Czerwcowe testowanie :)
-
WIADOMOŚĆ
-
.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 23 stycznia 2020, 14:14
LaBellePerle, Pani Ciasio, jagodowamery, lithium lubią tę wiadomość
Starania od 09.2018
1cs - 8tydz [*] zaśniad groniasty częściowy
1cs po poronieniu - cb
Klinika Gyncentrum
On:
Parametry poniżej normy.
Badania 04.20r. / 08.20r.
Morfologia: 1% / 3%
Fragmentacja DNA: 35 % /20%
Hba: 78 %
Kariotypy ok
21 cs 💚
18dpo - beta 989 mIU/ml
21dpo - beta 3312 mIU/ml
-
Hejooo 🥰
My dzisiaj zrobiliśmy sobie wagary od przedszkola i caly dzien spędziliśmy na działce w basenie ☀️
Mnie dzisiaj skurczowe bol brzucha dopadly, sory za okerslenie, ale termometru to nie moge wsadzic bo mam tak twarde scianki w pochwie, że nawet nie jestem wstanie wyszukać szyjki.. Dzisiaj temperatura odbila po wczorajszym spadku, wyniku proga jeszcze nie mam, ma być niby do jutra.. jutro idę powtórzyć badanie od 9 labo wiec bede juz przed zeby załapać się jako pierwsza, bo na 11 jedziemy na piknik rodzinny z przedszkola, który organizuje oczywiscie ja 😂
A tymczasem, jestem tak zmęczona, ze nie mam nawet sily przeczytać tego co naklepalyscie i idę w głęboka kime😂
Dobranoc robaczki 😘Nona, jagodowamery lubią tę wiadomość
-
Ja w następnym cyklu kupię chyba ten żel Pre-seed jednak.. Test owulacyjny pozytywny a śluzu nie bardzo ☹️☹️☹️ to i plemniki mogą nie przetrwać ☹️☹️☹️
👱♀️33 lat, 🤵38 lat
Starania od czerwca 2018
❌Problem męski azoospermia - zespół klinefeltera
📌1 IUI - lipiec 2021 - nieudane ☹️
📌2 IUI - październik nieudane ☹️
🧫 04.11 IN VITRO
🧫30. 11 punkcja-pobrano 18 cumulusow ✊✊ z czego 12 prawidłowych
🧫31.11 - mamy 5 zarodków
❄️ Jeden zarodek C.C.C.
🤢Grudzień - Stop Covid ☹️
⛄07.02 Transfer-Blastka 3CC 🙏
👶3dpt - prog 41
👶7dpt beta 38,2, prog 46,82
👶9dpt 120,7
👶11dpt - 409,5, prog 47,82
👶15dpt - 1592, prog 40,82
👶21dpt - 8735 - prog39,15
❤️04.03 (25dpt) mamy serduszko ❤️
*AMH 2,35
*TSH 2,97 - (Euthyrox) 1,56 (13.12)
*FSH 6,36
*Homocysteina 11,66 (28.10), 4,86 (13.12)
*Insulinooporość - Glucophage 500
Suplementy: kwas foliowy, witamina B12, ashawaganda, Magne B6, omega 3, preventic z wit D3, witamina C, koenzym Q10 -
Cichosza wrote:Dziewczyny to jest już chore, pije czerwone wino i zastanawiam się jak wpływa na moje endometrium.... 🙄 Masakra😂
A myślisz, że ze mną było inaczej? Jeszcze specjalnie wytrawne piłam, bo sobie ubzduralam, że lepsze 😂 😂 iNona, Agnes lubią tę wiadomość
-
ZakręconaOna wrote:Ja w chyba 30 dc jak nie ciutke pizniej :p
Ooo czyli też jesteś 'do tyłu' z ciaza jak ja 😂 😂 😂 -
Justyna1719 wrote:Ja w następnym cyklu kupię chyba ten żel Pre-seed jednak.. Test owulacyjny pozytywny a śluzu nie bardzo ☹️☹️☹️ to i plemniki mogą nie przetrwać ☹️☹️☹️
Concieve plus kup :* i pij guajazyl :* -
LaBellePerle wrote:Concieve plus kup :* i pij guajazyl :*
-
LaBellePerle wrote:Concieve plus kup :* i pij guajazyl :*
👱♀️33 lat, 🤵38 lat
Starania od czerwca 2018
❌Problem męski azoospermia - zespół klinefeltera
📌1 IUI - lipiec 2021 - nieudane ☹️
📌2 IUI - październik nieudane ☹️
🧫 04.11 IN VITRO
🧫30. 11 punkcja-pobrano 18 cumulusow ✊✊ z czego 12 prawidłowych
🧫31.11 - mamy 5 zarodków
❄️ Jeden zarodek C.C.C.
