Czerwcowe testowanie :)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyNera1986 wrote:Rozstaliśmy się przed więc z pewnością lżej ni z jakbyśmy razem byli ale mimo wszystko wieść o jego śmierci to jak kubeł zimnej wody wylany na leb. Tu człowiek miał żal a tu serce się rwało. Tym bardziej ,że mieliśmy ze sobą naprawdę dobry kontakt ,a dostałam się bo rozum chciał ,nie serce . Więc mimo wszystko ból był ale mam wspaniałą pamiątkę- dwie córki, które są totalnie do niego podobne(szczególnie najstarsza). Do tego stopnia ,że niekiedy odnoszę wrażenie jakby On na mnie patrzył oczami mojej najstarszej córki . Najgorzej zniosła to młodsza córeczka. Zmarł jeden dzień przed zebraniem jej na święta Bożego Narodzenia. Z każdym dzwoniłem biegła do drzwi krzycząc "tatuś, tatuś" ,a ja nie miałam bladego pojęcia jak jej to powiedzieć...
Ale koniec smutnego tematu. To wątek forum radosny o poczęciu, a nie śmierci
Mozecie mnie skreslic z listy odebralam wyniki progesteronu marniutko 11 wiec spada takze ja trzymam za Was kciuki a teraz trzeba scianac tylek i do nowej pracy isc moze nowe otoczenie dobrze mi zrobi gorzej jak nie i nie dam rady o Chryste tylko nie to by byla porazka -
Justyna1719 wrote:Dziewczyny jeśli to nie może być na pewno to sprowadzcie mnie a ziemię...... Pytanie czy 12 dpo mógł wyjść test negatywny pomimo ciąży??? Wiem @ się spóźnia z powodu stresu.... Ale te spóźnia nie jej daje mi jakąś nadzieję ☹️ wczoraj miałam w sluzie brązowe plamki.. Dziś już nic... Co o tym myślicie? Jeśli według was 12 dpo już by było wiadomo jakby coś to chce taki kubeł zimnej wody... Żeby się nie łudzić... Jest nadzieja ze jednak jutro mogę zobaczyć 2 kreski na teście?? Czy jak 12 dpo był negatyw to już przekreślić cykl i czekać tylko a @?
-
nick nieaktualnyJustyna1719 wrote:Dziewczyny jeśli to nie może być na pewno to sprowadzcie mnie a ziemię...... Pytanie czy 12 dpo mógł wyjść test negatywny pomimo ciąży??? Wiem @ się spóźnia z powodu stresu.... Ale te spóźnia nie jej daje mi jakąś nadzieję ☹️ wczoraj miałam w sluzie brązowe plamki.. Dziś już nic... Co o tym myślicie? Jeśli według was 12 dpo już by było wiadomo jakby coś to chce taki kubeł zimnej wody... Żeby się nie łudzić... Jest nadzieja ze jednak jutro mogę zobaczyć 2 kreski na teście?? Czy jak 12 dpo był negatyw to już przekreślić cykl i czekać tylko a @?
Ja miałam podobnie w zeszłym cyklu trochę brązu jednego dnia, potem czysto półtorej dnia, znowu brąz i na następny dzień @, bardzo obfita zresztą... Ale jak to tutaj się często powtarza - póki nie ma @, wszystko jest możliwe.
Ja chyba nie wytrzymam do poniedziałku i jutro rano zatestuję. To będzie 26 dc, 13 dpo. wg moich wyliczeń...Nona lubi tę wiadomość
-
Czasem dziewczyny się nie da nakręcac. Człowiek sam się doszukuje objawów..
Jak staralismy się o 1 ciąże to ja przeżywałam to strasznie i ciagle wmawialam sobie objawy. Co miesiąc widziałam blade kreski.
A Najgorsze co spotkało mnie podczas starań to, to jak straciłam ciąże i czekałam na zabieg w szpitalu aż tu nagle dostałam tel od dobrej znajomej czy niemam od kogoś jej załatwić tabletek poronnych😣😣
I wiecie co usunęła ta ciąże dostała od kogoś receptę i wykupila tabletki.
Dlatego teraz staram się nikomu nie mówić o tym że planujemy 2 malucha -
Malwcia89 wrote:Ja miałam podobnie w zeszłym cyklu trochę brązu jednego dnia, potem czysto półtorej dnia, znowu brąz i na następny dzień @, bardzo obfita zresztą... Ale jak to tutaj się często powtarza - póki nie ma @, wszystko jest możliwe.
Ja chyba nie wytrzymam do poniedziałku i jutro rano zatestuję. To będzie 26 dc, 13 dpo. wg moich wyliczeń...
👱♀️33 lat, 🤵38 lat
Starania od czerwca 2018
❌Problem męski azoospermia - zespół klinefeltera
📌1 IUI - lipiec 2021 - nieudane ☹️
📌2 IUI - październik nieudane ☹️
🧫 04.11 IN VITRO
🧫30. 11 punkcja-pobrano 18 cumulusow ✊✊ z czego 12 prawidłowych
🧫31.11 - mamy 5 zarodków
❄️ Jeden zarodek C.C.C.
