Czerwcowy seks w plenerze 🐇 w marcu na porodówkę mnie zabierze 🤱🏻
-
WIADOMOŚĆ
-
Alis ja tez nie miałam żadnych objawów. Tylko ból jajników i to nie ciagle. Dzisiaj powtórzyłam test ten sam co robiłam pierwszy i są dwie grube krechy i dzisiaj lecę na betę. Ja dzisiaj 18 dpo
Blondyna.B, Alis96, Kate1811, Ivanka93 lubią tę wiadomość
02.2021 ⏸
03.2021 7 tydz 💔
15.06.2021⏸ 12 dpo
21.06.2021 18 dpo beta hcg 3134,14
24.06.2021 21 dpo beta hcg 12678,64
-
nick nieaktualny
-
Alis super, dawaj znac po becie
Blondyna teraz na foto coś tam widzę! Trzymam kciukiBlondyna.B, Alis96 lubią tę wiadomość
-
Nayax wrote:Wiem, że pinki słabo się wybarwiają, będę później na zakupach to wezmę inny test i zobaczymy wolę się po prostu nie nastawiać 😊
-
Alis, no to gratulacje!! Nie ma chyba żadnych wątpliwości
Blondyna, no nic a nic nie widzę, czekamy na rozwój sytuacji.. -
coma wrote:Mi pink strumieniowy pokazywal wyraźnie bete 6 i 8 Ja im wierze
U każdego inaczej się może wybarwiać, wystarczy że się częściej czy więcej pije. Dlatego właśnie tylko z krwi jest najbardziej miarodajne -
Z tymi pinkami to jest różnie. Mi pokazał dwie grube krechy w 6tyg i kreska pojawiła sie od razu. Później nie będąc w ciąży zrobiłam dwa pinki strumieniowe ok 10dpo i kreska też wyszła od razu nie taka mocna a za pół minuty zniknęła. Cienie mi nigdy przy żadnym teście nie wyszły. Dla mnie potwierdzeniem ciąży są dobrze widoczne obie kreski bo z tymi cieniami i znikającymi kreskami cuda wychodzą i człowiek sie tylko nakręca
Alis96 lubi tę wiadomość
24.03.21 ➡️ poronienie zatrzymane 8/12 tydz.
13.10.22 ➡️ II kreski
27.06.22 ➡️ Moja tęczowa Maja jest już z nami💓 3760g/57cm
01.03.23 ➡️ zaczynamy starania o rodzeństwo👨👩👧👧❤
08.10.23 ➡️ II kreski 🍀
11.12.23 ➡️ prenatalne: zdrowy bobas👶
17.06.24➡️ Mikołaj 3680g/59cm♥️ -
nick nieaktualny
-
KaJa wrote:Z tymi pinkami to jest różnie. Mi pokazał dwie grube krechy w 6tyg i kreska pojawiła sie od razu. Później nie będąc w ciąży zrobiłam dwa pinki strumieniowe ok 10dpo i kreska też wyszła od razu nie taka mocna a za pół minuty zniknęła. Cienie mi nigdy przy żadnym teście nie wyszły. Dla mnie potwierdzeniem ciąży są dobrze widoczne obie kreski bo z tymi cieniami i znikającymi kreskami cuda wychodzą i człowiek sie tylko nakręca
Widać u każdej jest inaczej ale według mnie jeśli wychodzą cienie, bladziochy na każdym robionym teście to jest coś na rzeczy bo niemożliwe żeby wszystkie były wadliwe. Nawet jeśli pokazują biochema ale wiadomo że coś się dzieje 😉
Oczywiście jak po jakimś czasie nie ma ciemnych kresek to źle ale jak się robi testy wcześniej niż termin 🐵 to zwykle co wychodzi to cień albo bladziochVivian lubi tę wiadomość
-
Alis super gratulacje 💕
Blondyna na drugim teście widzę kreseczkę 😄Blondyna.B, Alis96 lubią tę wiadomość
-
Alis96 wrote:Nie wytrzymałam i zatestowalam. Jestem 10dpo. Test facelle strumieniowy .
Chyba już głowa mi fiksuje czy ja tam widzę cień ?
https://zapodaj.net/2dee12202c2ce.jpg.html👩🦰 25 l.
👨🦰 29 l.
