Tydzień dla Płodności   

Nie przegap swojej szansy!
Umów się na pierwszą wizytę u lekarza specjalisty za 1zł.
Tylko do 30 listopada   
SPRAWDŹ
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne Czerwiec👙, lato🏝️, słońce świeci🌞- będzie z tego dużo dzieci👶🍼
Odpowiedz

Czerwiec👙, lato🏝️, słońce świeci🌞- będzie z tego dużo dzieci👶🍼

Oceń ten wątek:
  • kwiatek100 Autorytet

Wysłany: 23 grudnia 2023, 11:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Polaya rozumiem! Trudne są dni kiedy czujemy że wszystko idzie 'nie tak' jak sobie wyobrażaliśmy czy oczekiwaliśmy :/ a to lubi przyjść wszystko na raz a też ja np czuję że emocjonalnie łatwiej jest mi się nakręcać w jakiś emocjach. Jak jestem radosna to na maxa, jak smutna to też już cały dzień płaczu i myślenia o tym co jest nie tak..

Polaya lubi tę wiadomość

🧑 27
    🧒 29
    😺 6

Starania od 10.2022
    03.2023 - cb
    05.06.2023 - ⏸️ 34,05 🌸
    07.06.2023 - 88,89 🐝
    10.06.2023 - 476,18 🔥
    13.06.2023 - 2119,98 💪

---
    Letrox 5x50 + 2x75
    Duphaston 2x1

• MonikaMonia Autorytet

Wysłany: 23 grudnia 2023, 14:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Erkow czaiłam się od dwóch miesięcy na piernik staropolski, no zaklinałam się ze w tym roku zrobię 🤣 dupa, za późno się znowu obudziłam, zbyt krótko by mi ciasto leżakowało 😥 a takiego z paczki na gotowca nie chce, chciałam spróbować takiego z prawdziwego zdarzenia.

Jeśli masz w domu imbir to spróbuj zaparzyć sobie herbatkę z imbirem, sokiem malinowym, miodem, goździkami, cytryną - ja się ratuje takimi dzbankami właśnie. Liczę że w czymś pomogą, dodatkowo biorę syrop islandzki, płukałam gardło i liczę na cud 🤷🏼‍♀️

Polaya ja też mam takie dni, że czuję że nie nadaje się do niczego, najlepiej mi wychodzi leżenie i oglądanie seriali na zmianę z drzemkami i wtedy przeraża mnie właśnie ta myśl, że już niedługo nie będę sobie mogła pozwolić na to, żeby tak nic nie robić bo będzie maluszek który będzie mnie potrzebował non stop i w takie dni ta myśl mnie dobija, gdzie normalnie nie mogę się doczekać bo przecież to mój upragniony syn 🤷🏼‍♀️ Nie martw się, to normalne że mamy różne nastroje, rozmyślamy o wielu problemach, pozwól sobie na to, zadbaj o siebie w taki gorszy dzień szczególnie 😘

Polaya lubi tę wiadomość

"Twój kolejny rozdział będzie niesamowity 🤞"

28.06.2023 - ⏸️🥹

preg.png
  • eRKow. Autorytet

Wysłany: 23 grudnia 2023, 15:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Polaya chyba każda z nas ma takie dni z mega spadkiem energii, powiedziałabym że wręcz depresyjne. Zrób coś dla siebie, żeby chociaż na chwilę się odizolować od tego co Cię martwi. Może kąpiel, albo książka i świece zapachowe :-)

Monika właśnie robiłam staropolski. Leżakował ponad miesiąc, upieczony kilka dni temu, a dziś już tylko dekoracja. I jestem zdziwiona bo wyszedł i pyszny ale też ogromny! Z blatów musiałam zrobić dwa pierniki, a w sumie to i 3 by wyszły 😂
    Właśnie skończyłam rybkę po grecku, jeszcze tylko dekoracja mieszkania i koniec. Ale wspaniały mąż, który bardzo dużo pomaga w tych moich pomysłach.
    Też się raczej zaparzanym imbirem, cytryna i miodem. Niestety nie mamy żadnego syropu/soku w domu. No i rano i wieczorem przejąłem 😂 gardło trochę mniej niż rano już boli, ale też mam w łazience szklankę z roztworem soli do płukania i co tam jestem to się przepłukuje. Bardzo chciałabym jutro obudzić się bez żadnych dolegliwości.

