Czerwcowe testowanie :)
-
WIADOMOŚĆ
-
LaBellePerle wrote:NO TO JUTRO BETA!!!! 😊
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/ce580bcb76b8.jpg
Ojej, super! Trzymam kciuki za bete 😍 Ładny wysyp się robi, oby tak dalej ☺️LaBellePerle lubi tę wiadomość
14.07.2020 Michaś ❤️
08.01.2019 [*] 9tc 💔
08.2019 ciąża biochemiczna
~ Trombofilia wrodzona
~ MTHFR 677 CT homo -
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/ce580bcb76b8.jpgLaBellePerle lubi tę wiadomość
2010 synuś ❤
2016 poronienie 7tydz
2019 marzec poronienie 7t -
ALEKSANDRA wrote:Jestem z innego wątku,ale bardzo mocno Ci kibicuje!Piekny tescik❤
Mała Mi. lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Nynka wrote:LaBellaPerala trzymam mocno kciuki!😙 dawaj szybko znać jutro 😉
Który dzień po owu?
Jak reakcja przyszłego taty?❤❤
Dopiero 9 to jest po prostu znak od Boga dziewczyny. W październiku robiłam test 8 dni po z porannego moczu i był negatyw, zupełnie jak wczoraj. A 9 dni po po godzinie 19 i to w środę był pozytyw. Dziewczyny dziś środa, 9 dni po i po 19 zrobiłam testWiadomość wyedytowana przez autora: 12 czerwca 2019, 20:30
Scintilla, Nona, Nynka, Agafiga, Pani Ciasio, Shas91, Cytrynowy sok, Malwcia89, Mała Mi. lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/ce580bcb76b8.jpg
A co mówiłam? Spadek tempki na implantację! Super! Po cichi gratuluję
Ale w tym miesiącu podwójnych kresek! RewelacjaWiadomość wyedytowana przez autora: 12 czerwca 2019, 20:17
LaBellePerle lubi tę wiadomość
33👧 37🧑 🐈🐈⬛🐈
💕2014👰♂️🤵2018
👨👩👧 02.2020 nasza mała Zuzia (12cs)
9 cs!🤞⏳️do kwietnia
💊 naturell: folian, B12, omega-3, koenzym Q10; d3 i k2, selen, chrom complex
🔬08.24 - morfo, mocz, transaminaza, ferrytyna(55,94), glukoza, cholesterol hdl, ldl ✅️kwas foliowy(15,96), b12(393) ☑️ cholesterol całkowity❌️
🔬08.24 - usg piersi✅️cytologia płynna✅️
🔬11.24 - TSH 2,09❌️ T4 1,06✅️anty TPO, anty TG ✅️ badania 2-5dc ✅️ Wit. D3 52✅️ Badanie nasienia✅️
Glukoza + insulina homa ir❌️ IO
Nadwaga - dieta i ruch (do tej pory -6 kg)
27.11 endo konsultacja ➡️dieta, dieta, dieta za 3 mc kontrola glukoza, insulina, tsh
🔜03.12 prog + estradiol 8 dpo
🔜04.12 wizyta u gina -
LaBellePerle wrote:Kochana dziękuję! A skąd mnie wytrzasnęłaś?2010 synuś ❤
2016 poronienie 7tydz
2019 marzec poronienie 7t -
ALEKSANDRA wrote:Jak siedzę sobie w pracy to czytam często forum,no i tak mi się Twoj nick rzucił w oczy,no i opis w stopce bardzo zmartwil
Widzę, że Ty też już swoje przeszłas 😢 wiadomo co jest przyczyną wczesnych poronien?Mała Mi. lubi tę wiadomość
-
Dziewczyny, ja Wam tu nic odkrywczego nie powiem. Raz się bzyknelismy po pijaku po juwenaliach😂 😅 i to tak od niechcenia z jego strony, bo on po alko to nie ma ochoty za bardzo a ja to jestem nakrecona 😅. Pamiętam jeszcze, że taka wesoła mówię do niego: to teraz od tyłu a on na to, że nie ma mowy, spuszcza się i idzie spać 😂 😂 😂 😂
No a następnego dnia właściwie nie chciało się nam, byliśmy zmęczeni upalem i w ogóle, więc on sobie zwalił a ja mu pomogłam pieszczotami i tyle, więc wiecie, nie dajcie sobie wmówić, że zawsze musicie mieć orgazm, musi być bosko, bo my to nawet seksu nie uprawialismy tylko jakaś inseminacje 😂 😂 😂Wiadomość wyedytowana przez autora: 12 czerwca 2019, 20:38
Nona, Nera1986, tęczova, Wik89, ZakręconaOna, jagodowamery, Malwcia89, Mała Mi., Kokoszka lubią tę wiadomość
-
LaBellePerle wrote:Dziewczyny, ja Wam tu nic odkrywczego nie powiem. Raz się bzyknelismy po pijaku po juwenaliach😂 😅 i to tak od niechcenia z jego strony, bo on po alko to nie ma ochoty za bardzo a ja to jestem nakrecona 😅. Pamiętam jeszcze, że taka wesoła mówię do niego: to teraz od tyłu a on na to, że nie ma mowy, spuszcza się i idzie spać 😂 😂 😂 😂
No a następnego dnia właściwie nie chciało się nam, byliśmy zmęczeni upalem i w ogóle, więc on sobie zwalił a ja mu pomogłam pieszczotami i tyle, więc wiecie, nie dajcie sobie wmówić, że zawsze musicie mieć orgazm, musi być bosko, bo my to nawet seksu nie uprawialismy tylko jakaś inseminacje 😂 😂 😂LaBellePerle, Nona lubią tę wiadomość
-
No ale ogólnie zaczęłam zdrowiej jesc. Nie schudłam na pewno nic a nic, ale masę warzyw wpierdzielalam. Nie wiem, czy ma to jakieś znaczenie, ale jestem po 2,5 mies kuracji Inofemem, brałam też dwa opakowania castagnusa po dwie tabletki. No i ten żel preseed 😅
Nona, Malwcia89, Mała Mi. lubią tę wiadomość
-
.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 23 stycznia 2020, 14:10
LaBellePerle lubi tę wiadomość
Starania od 09.2018
1cs - 8tydz [*] zaśniad groniasty częściowy
1cs po poronieniu - cb
Klinika Gyncentrum
On:
Parametry poniżej normy.
Badania 04.20r. / 08.20r.