CZERWCOWE TESTOWANIE ;-)
-
WIADOMOŚĆ
-
iNso87 wrote:Grzechotka u nas w tym roku tak jest,ze przyjmuja dzieci do rocznika 2015. Dzieci mlodsze ze stycznia np. 2016 juz musza poczekac i dowiadywac sie po rekrutacjach czy sa miejsca jak sa to juz osobiscie musza cokolwiek skladac. Mysle,ze nie bedziesz miala problemu,bo dziecko masz z 2016 czyli od nastepnego roku dzieci do grudnia 2016 beda przyjmowane;) Musisz normalnie przystapic po nowym roku do rekrutacji przez neta. W moim akurat wojewodztwie byla w dniach 1.03-9.03. Teraz jest uzupelniajaca.
-
Grzechotka2 wrote:Ja mam dziecko z 2017
-
Grzechotka2 wrote:W dzień dziecka wszyscy powinni mieć pozytywy
Z takiego założenia wyszłam, ale u mnie dopiero 9-10 dpo, a testy te "gratis" do tych LH z allegro o niewiadomą czułością, więc oczywiście negatyw ale wykres mam wciąż obiecujący, więc może czerwiec mnie nie zawiedzieWiadomość wyedytowana przez autora: 1 czerwca 2018, 08:28
MałaMała, iNso87 lubią tę wiadomość
-
Madalena89 wrote:Z takiego założenia wyszłam, ale u mnie dopiero 9-10 dpo, a testy te "gratis" do tych LH z allegro o niewiadomą czułością, więc oczywiście negatyw ale wykres mam wciąż obiecujący, więc może czerwiec mnie nie zawiedzie
To trzymamy kciuki może rzeczywiście wina testu -
nick nieaktualnyCześć ! No trafiłam w końcu na odpowiedni wątek bo byłam zapisana do czerecowegojuz ale jak sie okazało nikt znajomy, i był to zupełnie inny wątek czerwcowy.
Ja dzisiaj byłam na kontrolnym USG wszytsko sie złuszcza jak trzeba, upuściłam krwi do 7 fiołek także sporo badań i moja gin wysłała mnie do immunologa ale on po wywiadzie i obejrzeniu mojego ciała powiedział ze nie widzi przyczyn immunologicznych poronienia i ze tak wczesna ciąża to najpewniej wady zarodka.
Cieszę sie ze moja ginekolog podchodzi rzetelnie do wszytskiego, bo ja rozumiem ze 3 sc ze pierwsza biochemiczna ale gdybym usłyszała od ginekologa tylko to normalne czy cos w tym stylu to bym go pobiła !Katti, Grzechotka2 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyAha No to ze ja poprosze o wpisanie mnie na testowanie 28.06 - nasza 4 rocznica ślubu co prawda nie wiem jak bedzie wyglądał mój cykl po biochemie ale data jest szczególe wiec sobie wtedy siknr albo nawet betkę strzelę a co :p
Katti, iNso87, agniecha2101 lubią tę wiadomość
-
Upragniona niunia wrote:No to sobie potestowalam.... 1 czerwiec, piątek, dzień dziecka i okres.
Poproszę o przepisanie na 29go.
Mordeczka wpiszesz mnie na 30.06?32 lata | starania od stycznia 2017
IUI - 3.02.2021 ❌ 3.03.2021 ❌
💉Szczepienia limfocytami
12.01.2022 Allo-mlr 54,5%
06.2022 - start IVF
21.07 - punkcja - 10🥚dojrzałych, 8 zapłodnionych (ICSI), 3 blastocysty
26.07 - ET 1🐣 4AA (EmbryoGlue, metypred 16mg, acard 75, estrofem, luteina, duphaston)🤰
8tc 💔 3.09.2022 🖤
27.10 - FET 1❄️ 4BB (EmbryoGlue, metypred 16mg, acard 75, estrofem, utrogestan, duphaston, heparyna, wit. PP, zivafert) ❌️😓
22.11 - Transfer ostatniej ❄️ 4BB (EmbryoGlue, metypred 16mg, acard 75, estrofem, utrogestan, duphaston, heparyna, wit. PP) 🤰
6dpt - beta 15 mlU
8dpt - beta 32 mlU
10dpt - beta 91,19 mlU
13dpt - beta 358,61 mlU
17dpt - beta 2064 mlU
20dpt - beta 7348 mlU, wieczorem krwawienie - krwiak podkosmówkowy. Poronienie.
6tc💔 -
nick nieaktualnyKarmelllka90 wrote:Aha No to ze ja poprosze o wpisanie mnie na testowanie 28.06 - nasza 4 rocznica ślubu co prawda nie wiem jak bedzie wyglądał mój cykl po biochemie ale data jest szczególe wiec sobie wtedy siknr albo nawet betkę strzelę a co :p
Nie wiem ja sie boje strasznie po poronieniu i nie wiem czy się przełamie -
Katti wrote:nie boisz sie po biochemicznej od razu starac sie w kolejnym cyklu ?
Nie wiem ja sie boje strasznie po poronieniu i nie wiem czy się przełamie
Mi po biochemicznej lekarz zalecił od raz się starać, podobno często się udaje w pierwszym cyklu (nie nam). Ale ja od razu byłam całkiem oczyszczona.Katti lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyGrzechotka2 wrote:Mi po biochemicznej lekarz zalecił od raz się starać, podobno często się udaje w pierwszym cyklu (nie nam). Ale ja od razu byłam całkiem oczyszczona.
-
Kozgo nie znam sie ale moze nie przerywaj. Jak masz wykupiony dupek to lykaj.
Ja zlozylam juz papier do przedszkola i przezyc nie moge czemu w marcu nie skladalam jednak no ale coz..czekam do 21.06 na wyniki, cud jakis bedzie chyba jak ustrzeli Lena jedno wolne miejsce z 2..
U mnie pierwsza normalna @ i leje sie jak z prosiaka normalnie;/ oczywiscie przypomnialam sobie co to za bol brzucha,w moim przypadku promieniujacy na uda.. masakra. Jak ta antykoncepcja jedak pomaga przy takich bolach
-
Hej Dzieczyny
Jestem po badaniach bety i moj wynik to 10,97
Czy to ok???
Czy sie udalo???
Dzwonilam do mojego gin -bo ma dzis wolne, i mi powiedzial ze ponizej 20-tu to wynik ujemny :'( ale przy pobieraniu krwi powiedzieli ze musi byc powyzej 5 ! (W tamtym miesiacu mialam 1.2)
Prosze doradzcie jak to jest ...??
12/02/2019
SZYMEK
-
MałaMała wrote:Hej Dzieczyny
Czy to ok???
Czy sie udalo???
Dzwonilam do mojego gin -bo ma dzis wolne, i mi powiedzial ze ponizej 20-tu to wynik ujemny :'( ale przy pobieraniu krwi powiedzieli ze musi byc powyzej 5 ! (W tamtym miesiacu mialam 1.2)
Z tego co się orientuję to jest już dodatni (przeciez są nawet testy o czulosci 10!) ale bardzo wczesna ciążaMałaMała, Kitkat lubią tę wiadomość
-
MałaMała wrote:Hej Dzieczyny
Czy to ok???
Czy sie udalo???
Powinnaś mieć przy wynikach widełki zazwyczaj od 5 oznacza 3 tydz zrób po 48h powtórkę i zobacz jaki jest przyrost.
A kiedy termin @?MałaMała lubi tę wiadomość