Feliks natomiast tak się wierci i naciska na pęcherz że szok. Ledwo chodzę, bo przy każdym ruchu czuje takie napieranie. Mam wrazenie że chodzę jak kaczka, żeby uniknąć tego uczucia "parcia" na pęcherz, szyjkę czy inne narządy. Naprawdę dla własnej ulgi to już mógłby się urodzić 😂 a do terminu jeszcze 53 dni...

Polaya lubi tę wiadomość

MTHFR heteri
    PAI-1 homo

💔24.07.2022 r. Aniołek. (7tc/10tc) [*] Sławek
    💔04.04.2023 r. Aniołek (8tc/10tc) [*] Józio
    ❤️ 02.02.2024 r. Feliks, 3370g, 54cm, 10pkt
    age.png
  • Polaya Autorytet

Wysłany: 23 grudnia 2023, 16:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    U mnie do terminu 62 dni i z jednej strony wiem jak szybko to minie, a z drugiej czuję jak z dnia na dzień jest mi trudniej

• Saya Autorytet

Wysłany: 23 grudnia 2023, 18:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    63 dni do terminu... Kulamy się coraz bardziej z dnia na dzień.

Czytam Was dziewczyny i rozumiem każdą z osobna. Wiem też, że damy radę kiedy maluszki się pojawią na świecie. Jesteśmy silne babki. Teraz, kiedy mamy gorszy dzień to leniuchujemy, jeśli jesteśmy w stanie i nie powinnyśmy mieć wobec siebie wyrzutów sumienia, w końcu rośnie w nas od miesięcy nowe życie i jest to nie lada robota dla naszego organizmu, fizycznie i psychicznie. Tak więc nie czujmy się z tym źle. Zasługujemy na to, by zwolnić, kiedy czujemy potrzebę. Też mam w głowie natłok myśli, na zasadzie po co nam to było z mężem, nasze spokojne życie wywróci się do góry nogami... Ale wierzę, że to mówią hormony a nie moja głowa myśli tak naprawdę.

U mnie od prawie tygodnia teściowa, z którą nie dogaduję się zbytnio. Przyjechała na święta i zostaje do po nowym roku, tak więc możecie domyślać się w jakim jestem nastroju. Do tego 8mka która się wyrzyna na szczęście lepiej, ale te ostatnie dni to był dramat - zgaga połączona ze stanem zapalnym buzi - nie polecam. Do tego skacze mi ciśnienie i tętno przez ciągłe infekcje... Teraz nagle teściowa gada, że ją coś rozkłada... Tak więc mam nadzieję, że nie złapię tego, co przywiozła ze sobą...

Część jedzenia na święta zamówiłam w cateringu, część zrobiłam sama, jak np piernik, w lodówce siedział i dojrzewał tydzień, potem po upieczeniu i przełożeniu oblałam go polewa I czeka zawinięty w papierze od poniedziałku. Stwierdziłam, że w tym roku nie wariuję w kuchni i idę na łatwiznę. Wolę skupić się na swoim samopoczuciu niż się przerobić w kuchni. Mąż ogarnął mieszkanie, opiekuje się mną bardzo i nie każe zbytnio nadwyrężać.

Z tego co czytam, to wszystkie mamy super wsparcie w swoich partnerach - wypijmy w te Święta ich zdrówko, barszczykiem czy innym napojem 😉

Polaya, Delfi lubią tę wiadomość

age.png
  • Polaya Autorytet

Wysłany: 23 grudnia 2023, 21:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Saya wrote:
    63 dni do terminu... Kulamy się coraz bardziej z dnia na dzień.

Czytam Was dziewczyny i rozumiem każdą z osobna. Wiem też, że damy radę kiedy maluszki się pojawią na świecie. Jesteśmy silne babki. Teraz, kiedy mamy gorszy dzień to leniuchujemy, jeśli jesteśmy w stanie i nie powinnyśmy mieć wobec siebie wyrzutów sumienia, w końcu rośnie w nas od miesięcy nowe życie i jest to nie lada robota dla naszego organizmu, fizycznie i psychicznie. Tak więc nie czujmy się z tym źle. Zasługujemy na to, by zwolnić, kiedy czujemy potrzebę. Też mam w głowie natłok myśli, na zasadzie po co nam to było z mężem, nasze spokojne życie wywróci się do góry nogami... Ale wierzę, że to mówią hormony a nie moja głowa myśli tak naprawdę.

