007
Starania od XII 2015
jajowody drożne, histeroskopia ok
Mąż - morfologia 6%
AMH 8,07; 3 x UIU
X 2018 elektrokauteryzacja jajnika, usunięcie ognisk endometriozy
mthfr hetero, kwas metylowany i wit prenatalne -
Dzieki za info Agnessa i SylwiaLu
Bad.kolejne zrobie w poniedzialek...
25dc i 10dzien po owulacji (robilam i testy owu i na usg bylo widac pecherzyk bo akurat mialam wizyte i mi pokazal ze jest), 7czerwca @ ale bede sie modlic by nie bylo...
Czy juz sie cieszyc i powiedziec Mezowi??? Ach...az sie poryczalam ze szczescia12/02/2019
SZYMEK
-
To jest ładna beta jak na 10dpo.Ja pocichu gratuluję i mężowi bym powiedziała. Wiadomo, że jeszcze za wcześnie żeby cieszyć się na 100%,
Ale jeśli będzie ładnie przyrastac, to wtedy nie ma powodów do zmartwieńWiadomość wyedytowana przez autora: 1 czerwca 2018, 13:29
MałaMała lubi tę wiadomość
-
Agnessa wrote:To jest ładna beta jak na 10dpo.Ja pocichu gratuluję i mężowi bym powiedziała. Wiadomo, że jeszcze za wcześnie żeby cieszyć się na 100%,
Ale jeśli będzie ładnie przyrastac, to wtedy nie ma powodów do zmartwień
Ciesze sie ale tak po woli i nie moge doczekac sie poniedzialku hihi ))) a ja dzis stalam w kolejce taka zmarnowana do badania i,bez nadziei... a jednak nadzieja jestMarryy, enka90 lubią tę wiadomość
12/02/2019
SZYMEK
-
Mężowi chyba możesz powiedzieć. Niezależnie od tego co się wydarzy, powinniście to przeżyć razem
MałaMała, Grzechotka2 lubią tę wiadomość
22.06.2020 Luiza :*
XII 2018 poronienie zatrzymane; Łucja - 10tc [*]
Hashimoto od 2007
Starania od XII 2015
jajowody drożne, histeroskopia ok
Mąż - morfologia 6%
AMH 8,07; 3 x UIU
X 2018 elektrokauteryzacja jajnika, usunięcie ognisk endometriozy
mthfr hetero, kwas metylowany i wit prenatalne -
Czesc dziewczyny, mialam testowac 4.06 zatestowalam dzisiaj... Sa dwie kreski ))) w poniedzialek beta dla potwierdzenia ale ciesze sie ogromnie )) a kuz stracilam nadzieje po wczesniejszym plamieniu
MałaMała, iNso87, Iseko, Mordeczka, enka90, ams, Pati88, golonat lubią tę wiadomość
-
Marabela wrote:Czesc dziewczyny, mialam testowac 4.06 zatestowalam dzisiaj... Sa dwie kreski ))) w poniedzialek beta dla potwierdzenia ale ciesze sie ogromnie )) a kuz stracilam nadzieje po wczesniejszym plamieniu
Marabela lubi tę wiadomość
12/02/2019
SZYMEK
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Marabela wrote:https://zapodaj.net/9f597c105b421.jpg.html dzieeczyny moze zajrzyjcie na ten moj maly cud czy przypadkiem mi sie nie przewidzialo?
Wiadomość wyedytowana przez autora: 1 czerwca 2018, 15:16
Marabela lubi tę wiadomość