Czerwcowy seks w plenerze 🐇 w marcu na porodówkę mnie zabierze 🤱🏻
-
WIADOMOŚĆ
-
Gosiak123 wrote:Tak wrzucałam tam zdjęcia w tym cyklu i tak to wygląda. Niby największą wartość miał wczoraj.
https://zapodaj.net/596b22467e3d9.jpg.html
Dziś mam okropny ból podbrzusza ale to taki że aż musiałam się położyć bo nie mogłam ani stać ani siedzieć. Możliwe że to ten cały ból owulacyjny? Nigdy czegoś takiego nie miałam...starania od 2016
*IVF 01.20 ☹️
*IVF 07.20
✓07.20 Transfer 🥳
Nic nie boli bardziej, niż śmierć
spełnionego marzenia 💔
💔 Oleńka 34tc [*] 💔👼🏼02.21
Walczymy dalej 🍀
*IVF 09.2021
°7 komórek 🤩 wszystkie
zapłodnione
° 6 blastek 🤩
✓09.21 transfer - CB 💔
✓11.21 transfer - 😞
✓04.22 transfer - 😞
✓05.22 transfer 🙏🏻✊🏻❤️
5dpt- beta: 15,91
7dpt- 66,08
9dpt- 199,48
11dpt- 544,04
13dpt- 1701,08
19dpt- pęcherzyk ciążowy i żółtkowy
25dpt- jest ❤️🙏🏻🌈🥰
Nasz cudzie trwaj! 🙏🏻🙏🏻🙏🏻❤️🌈
23.01.2023 Nasz cud jest z nami 🥰❤️🌈🤗
Mamy ❄️❄️ -
anka wrote:Hej wam
Ja się zapisze jak będę wiedziała kiedy owu, bo ten cykl będzie pierwszy raz z Lamettą i nwm jak zareaguje ☺️
To musi byc dobry miesiąc 28 mam urodzinki 🙈 -
Gosiak123 wrote:Tak wrzucałam tam zdjęcia w tym cyklu i tak to wygląda. Niby największą wartość miał wczoraj.
https://zapodaj.net/596b22467e3d9.jpg.html
Dziś mam okropny ból podbrzusza ale to taki że aż musiałam się położyć bo nie mogłam ani stać ani siedzieć. Możliwe że to ten cały ból owulacyjny? Nigdy czegoś takiego nie miałam...
Także działajcie 😈 -
Kate1811 wrote:Mogę wiedzieć co to za aplikacja?
Zapraszamy, rozgość się, może czerwiec będzie szczęśliwy i właśnie ten cud się wydarzy, a jeśli nie to w lipcu będziemy Ci moooocno kibicować ❤️Kate1811, Kasiekkk lubią tę wiadomość
-
Iskra444 wrote:PreMom
Zapraszamy, rozgość się, może czerwiec będzie szczęśliwy i właśnie ten cud się wydarzy, a jeśli nie to w lipcu będziemy Ci moooocno kibicować ❤️starania od 2016
*IVF 01.20 ☹️
*IVF 07.20
✓07.20 Transfer 🥳
Nic nie boli bardziej, niż śmierć
spełnionego marzenia 💔
💔 Oleńka 34tc [*] 💔👼🏼02.21
Walczymy dalej 🍀
*IVF 09.2021
°7 komórek 🤩 wszystkie
zapłodnione
° 6 blastek 🤩
✓09.21 transfer - CB 💔
✓11.21 transfer - 😞
✓04.22 transfer - 😞
✓05.22 transfer 🙏🏻✊🏻❤️
5dpt- beta: 15,91
7dpt- 66,08
9dpt- 199,48
11dpt- 544,04
13dpt- 1701,08
19dpt- pęcherzyk ciążowy i żółtkowy
25dpt- jest ❤️🙏🏻🌈🥰
Nasz cudzie trwaj! 🙏🏻🙏🏻🙏🏻❤️🌈
23.01.2023 Nasz cud jest z nami 🥰❤️🌈🤗
Mamy ❄️❄️ -
Kate1811 wrote:Mogę wiedzieć co to za aplikacja?
Kate1811 lubi tę wiadomość
👩🦰 25 l.
👨🦰 29 l.
👶 2018
Starania o rodzeństwo od styczeń 2021
[*] luty 2021 - ciąża biochemiczna 💔
Naturalne wspomaganie:
Pregna Start
Witamina B6 50mg
Witamina C
Zioła ojca Sroki nr 3
Olej lniany
MACA
Magnez
Mój cykl:
>35 dni
Owulacja 24 dc
Krótka faza lutealna (11dni) -
Iskra444 wrote:Mozliwe No mi wczoraj i dziś wyglądają porównywalnie, tak naprawdę dopiero jak zacznie słabnąć kreska to będziesz wiedziała ze był pik.
Także działajcie 😈👩🦰 25 l.
👨🦰 29 l.
