Czerwcowe testowanie :)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Cichosza wrote:Bez obserwacji mój lekarz to bagatelizuje i ostatnio wręczył mi ulotkę do kliniki leczenia niepłodności.... Dlatego mam go dość i zapisałam się do nowego, może trafię na kogoś lepszego kto mi chociaż badania jakieś zleci
Cichosza lubi tę wiadomość
W oczekiwaniu na czwarty cud ...
33lata
2.05.2016r-poronienie
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Nona wrote:Jakieś plany na wakacje /urlop dziewczyny ? Pochwalcie sie:)
LaBellePerle, Nona lubią tę wiadomość
W oczekiwaniu na czwarty cud ...
33lata
2.05.2016r-poronienie
-
Nona wrote:Mikro plamka na wkladce. Niestety rozkręci się, nic z tego w tym cyklu I mnie... Też tak macie że tuż przed raz czy 2 plamienie?W oczekiwaniu na czwarty cud ...
33lata
2.05.2016r-poronienie
-
nick nieaktualny
-
Nera1986 wrote:Rozstaliśmy się przed więc z pewnością lżej ni z jakbyśmy razem byli ale mimo wszystko wieść o jego śmierci to jak kubeł zimnej wody wylany na leb. Tu człowiek miał żal a tu serce się rwało. Tym bardziej ,że mieliśmy ze sobą naprawdę dobry kontakt ,a rozstałam się bo rozum chciał ,nie serce . Więc mimo wszystko ból był ale mam wspaniałą pamiątkę- dwie córki, które są totalnie do niego podobne(szczególnie najstarsza). Do tego stopnia ,że niekiedy odnoszę wrażenie jakby On na mnie patrzył oczami mojej najstarszej córki . Najgorzej zniosła to młodsza córeczka. Zmarł jeden dzień przed zabraniem jej na święta Bożego Narodzenia. Z każdym dzwoniłem biegła do drzwi krzycząc "tatuś, tatuś" ,a ja nie miałam bladego pojęcia jak jej to powiedzieć...
Ale koniec smutnego tematu. To wątek forum radosny o poczęciu, a nie śmierci
Nera, Ty jesteś naprawdę ogromnie silna kobieta. Natrafiam na Ciebie na różnych wątkach i podczytuje. Dawno nie 'spotkałam' nikogo takiego. Dziwny spokój we mnie wyzwalasz
Masz rację, że było lzej, bo nie byliście już razem. Choć i tak na pewno ciężko...Wiadomość wyedytowana przez autora: 31 maja 2019, 19:59
Mała Mi. lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyNona moje plany na wakacje to powrót do pracy...Także szał😜
Chyba, że zdarzy się nam drugi maly cud❤
To wtedy będę leniuchowac w domu i tak😂
Scintilla nawet jeśli...cofnela bys czas i zaryzykowala? Nie wiem jakie ma problemy, ale myślę że to nic przy tym, że jest😘Scintilla, Nona lubią tę wiadomość
-
LaBellePerle wrote:Nera, Ty jesteś naprawdę ogromnie silna kobieta. Natrafiam na Ciebie na różnych wątkach i podczytuje. Dawno nie 'spotkałam' nikogo takiego. Dziwny sposób we mnie wyzwalasz
Masz rację, że było lzej, bo nie byliście już razem. Choć i tak na pewno ciężko...
Zadałam sobie pytanie co lepsze :
Samotność czy udręka? I wybrałam to pierwsze . Z jakiej perspektywy dziwny?W oczekiwaniu na czwarty cud ...
33lata
2.05.2016r-poronienie
-
Cześć dziewczyny,jakby któraś potrzebowała inofolic w okazyjnej cenie to moge oddać mi już nie będzie potrzebne. Po wielu latach to on sprawił że się udało:) przynajmniej wszystko na to wskazuje mam prawie dwa pelne opakowania- jedno pełne 20 szt. Drugie 12 szt. Info na priv
Nona, Wik89 lubią tę wiadomość
-
Nynka wrote:Scintilla nawet jeśli...cofnela bys czas i zaryzykowala? Nie wiem jakie ma problemy, ale myślę że to nic przy tym, że jest😘
Samosiowa staraczka lubi tę wiadomość
-
Nona wrote:Mikro plamka na wkladce. Niestety rozkręci się, nic z tego w tym cyklu I mnie... Też tak macie że tuż przed raz czy 2 plamienie?
Nona lubi tę wiadomość
-
No Apropo plamien też mam w tym cyklu tak.... @ się spóźnia a dziś też przy podcieraniu brązowe plamienie...
👱♀️33 lat, 🤵38 lat
Starania od czerwca 2018
❌Problem męski azoospermia - zespół klinefeltera
📌1 IUI - lipiec 2021 - nieudane ☹️
📌2 IUI - październik nieudane ☹️
🧫 04.11 IN VITRO
🧫30. 11 punkcja-pobrano 18 cumulusow ✊✊ z czego 12 prawidłowych
🧫31.11 - mamy 5 zarodków
❄️ Jeden zarodek C.C.C.
🤢Grudzień - Stop Covid ☹️
⛄07.02 Transfer-Blastka 3CC 🙏
👶3dpt - prog 41
👶7dpt beta 38,2, prog 46,82
👶9dpt 120,7
👶11dpt - 409,5, prog 47,82
👶15dpt - 1592, prog 40,82
👶21dpt - 8735 - prog39,15
❤️04.03 (25dpt) mamy serduszko ❤️
*AMH 2,35
*TSH 2,97 - (Euthyrox) 1,56 (13.12)
*FSH 6,36
*Homocysteina 11,66 (28.10), 4,86 (13.12)
*Insulinooporość - Glucophage 500
Suplementy: kwas foliowy, witamina B12, ashawaganda, Magne B6, omega 3, preventic z wit D3, witamina C, koenzym Q10 -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Co do plamien to też mam zawsze przed okresem, ale miałam je też w udanym cyklu przed ciąża. Dzień przed terminem @ beta ujemna, plemienia. A następnego dnia pozytywny test I teraz ten mały cud właśnie usnal przytulny do mnie także nadzieję trzeba mieć zawsze
Nona, Malwcia89, justyna1719, gusiaa, Shas91 lubią tę wiadomość
Mój mały cud :* Liliana listopad 2017 -
nick nieaktualnyKarolailila wrote:Co do plamien to też mam zawsze przed okresem, ale miałam je też w udanym cyklu przed ciąża. Dzień przed terminem @ beta ujemna, plemienia. A następnego dnia pozytywny test I teraz ten mały cud właśnie usnal przytulny do mnie także nadzieję trzeba mieć zawsze
I to daje nadziejęKarolailila lubi tę wiadomość