U mnie od prawie tygodnia teściowa, z którą nie dogaduję się zbytnio. Przyjechała na święta i zostaje do po nowym roku, tak więc możecie domyślać się w jakim jestem nastroju. Do tego 8mka która się wyrzyna na szczęście lepiej, ale te ostatnie dni to był dramat - zgaga połączona ze stanem zapalnym buzi - nie polecam. Do tego skacze mi ciśnienie i tętno przez ciągłe infekcje... Teraz nagle teściowa gada, że ją coś rozkłada... Tak więc mam nadzieję, że nie złapię tego, co przywiozła ze sobą...

Część jedzenia na święta zamówiłam w cateringu, część zrobiłam sama, jak np piernik, w lodówce siedział i dojrzewał tydzień, potem po upieczeniu i przełożeniu oblałam go polewa I czeka zawinięty w papierze od poniedziałku. Stwierdziłam, że w tym roku nie wariuję w kuchni i idę na łatwiznę. Wolę skupić się na swoim samopoczuciu niż się przerobić w kuchni. Mąż ogarnął mieszkanie, opiekuje się mną bardzo i nie każe zbytnio nadwyrężać.

Z tego co czytam, to wszystkie mamy super wsparcie w swoich partnerach - wypijmy w te Święta ich zdrówko, barszczykiem czy innym napojem 😉
    Chryste, tyle czasu z teściową 😩 Bardzo współczuję, ja z moją nie widziałam się kiedyś przez rok, za to w tym roku już aż dwa razy i w poniedziałek jedziemy do nich, limit stanowczo wyczerpany 😂
    Zgadzam się, skupmy się na swoim samopoczuciu, jest to cholernie ważne i teraz gdy ja mam dość spory kryzys czuję to wyjątkowo mocno, potrzeba nam wszystkim czasu dla siebie i swoich potrzeb
    Co do partnera, czasami mam wrażenie, że za mało go doceniam, macie pomysł jaki mogłabym mu zrobić "prezent" za to co robi? Tzn ja wewnętrznie go doceniam, ale czuję że zbyt rzadko mu to mówię, chciałabym by wiedział, że mimo czasami mojego gorszego humoru jego wsparcie jest nieocenione i niezastąpione 🤔🥰

• MonikaMonia Autorytet

Wysłany: 23 grudnia 2023, 21:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No i po moim rumakowaniu kuchennym. Od rana się wzięłam za te swoje wypieki i tak do wieczora aż kaszlnęłam i poczułam że coś mi poszło. Podplamilam na beżowo, pojechałam na sor. Krwawienia nie ma, szyjka długa i wewnętrznie zamknięta za to zewnętrzne ujście na opuszek rozwarte. Podobno to nic groźnego przy takiej długości szyjki jaka mam obecnie ale z kolei mam
    wysoki puls, pierwsze badanie 151 a drugie po ok. 10 minutach 121. Chcieli mnie przez ten puls zostawić ale ostatecznie wróciłam do domu z zaleceniem leżenia i oszczędzania się. Ciśnienie i puls do mierzenia 3x dziennie i kontrola u prowadzącego zaraz po świętach.
    Z dobrych informacji z Emilem wszystko dobrze, przybrał do 1491g i póki co ułożony jest stopkowo🙈

Wiadomość wyedytowana przez autora: 23 grudnia 2023, 21:32

28.06.2023 - ⏸️🥹

preg.png
  • Saya Autorytet

Wysłany: 23 grudnia 2023, 22:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Monia, co za dzień... Całe szczęście z Emilem wszystko dobrze - a Ty się oszczędzaj! Puls pewnie wysoki przez stres i sytuację, czy miewalas już problemy ciśnienia i tętna wcześniej?

Polaya, no moja odwiedza nas raz czy dwa razy do roku, tyle że ze względu na odległość jaką do nas ma plus jej podeszły wiek, to jak przyjeżdża to właśnie na dłużej. 🙄
    Ja swojemu po prostu często o tym mówię, widzę, że go to cieszy. A jak mam siłę to robię co mogę sama, by on nie musiał wszystkiego sam 😂

age.png
  • MonikaMonia Autorytet

Wysłany: 23 grudnia 2023, 22:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Saya wrote:
    Monia, co za dzień... Całe szczęście z Emilem wszystko dobrze - a Ty się oszczędzaj! Puls pewnie wysoki przez stres i sytuację, czy miewalas już problemy ciśnienia i tętna wcześniej?

