CZERWCOWE TESTOWANIE ;-)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyMarryy wrote:Ja już po teście. Jest baldzioch dzisiaj 11 dzień po zastrzyku. Trochę niepewność czy można mieć nadzieję czy to pozostałości po ovitrelle
Marryy lubi tę wiadomość
-
Hej. Karty, Karmelllka90, Marryy jak ja doskonale wiem o czym piszecie... Teraz mam cykl stymulowany lametta na endometrium plastry z estrogenem jesteśmy w najmłodszym okresie cyklu na poniedziałek podgląd jajek i w tedy przewidujemy owu zobaczymy... czy z moich jajek coś urosło...
Magda - mbc lubi tę wiadomość
Akceptacja! -
nick nieaktualnyGrzechotka2 wrote:Temperatura w końcu będzie górę! Owu wyznaczyło mi owulację, ale pewnie jeszcze zmieni za dwa dni. No w końcu jakiś sensowny cykl!
Na to przecież czekamy w każdym cyklu
U mnie dzisiaj spadła... Wg mnie jest 6dpo, oby to na zagnieżdżenie bo jak mimo luteiny spada to słabo... -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
KAL wrote:Hej. Karty, Karmelllka90, Marryy jak ja doskonale wiem o czym piszecie... Teraz mam cykl stymulowany lametta na endometrium plastry z estrogenem jesteśmy w najmłodszym okresie cyklu na poniedziałek podgląd jajek i w tedy przewidujemy owu zobaczymy... czy z moich jajek coś urosło...
kciuki za jajka :*💙11.06.2019
💙 05.08.2021 -
Sung wrote:Potrzebuję wirtualnego przytulenia. Pojechaliśmy do znajomych. Miałam dobrze się bawić. Nie mogę. Znajoma w ciąży. Rodziłybysmy razem...
Boli...
Bardzo mi przykro miałam kiedyś taką samą sytuację... Tulimy wszystkie mocnoSung lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Witajcie! To mój pierwszy wpis w tego rodzaju forum. Z moim mężem staramy się o drugie dziecko już 6 miesięcy. Powinnam dostać okres 30 maja , a tutaj nic... a zawsze miałam regularne cykle. Od kilku dni mam bardzo dużo białego, serowatego śluzu, bezwonny i bez pieczenia także raczej to nie infekcja. Piersi bolą i są nabrzmałe, odrzuca mnie od alkoholu kompletnie. Szyjke macicy mam twarda i zamknięta. Od kilku dni meczy mnie strasxnie zgaga. Zrobiłam dzisiaj test z drugiego moczu i wyszla jedna kreska. Wizytę u lekarza mam 13 czerwca. .. czy myślicie że jest jednak nadzieja na to ze może tym razem się udało? Pozdrawiam
Katiiii lubi tę wiadomość
Mikilove -
Mikilove wrote:Witajcie! To mój pierwszy wpis w tego rodzaju forum. Z moim mężem staramy się o drugie dziecko już 6 miesięcy. Powinnam dostać okres 30 maja , a tutaj nic... a zawsze miałam regularne cykle. Od kilku dni mam bardzo dużo białego, serowatego śluzu, bezwonny i bez pieczenia także raczej to nie infekcja. Piersi bolą i są nabrzmałe, odrzuca mnie od alkoholu kompletnie. Szyjke macicy mam twarda i zamknięta. Od kilku dni meczy mnie strasxnie zgaga. Zrobiłam dzisiaj test z drugiego moczu i wyszla jedna kreska. Wizytę u lekarza mam 13 czerwca. .. czy myślicie że jest jednak nadzieja na to ze może tym razem się udało? Pozdrawiam
Czasem okres sie opoznia. A jak bardzo nam sie wydaje ze to ciaza to i objawy sa.
Na moje oko ciazy nie ma bo juz by pokazalo 2kreske skoro 3 dni spoznienia. Chyba ze pozna owulacja.
Najlepiej zrobic badanie krwi.Katiiii lubi tę wiadomość
18.03.2020 Pozytywny test
02.2020 Invimed Poznan
01.2019 brak akcji serca
24.12.2018 pozytywny test
11+2 [*] Aniołek, puste jajo
8cs o 2 maluszka UDANY !!!
06.06.2018 pozytywny test ❤ rosnij kruszynko
02.2017 zdrowa córka -
I powiem ci ze tez mialam opoznienia. Innym razem @ przyszla znacznie szybciej. To juz nasz 8 cs o 2malca. Ostatnie dwa cykle mega bole brzucha po owulacji co mi sie nigdy nie zdarzalo ale i tak nic nie bylo.
Katiiii lubi tę wiadomość
18.03.2020 Pozytywny test
02.2020 Invimed Poznan
01.2019 brak akcji serca
24.12.2018 pozytywny test
11+2 [*] Aniołek, puste jajo
8cs o 2 maluszka UDANY !!!
06.06.2018 pozytywny test ❤ rosnij kruszynko
02.2017 zdrowa córka -
Mikilove wrote:Witajcie! To mój pierwszy wpis w tego rodzaju forum. Z moim mężem staramy się o drugie dziecko już 6 miesięcy. Powinnam dostać okres 30 maja , a tutaj nic... a zawsze miałam regularne cykle. Od kilku dni mam bardzo dużo białego, serowatego śluzu, bezwonny i bez pieczenia także raczej to nie infekcja. Piersi bolą i są nabrzmałe, odrzuca mnie od alkoholu kompletnie. Szyjke macicy mam twarda i zamknięta. Od kilku dni meczy mnie strasxnie zgaga. Zrobiłam dzisiaj test z drugiego moczu i wyszla jedna kreska. Wizytę u lekarza mam 13 czerwca. .. czy myślicie że jest jednak nadzieja na to ze może tym razem się udało? Pozdrawiam
Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 czerwca 2018, 12:38