👶 2018
Starania o rodzeństwo od styczeń 2021
[*] luty 2021 - ciąża biochemiczna 💔
Naturalne wspomaganie:
Pregna Start
Witamina B6 50mg
Witamina C
Zioła ojca Sroki nr 3
Olej lniany
MACA
Magnez
Mój cykl:
>35 dni
Owulacja 24 dc
Krótka faza lutealna (11dni) -
Alis gratuluję! Bezapelacyjna kreska trzymam kciuki za betę
Blondyna ja bym punkowi nie ufała do końca, to mój pink przy becie 0: https://zapodaj.net/352d84d2ce616.jpg.html
Najlepiej jakbyś robiła te same testy, albo poszła na betę, bo kreska w dwa dni powinna już sporo ściemnieć, a tak to niewidoma, chyba, że masz cierpliwość czekać na kolejne
Ja to 6 dpo i moje nakręcenie na zrobienie testu mija, bo jakoś mam uczucie, że nic się nie zadziało. Może cierpliwie chociaż wytrzymam do 10 dpo dzięki temuAlis96 lubi tę wiadomość
syn 2019
____
03.2021 wpadka - biochem
06.2021 - starania czas start!
07.2021 - biochem
08.2021 - przerwa
11.2021 - ? -
_Hania wrote:Alis gratuluję! Bezapelacyjna kreska trzymam kciuki za betę
Blondyna ja bym punkowi nie ufała do końca, to mój pink przy becie 0: https://zapodaj.net/352d84d2ce616.jpg.html
Najlepiej jakbyś robiła te same testy, albo poszła na betę, bo kreska w dwa dni powinna już sporo ściemnieć, a tak to niewidoma, chyba, że masz cierpliwość czekać na kolejne
Ja to 6 dpo i moje nakręcenie na zrobienie testu mija, bo jakoś mam uczucie, że nic się nie zadziało. Może cierpliwie chociaż wytrzymam do 10 dpo dzięki temu
Wiem, że najlepiej robić te same testy ale wcześniej Pink pokazał biel zupełną a zwykłe płytkowe cienie i dziś tylko pinki mi zostały -
Blondyna.B wrote:Mam cierpliwość bo to co było wcześniej to nawet nie bladzioch tylko cień... 🐵 Dopiero w piątek więc nie nakręcam się ani na plus ani na minus.
Wiem, że najlepiej robić te same testy ale wcześniej Pink pokazał biel zupełną a zwykłe płytkowe cienie i dziś tylko pinki mi zostałyIzi lubi tę wiadomość
-
Iskra444 wrote:Teraz będziesz musiała nam zdawać relacje
Tutaj mam wsparcie i mogę przynajmniej mówić o swoich podejrzeniach bo z innymi się nie dzielę takimi wiadomościami póki nie będzie potwierdzenia u lekarzaIzi, Ivanka93, milam, Marcelq, Iskra444 lubią tę wiadomość
-
Gratulacje dziewczyny!
Ja miałam ciężki weekend, wesele kuzynki - szkoda gadać... trochę przesadziliśmy z % ale wyszliśmy z klasą w sumie każdy tam nie podołał... Poza tym ciągle pytali o dzieci i nas dobiło już to, ja oczywiście dobra mina do złej gry... Okazało się też, że mam trochę takich rodzinnych problemów... A kuzynka się zachowała bardzo niefajnie wobec nas... Tylko mi smutno i przykro jest... Zawsze staram się być fair i miła dla każdego i zawsze ceniłam sobie więzi rodzinne i nie uważam, żebym coś złego zrobiła, owszem jestem imprezowa, rozgadana, wesoła, mam cięte żarty ale nigdy nikogo nimi nie urażam.
No cóż chyba muszę skupić się na ludziach, którzy mnie lubią i na których da się liczyć, a nie na tych drugich. W każdym razie mam ciężki czas.Alis96, Iskra444, Kajucha95 lubią tę wiadomość
♥ starania od 2021
♥ ja 26 lat, cykle zwykle 34-40 dni, lub dłuższe, na razie polecenie wyluzowania, z koleżanką prolaktyną różnie się dogadujemy, raczej nie jest przyjaźnie nastawiona
♥ mąż 29 lat, leczenie i suplementacja pod okiem androloga, teratozoospermia
♥11.08 beta 137,70
♥13.08 beta 446,20