Polaya, no moja odwiedza nas raz czy dwa razy do roku, tyle że ze względu na odległość jaką do nas ma plus jej podeszły wiek, to jak przyjeżdża to właśnie na dłużej. 🙄
    Ja swojemu po prostu często o tym mówię, widzę, że go to cieszy. A jak mam siłę to robię co mogę sama, by on nie musiał wszystkiego sam 😂

puls zawsze miałam podwyższony ale nie aż tak faktycznie.. nie wiem, może to z przemęczenia i tego pędu dzisiejszego. nie pozostaje mi nic jak tylko obserwować, odpoczywać i zwolnić ogólnie. to chyba już ten czas kiedy poprostu muszę odpuścić robienie wszystkiego samodzielnie 🤷🏼‍♀️

Saya lubi tę wiadomość

28.06.2023 - ⏸️🥹

preg.png
  • Kika95 Autorytet

Wysłany: 23 grudnia 2023, 22:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Tak czytam Was...Polaya, przytulam 😘 ja to ogólnie staram się być optymistką, ale i mnie nachodzą takie dni...wtedy to najlepiej zamknęłabym się w czterech ścianach sama ze sobą i swoim smutkiem, złością itd...najwazniejsze że to mija 😊

Co do teściowych to ja ze swoją mieszkam więc widzimy się codziennie 🤣 ale jest naprawdę w porządku, mamy swoje osobne piętra ale kuchnie wspólną i nie narzekam bo mogłam trafić o wiele gorzej 😊

Polaya lubi tę wiadomość

preg.png
  • Saya Autorytet

Wysłany: 23 grudnia 2023, 22:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    MonikaMonia wrote:
    puls zawsze miałam podwyższony ale nie aż tak faktycznie.. nie wiem, może to z przemęczenia i tego pędu dzisiejszego. nie pozostaje mi nic jak tylko obserwować, odpoczywać i zwolnić ogólnie. to chyba już ten czas kiedy poprostu muszę odpuścić robienie wszystkiego samodzielnie 🤷🏼‍♀️
    Dokładnie, spowolnij i proś o pomoc jeśli masz od kogo 🫂
    Ja przed ciążą też miałam lekka tachykardie, a teraz potrafię mieć 100 leżąc, jak teraz gdy pisze ten post. Jak się przejdę po mieszkaniu to mam 120 a czasem więcej 🙄

age.png
  • MonikaMonia Autorytet

Wysłany: 23 grudnia 2023, 22:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Saya wrote:
    Dokładnie, spowolnij i proś o pomoc jeśli masz od kogo 🫂
    Ja przed ciążą też miałam lekka tachykardie, a teraz potrafię mieć 100 leżąc, jak teraz gdy pisze ten post. Jak się przejdę po mieszkaniu to mam 120 a czasem więcej 🙄

mam, mam ale ja oczywiście z tych upartych samodzielnych 😵‍💫 i wyszło bokiem.
    kurcze to ten puls końcowy u mnie chyba nie był aż tak tragiczny 🤷🏼‍♀️ nie wiem, badała mnie młoda Pani doktor, bardzo dokładna i absolutnie nie podważam kompetencji ale
    może zbyt zapobiegawczo chciała mnie zostawiać? już sama nie wiem, wiecie jak to jest po takich sytuacjach, teraz będę sobie siedziała i podkręcała wszystko po kolei analizując każde jej słowo wypowiedziane podczas badania 😵‍💫🤣

28.06.2023 - ⏸️🥹

preg.png
  • Saya Autorytet

Wysłany: 23 grudnia 2023, 22:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    MonikaMonia wrote:
    mam, mam ale ja oczywiście z tych upartych samodzielnych 😵‍💫 i wyszło bokiem.
    kurcze to ten puls końcowy u mnie chyba nie był aż tak tragiczny 🤷🏼‍♀️ nie wiem, badała mnie młoda Pani doktor, bardzo dokładna i absolutnie nie podważam kompetencji ale
    może zbyt zapobiegawczo chciała mnie zostawiać? już sama nie wiem, wiecie jak to jest po takich sytuacjach, teraz będę sobie siedziała i podkręcała wszystko po kolei analizując każde jej słowo wypowiedziane podczas badania 😵‍💫🤣
    Wg mnie to oni zazwyczaj starają się zostawiać na obserwacji kiedy się da, bo chyba dostają kasę za 3 doby czy coś 😂 szczerze to zdziwiona jestem, że Cię puścili... musiałaś podpisywać jakaś odmowę czy coś? A może po prostu normalny szpital masz, a nie jak ten o którym słyszałam, jak to Panie mówiły, że izba przyjęć jest od przyjmowania na oddział a nie przychodzenia sobie sprawdzić czy wszystko ok i powrót do domu... Co zostało mi w głowie jak widać zbyt mocno 🙄