🤢Grudzień - Stop Covid ☹️
⛄07.02 Transfer-Blastka 3CC 🙏
👶3dpt - prog 41
👶7dpt beta 38,2, prog 46,82
👶9dpt 120,7
👶11dpt - 409,5, prog 47,82
👶15dpt - 1592, prog 40,82
👶21dpt - 8735 - prog39,15
❤️04.03 (25dpt) mamy serduszko ❤️
*AMH 2,35
*TSH 2,97 - (Euthyrox) 1,56 (13.12)
*FSH 6,36
*Homocysteina 11,66 (28.10), 4,86 (13.12)
*Insulinooporość - Glucophage 500
Suplementy: kwas foliowy, witamina B12, ashawaganda, Magne B6, omega 3, preventic z wit D3, witamina C, koenzym Q10 -
Nera1986 wrote:Przykre 😞 A jak badania? Jakieś poważne problemy?
-
nick nieaktualnyJustyna1719 wrote:Jesli jutro rano@ nue będzie to też zaryzykuje i zrobię test... Najwyżej sprowadzi mnie na ziemię jak zawsze 😊 to rano testujemy razem??? Malwcia89 to twój roku urodzenia 😊????
Tak i tak
Jakie testy są najbardziej wiarygodne? Słyszałam o bobo teście żółtym z Rossmanna. -
nick nieaktualny
-
Malwcia89 wrote:Tak i tak
Jakie testy są najbardziej wiarygodne? Słyszałam o bobo teście żółtym z Rossmanna.
👱♀️33 lat, 🤵38 lat
Starania od czerwca 2018
🧫 04.11 IN VITRO
🧫31.11 - mamy 5 zarodków
❄️ Jeden zarodek C.C.C.
👶3dpt - prog 41
👶9dpt 120,7
*AMH 2,35
*FSH 6,36
Suplementy: kwas foliowy, witamina B12, ashawaganda, Magne B6, omega 3, preventic z wit D3, witamina C, koenzym Q10 -
nick nieaktualny
-
Malwcia89 wrote:Ja zmieniłam hucznie pod koniec marca To wszystkiego najlepszego!
👱♀️33 lat, 🤵38 lat
Starania od czerwca 2018
🧫 04.11 IN VITRO
🧫31.11 - mamy 5 zarodków
❄️ Jeden zarodek C.C.C.
👶3dpt - prog 41
👶9dpt 120,7
*AMH 2,35
*FSH 6,36
Cichosza wrote:Niby wszystko ok, on badania super u mnie niby też ok, ale nie wychodzi. Zmieniam ginekologa w przyszłym tyg to może nowy na coś wpadnie, zleci mi jakieś badania hormonalne czy coś bo już sama nie wiem...W oczekiwaniu na czwarty cud ...
33lata
2.05.2016r-poronienie
-
Labelle Ja mam cykle 36/37dniowe jezeli owulacje mam , wtedy Ona wypada zawsze w 23 dc . Najpozniejsza mialam kiedys w 26 ale to lata temu . Tak jak mowie teraz jak sie zdaza owulka raz na ruski rok naturalna to jest jak w zegarku w 23 dc.
W tym miesiacu nie mialam i cykl mam dlugi juz na dzien dzisiejszy 43 dc , ciekawe kiedy @przyjdzie .
Nona My w tym roku odpuscilismy cieple kraje bo co roku latamy w sumie .Bylismy w styczniu , teraz po prostu jedziemy w ramach " wakacji " do Berlina do znajomych na pare dni . Takto urlopu za malo by w tym roku smignac gdzies jeszcze . A szkoda -
Nera1986 wrote:Starajcie się te dwa lata z obserwacją?
-
nick nieaktualnyDołączam się ja też zmiama cyferke na jesień i w dniu urodzin chciałabym być nie pijąca
Mój mąż też zmienia tylko że inną. Mamy dziesięć lat różnicy z nasz maluszek w lipcu kończy rok i z tej okazji jedziemy w sierpniu na ChorwacjęWiadomość wyedytowana przez autora: 30 maja 2019, 17:26
-
Coraz trudniej Was popołudniu nadgonić 🙆♀️. Samosiowa - trzymam kciuki za nową pracę💪!
Nera - ogromne współczucia _ zapewne czuwa teraz nad bezpieczeństwem Waszych córek❤️
Nona - u mnie sierpień i tylko i wyłącznie nasz pólwysep - jestem głupio zakochana w naszym Bałtyku i od wielu lat co roku lądujemy w Kuźnicy 🙂 z rzeczy przyziemnych - dzisiaj lekki smutek - rozpoczynamy z córką terapie u logopedy, jesteśmy po wstępnej diagnozie i szok podczas szukania powódu padło pytanie czy brałam leki na podtrzymanie ciąży 😞... Nie wiem jak i dlaczego ale podobno mogło mieć to wpływ na jej problemy w mowie... I tu zaczyna się moje obwinianie czy duphaston był bardziej potrzebny dla mojego spokoju po stracie ciąży czy naprawdę były ku niemu wskazania. 😔Wiadomość wyedytowana przez autora: 30 maja 2019, 17:31
Nona lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny