X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne CZERWCOWE TESTOWANIE ;-)
Odpowiedz

CZERWCOWE TESTOWANIE ;-)

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 2 czerwca 2018, 09:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Marryy wrote:
    Ja już po teście. Jest baldzioch dzisiaj 11 dzień po zastrzyku. Trochę niepewność czy można mieć nadzieję czy to pozostałości po ovitrelle
    Trzymam kciuki aby to był bladzioch groszka a nie pozostałosci po ovitrelle.

Marryy lubi tę wiadomość

• KAL Autorytet

Wysłany: 2 czerwca 2018, 09:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej. Karty, Karmelllka90, Marryy jak ja doskonale wiem o czym piszecie... Teraz mam cykl stymulowany lametta na endometrium plastry z estrogenem jesteśmy w najmłodszym okresie cyklu na poniedziałek podgląd jajek i w tedy przewidujemy owu :) zobaczymy... :) czy z moich jajek coś urosło...

Magda - mbc lubi tę wiadomość

Akceptacja!
  • KAL Autorytet

Wysłany: 2 czerwca 2018, 09:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Marabelka, malamala, Marryy kciukam &&&&& za pozytywne wieści i cichutko gratuluję :)

Akceptacja!
  • nick nieaktualny

Wysłany: 2 czerwca 2018, 09:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Grzechotka2 wrote:
    Temperatura w końcu będzie górę! Owu wyznaczyło mi owulację, ale pewnie jeszcze zmieni za dwa dni. No w końcu jakiś sensowny cykl!
    No brawo! :))
    Na to przecież czekamy w każdym cyklu :)
    U mnie dzisiaj spadła... Wg mnie jest 6dpo, oby to na zagnieżdżenie bo jak mimo luteiny spada to słabo... :(

• Grzechotka2 Autorytet

Wysłany: 2 czerwca 2018, 09:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Radość, bo bałam się tego cyklu, po tamtym cyklu bez owulacji, który trwał 45 dni. A kurczę, czuję, że to ten cykl, co poradzę :D Dlatego cieszy, że wszystko działa zgodnie z planem :D

l22nio4pm7glhik4.png
    w57v3e3kpq4472hr.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 2 czerwca 2018, 10:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Potrzebuję wirtualnego przytulenia. Pojechaliśmy do znajomych. Miałam dobrze się bawić. Nie mogę. Znajoma w ciąży. Rodziłybysmy razem...
    Boli...

Katti lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 2 czerwca 2018, 10:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Sung wrote:
    Potrzebuję wirtualnego przytulenia. Pojechaliśmy do znajomych. Miałam dobrze się bawić. Nie mogę. Znajoma w ciąży. Rodziłybysmy razem...
    Boli...
    TULE bardzo mocno !!!! :(:(:(

Sung lubi tę wiadomość

• Marryy Autorytet

Wysłany: 2 czerwca 2018, 10:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Sung wrote:
    Boli...

Sung tule mocno :*

Sung lubi tę wiadomość

2019 ♥️👩🏻

Starania od 09.2017
  • nick nieaktualny

Wysłany: 2 czerwca 2018, 10:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Sung wrote:
    Boli...
    Przytulam kochana mocno!:*

Sung lubi tę wiadomość

• Magda - mbc Autorytet

Wysłany: 2 czerwca 2018, 11:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Sung wrote:
    Boli...

Tulam :*

Sung lubi tę wiadomość

💙11.06.2019
    💙 05.08.2021
  • Magda - mbc Autorytet

Wysłany: 2 czerwca 2018, 11:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    KAL wrote:
    Hej. Karty, Karmelllka90, Marryy jak ja doskonale wiem o czym piszecie... Teraz mam cykl stymulowany lametta na endometrium plastry z estrogenem jesteśmy w najmłodszym okresie cyklu na poniedziałek podgląd jajek i w tedy przewidujemy owu :) zobaczymy... :) czy z moich jajek coś urosło...

kciuki za jajka :*

💙11.06.2019
    💙 05.08.2021
  • Grzechotka2 Autorytet

Wysłany: 2 czerwca 2018, 11:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Sung wrote:
    Boli...

Tulę :*

Sung lubi tę wiadomość

l22nio4pm7glhik4.png
    w57v3e3kpq4472hr.png
  • Ania95 Autorytet

Wysłany: 2 czerwca 2018, 11:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Sung wrote:
    Boli...

Bardzo mi przykro :( miałam kiedyś taką samą sytuację... Tulimy wszystkie mocno <3

Sung lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 2 czerwca 2018, 11:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziękuję kochane!