🤢Grudzień - Stop Covid ☹️
⛄07.02 Transfer-Blastka 3CC 🙏
👶3dpt - prog 41
👶7dpt beta 38,2, prog 46,82
👶9dpt 120,7
👶11dpt - 409,5, prog 47,82
👶15dpt - 1592, prog 40,82
👶21dpt - 8735 - prog39,15
❤️04.03 (25dpt) mamy serduszko ❤️
*AMH 2,35
*TSH 2,97 - (Euthyrox) 1,56 (13.12)
*FSH 6,36
*Homocysteina 11,66 (28.10), 4,86 (13.12)
*Insulinooporość - Glucophage 500
Suplementy: kwas foliowy, witamina B12, ashawaganda, Magne B6, omega 3, preventic z wit D3, witamina C, koenzym Q10 -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyDziewczyny, cieszę się,że jest takie coś jak to forum. Forum wsparcia. Czekam na jakiś bieg wydarzeń dalszy... Póki co nie mam @. Plamienie jest większe, brzuch pobolewa raz a za drugim wcale. Plamienie z domieszką blado różowej krwi, ale bardziej brązowe niż różowe. Żadnych skrzepów. Przypomina końcówkę albo sam początek przed okresem.. dziwne że od wczoraj rozkręcić się nie może.
P.s właściwie od przedwczoraj bo dzisiaj mamy sobotę..Wiadomość wyedytowana przez autora: 15 czerwca 2019, 00:06
Nona, lithium lubią tę wiadomość
-
jagodowamery wrote:Dziewczyny, cieszę się,że jest takie coś jak to forum. Forum wsparcia. Czekam na jakiś bieg wydarzeń dalszy... Póki co nie mam @. Plamienie jest większe, brzuch pobolewa raz a za drugim wcale. Plamienie z domieszką blado różowej krwi, ale bardziej brązowe niż różowe. Żadnych skrzepów. Przypomina końcówkę albo sam początek przed okresem.. dziwne że od wczoraj rozkręcić się nie może.
P.s właściwie od przedwczoraj bo dzisiaj mamy sobotę..
Jagodowamery, ja tak kiedyś miałam, że plamienia trwały i trwały i końca nie było widać Potem na chwilę przyszła poprawa, zero plamien, a teraz znów się pokickalo Także wiem co czujesz, obawiam się, że musisz uzbroić się w cierpliwość Ewentualnie test?Leki: Luteina, Glucophage, Acard, foliany, Euthyrox, Bromergon
MTHFR 1298C hetero
4 lata starań o córkę, 3 ciąże biochemiczne po drodze
1.10.2020r. Jesteś, córeczko!
Cudzie trwaj!
09.2021: wracamy po rodzeństwo
Czekamy na Ciebie ;* -
nick nieaktualnyPani Ciasio wrote:Jagodowamery, ja tak kiedyś miałam, że plamienia trwały i trwały i końca nie było widać Potem na chwilę przyszła poprawa, zero plamien, a teraz znów się pokickalo Także wiem co czujesz, obawiam się, że musisz uzbroić się w cierpliwość Ewentualnie test?
Jak nic z tego nie będzie, okresu do poniedziałku, to mam się zgłosić na USG. Może coś wyjdzie co mi da punkt zaczepienia. Może będę wiedzieć co z moim okresem, jakie kroki dalsze,jakie leki itd..Pani Ciasio lubi tę wiadomość
-
Cichosza wrote:Mi guajazyl narobił takiego dziadostwa że więcej go nie tkne.... Piłam kilka dni a potem wymiotowalam kilka dni.... Tylko że ja mam ogólnie problem z flegmą że tak się brzydko wyrażę i tak mi w gardle siedziało że przechodziłam męki...
Ja w szczęśliwym cyklu go teraz piłam, pierwszy raz, tylko zapomniałam wspomnieć. Od Nery tutaj na tym wątku się o nim dowiedziałam 😊 i nic takiego u mnie miejsca nie miało :oWiadomość wyedytowana przez autora: 15 czerwca 2019, 05:12
Nona, justyna1719 lubią tę wiadomość
-
jagodowamery wrote:Dziewczyny, cieszę się,że jest takie coś jak to forum. Forum wsparcia. Czekam na jakiś bieg wydarzeń dalszy... Póki co nie mam @. Plamienie jest większe, brzuch pobolewa raz a za drugim wcale. Plamienie z domieszką blado różowej krwi, ale bardziej brązowe niż różowe. Żadnych skrzepów. Przypomina końcówkę albo sam początek przed okresem.. dziwne że od wczoraj rozkręcić się nie może.
P.s właściwie od przedwczoraj bo dzisiaj mamy sobotę..
A może to kwestia tych upałów? Kiedyś słyszałam, że upały mogą opóźnić @. A no i stres też może tak zadziałać33👧 37🧑 🐈🐈⬛🐈
💕2014👰♂️🤵2018
👨👩👧 02.2020 nasza mała Zuzia (12cs)
9 cs!🤞⏳️do kwietnia
💊 naturell: folian, B12, omega-3, koenzym Q10; d3 i k2, selen, chrom complex
🔬08.24 - morfo, mocz, transaminaza, ferrytyna(55,94), glukoza, cholesterol hdl, ldl ✅️kwas foliowy(15,96), b12(393) ☑️ cholesterol całkowity❌️
🔬08.24 - usg piersi✅️cytologia płynna✅️
🔬11.24 - TSH 2,09❌️ T4 1,06✅️anty TPO, anty TG ✅️ badania 2-5dc ✅️ Wit. D3 52✅️ Badanie nasienia✅️
Glukoza + insulina homa ir❌️ IO
Nadwaga - dieta i ruch (do tej pory -6 kg)
27.11 endo konsultacja ➡️dieta, dieta, dieta za 3 mc kontrola glukoza, insulina, tsh
🔜03.12 prog + estradiol 8 dpo
🔜04.12 wizyta u gina