Czerwcowe testowanie :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Zajsonek wrote:ZakreconaOna ja Ciebie chyba kojarzę z forum z 2015 roku 😁
-
ZakręconaOna wrote:LaBelle o matko . Jak kiedy gdzie ?:o
Nera kuzwa sluchaj ... hahaha
Ja na ten wykres zerknelam sobie po ocuceniu swojej glowy , ze to owulak . Zaraz patrze i Ty odpisalas , ze to owulacyjny . Teraz musicie zrobic to dziecko , jak juz nakreciliscie mnie tym zdjeciem z usmiechem to nie zostawiaj mnie takiej podjaranej 😂😂😂 za 2 tyg widze taki usmiech z ciazowego hahaha
od swojego kota i o dziwo, mam go od 12 lat i nigdy wcześniej, tj przed ciążą, toxo nie przechodzilam.... bardzo mnie podrapał, do teraz mam bliznęWiadomość wyedytowana przez autora: 12 czerwca 2019, 23:01
-
Agnes wrote:Przywracacie mi wiarę w normalność 😊serio.. Myślałam, że wszyscy co 2gi 3ci dzień.sexy. A ja nie mogę.. Chociażby ze względu na charakter pracy.. Ze się godziny rozjezdzaja.. No i ja chcę, a mój jest obojętny.. Twierdzi że mam czas.. Mam 35 lat iporonoienie w 13stym tygodniu że względu na niedoczynnosc tarczycy i hashimoto. Gdzie ja mam czas?? On też 42lata... Heh.. Przepraszam musiałam z siebie wyrzucic.
to jest strasznie przykre... jest obojętny, bo nie chce dziecka czy ma niskie libido? -
ZakręconaOna padłam hahahaha
Zapodaj instrukcję obsługi to machniemy 🤣🤣🤣
I znów miałabym prezent dla męża ale tym razem imieninowy
29.06 mąż z moim tatą mają imieniny , do tego rocznica ślubu rodziców i urodziny średniej córki ! Ale gdzie tam wykres zielony.. mission impossible 😝W oczekiwaniu na czwarty cud ...
33lata
2.05.2016r-poronienie
-
Agnes wrote:LaBelle Perle niby chce, ale uważa, że jeszcze jest czas... Bo przecież kobiety w wieku 40lat rodzą... Poza tym ma niskie libido, bo jest napalony na sport... Tylko siłownia, bieganie, niski poziom tkanki i krata na brzuchu...
Owszem kobiety rodza w wieku 40 lat ale czemu mialabya drugiego w 40 r zycia nie rodzic a pierwsze ? Wczesniej tez takie podejscie mial ? -
Agnes, a Wy jesteście małżeństwem?
Przykro mi to mówić, ale moim zdaniem on nie chce mieć dziecka i tylko odkłada to w czasie, mydląc Ci oczyZakręconaOna lubi tę wiadomość
-
Dziewczyny, to Wam jeszcze powiem jak mój zareagował na test - któras pytała, ale w nadmiarze emocji nie odpisałam
oczywiście jest na wyjeździe z pracy typowym, wysłałam mu na fejsie zdjęcie a on mi na to odpisał: "brawo xd" i poszedł rzygać, bo ma wirusówkęZakręconaOna, Cichosza lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyLaBellePerle myslalam zE rzygac z emocji😜
Agnes zgadzam sie z dziewczynami cos jest na rzeczy, może on nie świadomy, że wiek Wam już nie sprzyja, może serio nie chce, może jest jeszcze inne może? Chyba czas na bardzo poważna rozmowe....
Shas91 coś Cie tu nie było?🙂 jak u Was?
-
nick nieaktualny
-
LaBelle hahahahahahahahahha padlam
No najlepsza reakcja , brawo i rzyganie hahaha . Juz sie wczuwa z Toba w ciaze ;p ( tym rzygankiem )
Jejku laski czuje sie dzis znacznie gorzej . Tak mi siadly plecy , ze juz teraz nawet kaszlnac nie moge , dzis z lozka wstac ani przekrecic sie nie moglam . Koszmar ;(LaBellePerle lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Nynka wrote:LaBellePerle myslalam zE rzygac z emocji😜
Agnes zgadzam sie z dziewczynami cos jest na rzeczy, może on nie świadomy, że wiek Wam już nie sprzyja, może serio nie chce, może jest jeszcze inne może? Chyba czas na bardzo poważna rozmowe....
Shas91 coś Cie tu nie było?🙂 jak u Was?
Podczytuję Was, ale zaglądam tylko rano lub wieczorkiem, bo małemu wychodzą naraz 3 zęby, do tego jest po szczepieniu, więc domaga się ciągłej uwagi, a najlepiej żeby mama w kółko na rękach trzymała w tym miesiącu odpuściłam mierzenie i resztę obserwacji, tylko po bólu jajników wiem mniej więcej kiedy mogła być owulacja. A tak pełen luz co prawda zaczynają mnie już plecy mocno boleć i brzuch się odzywa, więc podejrzewam, że w weekend przyjdzie @...
Adaś 💙 22.04.18, 38tc, 52cm, 3140g, 14 miesięcy kp 🤗 -
ZakręconaOna wrote:LaBelle hahahahahahahahahha padlam
No najlepsza reakcja , brawo i rzyganie hahaha . Juz sie wczuwa z Toba w ciaze ;p ( tym rzygankiem )
Jejku laski czuje sie dzis znacznie gorzej . Tak mi siadly plecy , ze juz teraz nawet kaszlnac nie moge , dzis z lozka wstac ani przekrecic sie nie moglam . Koszmar ;( -
LaBellePerle wrote:od swojego kota i o dziwo, mam go od 12 lat i nigdy wcześniej, tj przed ciążą, toxo nie przechodzilam.... bardzo mnie podrapał, do teraz mam bliznęStarania o drugie dziecko - 33cs/18cs po cb
16.09 beta 103
18.09 beta 238
22.09 beta 1361