👶 2018
Starania o rodzeństwo od styczeń 2021
[*] luty 2021 - ciąża biochemiczna 💔
Naturalne wspomaganie:
Pregna Start
Witamina B6 50mg
Witamina C
Zioła ojca Sroki nr 3
Olej lniany
MACA
Magnez
Mój cykl:
>35 dni
Owulacja 24 dc
Krótka faza lutealna (11dni) -
Gosiak123 wrote:Problem w tym, że mąż mi dopiero wróci w piątek więc raczej kolejny cykl na straty 😒 chyba że plemniki od niedzieli do dzisiaj wytrzymają w co wątpię. A testuje tylko dlatego że idę na imprezę i chce mieć głowę spokojna bo raczej się nie nastawiam na ⏸️
Gosiak123 lubi tę wiadomość
-
Nie zapisuję się na testowanie, bo w czerwcu odpuszczamy starania ze względu na moje szczepienie, ale będę czytać i Wam kibicować 🥰 No i mam nadzieję, że ktoś jeszcze zostanie ze mną na majowym wątku, jestem zapisana na 31.05., ale chyba już w sobotę zatestuję 😈
Wiadomość wyedytowana przez autora: 26 maja 2021, 14:45
Izi, Kasiekkk, Magda_Lena lubią tę wiadomość
-
Sparky wrote:Nie zapisuję się na testowanie, bo w czerwcu odpuszczamy starania ze względu na moje szczepienie, ale będę czytać i Wam kibicować 🥰 No i mam nadzieję, że ktoś jeszcze zostanie ze mną na majowym wątku, jestem zapisana na 31.05., ale chyba już w sobotę zatestuję 😈
Sparky lubi tę wiadomość
-
Ja się w czerwcu nie zapisuje ale będę podczytywać ten cykl mam stracony bo wczoraj miałam laparoskopie, okres za około tydzień i będziemy ostro działać! Ale po okresie pójdę na monitoring i zobaczymy jakie efekty zabiegu będą trzymam za wszystkie kciuki 🍀
Chyba że któraś z Was miała laparoskopie i może się wypowiedzieć czy to pomocne w staraniu? Mam udrożnione oba jajowody wiec w końcu musi się udać 🥰Magda_Lena lubi tę wiadomość
-
Patka22 wrote:Ja się w czerwcu nie zapisuje ale będę podczytywać ten cykl mam stracony bo wczoraj miałam laparoskopie, okres za około tydzień i będziemy ostro działać! Ale po okresie pójdę na monitoring i zobaczymy jakie efekty zabiegu będą trzymam za wszystkie kciuki 🍀
Chyba że któraś z Was miała laparoskopie i może się wypowiedzieć czy to pomocne w staraniu? Mam udrożnione oba jajowody wiec w końcu musi się udać 🥰
Magda_Lena, Patka22 lubią tę wiadomość
-
U mnie po dzisiejszym monitoringu dwie wiadomości - jedna dobra, druga zła.
Dobra jest taka, że endo poprawiło się. Z 4 w poniedziałek wzrosło dzisiaj do 8.
Zła taka, że pęcherzyki dalej ani rusz. Nic nie urosło. 🤷♀️
Będę brać dalej lamettę przez tydzień i się zobaczy. Nic nie ryzykuję, a może coś ruszy.33l. ♀ ➥PCOS -
Czesc, u mnie aplikacja przewiduje testowanie na 22.06 😀 najwyzej skoryguje po ewentualnej owulacji 😀
Aktualnie 3dc, plan na ten cykl to podstawowe badania, chcialam w zeszlym ale jakos odpuscilam. Tym razem kupilam sobie online i nie ma opcji, trzeba iść. 👍
Starania o 2 maluszka od 01.2021
-
nick nieaktualnyMorgana wrote:U mnie po dzisiejszym monitoringu dwie wiadomości - jedna dobra, druga zła.
Dobra jest taka, że endo poprawiło się. Z 4 w poniedziałek wzrosło dzisiaj do 8.
Będę brać dalej lamettę przez tydzień i się zobaczy. Nic nie ryzykuję, a może coś ruszy.Morgana lubi tę wiadomość
-
weronika_weronika wrote:Czesc, u mnie aplikacja przewiduje testowanie na 22.06 😀 najwyzej skoryguje po ewentualnej owulacji 😀
Aktualnie 3dc, plan na ten cykl to podstawowe badania, chcialam w zeszlym ale jakos odpuscilam. Tym razem kupilam sobie online i nie ma opcji, trzeba iść. 👍 -
Rany, dziewczyny, jestem troszkę przerażona jak czytam Wasze wpisy o wynikach badań, o planowanych badaniach, mierzeniu temperatury i obserwacji szyjki jestem w temacie kompletnie zielona, serio! Jedyne badania jakie zrobiłam zaraz po odstawieniu tabletek to podstawowe badania krwi oraz cytologię... Z partnerem mamy po 28 lat i dopiero teraz poczuliśmy, że to dobry moment na bąbla, właśnie remontujemy dużo większe mieszkanie i stwierdziliśmy, że nie ma już na co czekać. Postanowiliśmy, że od maja się staramy, ale totalnie na luzie... Seks tylko wtedy kiedy mamy ochotę, nawet nie myślałam, że tyle rzeczy można sprawdzać trzymam kciuki za Nas wszystkie i nie wiem czy nie zrobię testu troszkę wcześniej, ponieważ 26 czerwca mamy wesele
Blondyna.B, Marcelq, Ola_45, Magda_Lena lubią tę wiadomość
Starania od 05.2021
26.07 - pozytywny test
27.07 - beta 15dpo 237 mIU/ml
29.07 - beta 17dop 486 mIU/ml
10.08 - USG mamy serduszko
01.09 - 2.77 cm człowieka
-
nick nieaktualnyMorgana wrote:U mnie po dzisiejszym monitoringu dwie wiadomości - jedna dobra, druga zła.
Będę brać dalej lamettę przez tydzień i się zobaczy. Nic nie ryzykuję, a może coś ruszy.
Z tego co pamiętam db reagowała na gonatropiny? Czemu zmiana na lamette