• Mikilove Koleżanka

Wysłany: 2 czerwca 2018, 12:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witajcie! To mój pierwszy wpis w tego rodzaju forum. Z moim mężem staramy się o drugie dziecko już 6 miesięcy. Powinnam dostać okres 30 maja , a tutaj nic... a zawsze miałam regularne cykle. Od kilku dni mam bardzo dużo białego, serowatego śluzu, bezwonny i bez pieczenia także raczej to nie infekcja. Piersi bolą i są nabrzmałe, odrzuca mnie od alkoholu kompletnie. Szyjke macicy mam twarda i zamknięta. Od kilku dni meczy mnie strasxnie zgaga. Zrobiłam dzisiaj test z drugiego moczu i wyszla jedna kreska. Wizytę u lekarza mam 13 czerwca. .. czy myślicie że jest jednak nadzieja na to ze może tym razem się udało? Pozdrawiam

Katiiii lubi tę wiadomość

Mikilove
  • MARIKA12 Ekspertka

Wysłany: 2 czerwca 2018, 12:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mikilove wrote:
    Witajcie! To mój pierwszy wpis w tego rodzaju forum. Z moim mężem staramy się o drugie dziecko już 6 miesięcy. Powinnam dostać okres 30 maja , a tutaj nic... a zawsze miałam regularne cykle. Od kilku dni mam bardzo dużo białego, serowatego śluzu, bezwonny i bez pieczenia także raczej to nie infekcja. Piersi bolą i są nabrzmałe, odrzuca mnie od alkoholu kompletnie. Szyjke macicy mam twarda i zamknięta. Od kilku dni meczy mnie strasxnie zgaga. Zrobiłam dzisiaj test z drugiego moczu i wyszla jedna kreska. Wizytę u lekarza mam 13 czerwca. .. czy myślicie że jest jednak nadzieja na to ze może tym razem się udało? Pozdrawiam

Czasem okres sie opoznia. A jak bardzo nam sie wydaje ze to ciaza to i objawy sa.
    Na moje oko ciazy nie ma bo juz by pokazalo 2kreske skoro 3 dni spoznienia. Chyba ze pozna owulacja.
    Najlepiej zrobic badanie krwi.

18.03.2020 Pozytywny test
    02.2020 Invimed Poznan
    01.2019 brak akcji serca
    24.12.2018 pozytywny test
    11+2 [*] Aniołek, puste jajo :(
    8cs o 2 maluszka UDANY !!!
    06.06.2018 pozytywny test ❤ rosnij kruszynko
    02.2017 zdrowa córka
  • MARIKA12 Ekspertka

Wysłany: 2 czerwca 2018, 12:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    I powiem ci ze tez mialam opoznienia. Innym razem @ przyszla znacznie szybciej. To juz nasz 8 cs o 2malca. Ostatnie dwa cykle mega bole brzucha po owulacji co mi sie nigdy nie zdarzalo ale i tak nic nie bylo.
    :(

18.03.2020 Pozytywny test
    02.2020 Invimed Poznan
    01.2019 brak akcji serca
    24.12.2018 pozytywny test
    11+2 [*] Aniołek, puste jajo :(
    8cs o 2 maluszka UDANY !!!
    06.06.2018 pozytywny test ❤ rosnij kruszynko
    02.2017 zdrowa córka
  • Katiiii Ekspertka

Wysłany: 2 czerwca 2018, 12:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mikilove wrote:
    Skoro @ się nie pojawiła a test pokazał jedną kreskę to raczej stawiam na to że zwyczajnie ci się @ spóźni... czasami się zdarza że owu sie przesunie stad opoznienie @ ale tak czy siak jesli nie masz pewnosci to zrób sobie betę chociaż ja mysle że to opoznienie @

Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 czerwca 2018, 12:38

0d6540cdf938387553a1c29e28e3a71f.png
    Synek <3 13.08.2014
    Córeczka <3 27.06.2016
    Aniołek [*] :( 23.05.2018
  • patkaaxx90 Autorytet

Wysłany: 2 czerwca 2018, 12:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    U mnie temperatura spadła... @ tuż tuż za rogiem

Miłosz
    bl9cpiqvy4ezsagr.png
    Honoratka
    gyxw8u695zbv7tdy.png
  • Upragniona niunia Ekspertka

Wysłany: 2 czerwca 2018, 13:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny moje FSH to 10,7 2dc jestem załamana :( co to dla mnie oznacza.

Zaczynamy starania od nowa. To jest ten czas.
    12.2017 - cp
    Starania od 10.06.2017

Nadzczynnosc GB.
    Zielone światło.
    06.22- 5cykl starań na nowo.
‹‹ 8 9 10 11 12 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

PMS, czyli zespół napięcia przedmiesiączkowego - przyczyny, objawy, leczenie

Zespół napięcia przedmiesiączkowego to ogólne określenie na objawy i dolegliwości, które odczuwają kobiety przed miesiączką. A jakie są najczęstsze objawy PMS? Co jest ich przyczyną? Czy i kiedy napięcie przedmiesiączkowe wymaga leczenia? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Mięśniaki macicy - przyczyny, objawy, leczenie

Mięśniaki macicy mogą występować nawet u 3 na 4 kobiety, w dowolnym momencie życia. U kogo jednak występują najczęściej? Czy znane są przyczyny powstawania mięśniaków macicy? Jakie są najczęstsze objawy i co powinno skłonić do wizyty u lekarza?

CZYTAJ WIĘCEJ

Brak ochoty na seks... - najczęstsze przyczyny niskiego libido u kobiet

Czym jest libido i jakie czynniki mają największy wpływ na popęd seksualny? Co robić, kiedy brak ochoty na seks? Przeczytaj o najczęstszych przyczynach niskiego libido u kobiet oraz dowiedz się, jak możesz poradzić sobie z tym problemem. 

CZYTAJ WIĘCEJ