Czerwcowe testowanie :)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Lithium, te dwa pozytywne testy o ktorych pisalam byly odczytane o czasie, kreska pokazala sie wlasciwie od razu Ten wczorajszy to taki szemrany, nie biore go na powaznie, bo faktycznie ta wyrazna krecha pojawila sie po czasie.
Z progesteronem nie mam problemu, ale i tak biore duphaston od owulacji. Niestety na plamienia nie pomaga -
Nikodemka wrote:Lithium, te dwa pozytywne testy o ktorych pisalam byly odczytane o czasie, kreska pokazala sie wlasciwie od razu Ten wczorajszy to taki szemrany, nie biore go na powaznie, bo faktycznie ta wyrazna krecha pojawila sie po czasie.
Z progesteronem nie mam problemu, ale i tak biore duphaston od owulacji. Niestety na plamienia nie pomaga -
LaBellePerle wrote:Dziewczyny, to jest przerażające
aż się zestresowałam, bo u mnie to była córeczka.. obym tego nie miała
Ty sie nie martw bo Ty poronilas z innych wzgledow i to dosc pozno . Tu te poronienia zdarzaja sie na poczatku bo nie daja rosnac zarodkowiLaBellePerle lubi tę wiadomość
-
Nona wrote:Zakrecona ale cos badala ta znajoma, czy czekala az zajdzie z córką?
Ciagke probowali i akurat po badaniach jak zaszla to z corka . Taki traf bo jak inaczejNona lubi tę wiadomość
-
Dziewczyny,
mam pytanie... przed wczoraj pozytywny test, wczoraj dwa różne pozytywne i dziś pozytywny - widoczne kreseczki...
zaczyna pobolewac mnie podbrzusze podobnie jak na okres ale słabsze którego termin wypada jutro....
Czy któraś z was miewa takie pobolewania na poczatku ciąży? -
Niedziela_2207 wrote:Dziewczyny,
mam pytanie... przed wczoraj pozytywny test, wczoraj dwa różne pozytywne i dziś pozytywny - widoczne kreseczki...
zaczyna pobolewac mnie podbrzusze podobnie jak na okres ale słabsze którego termin wypada jutro....
Czy któraś z was miewa takie pobolewania na poczatku ciąży?
hej.
Ja miałam .. tak raz, dwa razy dziennie taki ból/skurcz w podbrzuszu mnie łapał... czasami łagodny ale zdarzało się że mocniejszy
Teraz jestem w 9tyd 0d ciąży i juz mi to nie dokucza ale pojawiały się tak do końca 6tyd❤️Mikuś❤️ 17.01.2020
❤️Michaś❤️ 26.10.2021
❤️Nasz aniołek 🌈 [+] 8tc 02.01.2024❤️
❤️czekamy na nasz 4 cud❤️ -pęcherzyk 6,6mm (5w3d)
💉 Beta-hCG 18.06.2024 - 3157 mlU/ml
🔜 wizyta vol. 3 - 06.08.2024
🔜 badania prenatalne - 05.08.2024 -
Niedziela_2207 wrote:
Plamień na szczęście nie miałam więc mnie to nie martwiło.
Pomagały kąpiele w ciepłej wodzie i dużo odpoczynkuWiadomość wyedytowana przez autora: 14 czerwca 2019, 14:38
❤️Mikuś❤️ 17.01.2020
❤️Michaś❤️ 26.10.2021
❤️Nasz aniołek 🌈 [+] 8tc 02.01.2024❤️
❤️czekamy na nasz 4 cud❤️ -pęcherzyk 6,6mm (5w3d)
💉 Beta-hCG 18.06.2024 - 3157 mlU/ml
🔜 wizyta vol. 3 - 06.08.2024
🔜 badania prenatalne - 05.08.2024 -
nick nieaktualnyNiedziela_2207 wrote:Dziewczyny,
Mnie dzisiaj boli dziwnie, tak rwie i piecze od środka. -
Nikodemka wrote:Lithium - dziękuję :* Wynik po 16.00, ale czarno to widzę...
Miracle lubi tę wiadomość
-
Niedziela_2207 wrote:Dziewczyny,
To normalne
ja nie miałam skurczy, ale w obu ciążach w pierwszych dniach/tygodniach pobolewało mnie podbrzusze. Może nawet nie pobolewało, ale było tkaie ekstremalnie wrażliwe -
nick nieaktualny
-
RudaMaruda moja koleżanka też to miała I ma śliczna zdrowa córeczkę
Wiadomość wyedytowana przez autora: 14 czerwca 2019, 16:20
RudaMaruda25, Niedziela_2207 lubią tę wiadomość
Leki: Luteina, Glucophage, Acard, foliany, Euthyrox, Bromergon
MTHFR 1298C hetero
4 lata starań o córkę, 3 ciąże biochemiczne po drodze
1.10.2020r. Jesteś, córeczko!
Cudzie trwaj!
09.2021: wracamy po rodzeństwo
Czekamy na Ciebie ;* -
nick nieaktualny
-
RudaMaruda25 wrote:Pani Ciasio, zerknęłam na Twój opis. Jestem bardzo zielona w tych tematach, ale skąd np. wiadomo, że to ciąża biochemiczna?
to poroniona jeszcze przed pojawieniem się zarodka, w praktyce to wygląda tak, że po prostu parę dni spóźnia Ci się okres, jeśli w tym czasie zrobisz test będzie on pozytywny, ale beta wykazuje tendencję spadkową bądź minimalny przyrost i później spadekPani Ciasio lubi tę wiadomość
-
U mnie było tak
Nord 8 dpo wieczorem i potem 9 dpo rano a Pink 14dpo rano
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/8c2b3aa8410a.jpgWiadomość wyedytowana przez autora: 14 czerwca 2019, 16:22
Pani Ciasio, Agafiga lubią tę wiadomość
-
Tak jak pisze LaBellePerle, dochodzi do zapłodnienia i do implantacji, jednak fasolka się nie utrzymuje
Testy pozytywne, ale kreseczka często blada, mało widoczna, a potem juz negatyw. Oprócz tego przychodzi @, czasem spóźniona, może być bolesna i ze skrzepami. U mnie oprócz tego ciągle plamienie.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 14 czerwca 2019, 16:29
Leki: Luteina, Glucophage, Acard, foliany, Euthyrox, Bromergon
MTHFR 1298C hetero
4 lata starań o córkę, 3 ciąże biochemiczne po drodze
1.10.2020r. Jesteś, córeczko!
Cudzie trwaj!
09.2021: wracamy po rodzeństwo
Czekamy na Ciebie ;*