Wiadomość wyedytowana przez autora: 12 stycznia, 10:59

age.png
  • Polaya Autorytet

Wysłany: 23 grudnia 2023, 23:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Monika odpoczywaj, ja rozumiem że to angażujący czas, jednak najważniejsze jest wasze zdrówko ❤️

Podziwiam każdą z potrafiących dogadać się z teściową, stereotypowo kojarzę że to panowie mają problem z teściowymi, u mnie akurat ich relacja to bajka, ale ja z mamą męża to jakiś hit 😂

• MonikaMonia Autorytet

Wysłany: 23 grudnia 2023, 23:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Saya wrote:
    Wg mnie to oni zazwyczaj starają się zostawiać na obserwacji kiedy się da, bo chyba dostają kasę za 3 doby czy coś 😂 szczerze to zdziwiona jestem, że Cię puścili... musiałaś podpisywać jakaś odmowę czy coś? A może po prostu normalny szpital masz, a nie jak ten o którym słyszałam, jak to Panie mówiły, że izba przyjęć jest od przyjmowania na oddział a nie przychodzenia sobie sprawdzić czy wszystko ok i powrót do domu... Co zostało mi w głowie jak widać zbyt mocno 🙄

Podpisywałam, że zostałam zbadana i zaproponowano mi hospitalizację ale odmówiłam. Naprawdę nie widzę potrzeby leżenia tam bez większego sensu przez całe święta, to samo mogę robić w domu, mniej się stresować itp. Skoro z Emilem jest wszystko dobrze, szyjka długa i zamknięta poza zewnętrznym ujściem i tym mam się nie martwić to z mierzeniem ciśnienia jestem w stanie poradzić sobie sama w domu.. dlatego wyszłam

28.06.2023 - ⏸️🥹

preg.png
  • eRKow. Autorytet

Wysłany: 24 grudnia 2023, 08:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    O, Monika to zaszalalas mocno, oszczędzaj się teraz koniecznie.

Co do teściowych, ja mam cud kobietę. Mieszka jakieś 15km od nas, ale lubię z nią rozmawiać i przebywać, bo ona kompletnie się nie wtrąca, do żadnego że swoich dzieci. Uważam że to życie syna, córki i ich wybory i ona za nich życia nie przeżyje. Owszem, zapytana powie swoje zdanie, czy doradzi, ale tylko jak jest o to zapytana. Z kolei z moją mamą nie mogę się dogadać 😂 tzn, rozmawiamy itp. Ale ona zawsze wtrąci swoje 3 grosze w nasze życie i to mnie mocno denerwuje. Bo ona zrobiłaby inaczej, bo wg niej nie powinniśmy tak... no i po przeprowadzce z Warszawy na czas budowy mieliśmy możliwość mieszkać właśnie u mojej mamy, mielibyśmy tak pół domu, ale uznałam że ja psychicznie bym nie wytrzymała z mamą pod jednym dachem za długo 😂

Miałam ciężka noc, budziłam się co chwila z tym bólem gardła i szłam pluakc, mąż mnie poratował bo kupił hallsy do ssania. Ale jak się budziłam już co godzinę 1,2,3 i to poza gardłem, jeszcze głową i kości szczęki to wstałam po Apap. W końcu udało mi się przespać 3h ciągiem, ale mocno się spocilam.
    Teraz czekam na ruchy Felcia żeby wiedzieć że wszystko ok i tym apapem nie zaszkodziłam, ale to paracetamol i raczej mała dawka więc chyba nie jest groźny.

MTHFR heteri
    PAI-1 homo

age.png
  • MonikaMonia Autorytet

Wysłany: 24 grudnia 2023, 10:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Erkow nie przejmuj się, apap napewno nie zaszkodził Feliksowi, ja przy poprzedniej chorobie brałam go rano i wieczorem i z Emilem wszystko w porządku także bez obaw 😘

Jeśli mowa o teściowych to u mnie też złota kobieta, w zasadzie mogę powiedzieć że mam z nią lepszy kontakt niż miałam z własną mamą. Nie wtyka nosa tam gdzie nie trzeba ale jeśli zostanie poproszona o pomoc to wchodzi w to całym serduchem no i dba o nas niesamowicie♥️ Totalnie nie wpisujemy się w stereotyp relacji „teściowa-synowa”

U mnie noc też nie nalezala do najlepszych, zasnęłam dopiero przed 2 bo co chwile oczywiście latałam sprawdzać czy nic się nie dzieje, później co jakiś czas budziłam się z kaszlem. Na szczęście wczoraj już nie plamiłam, dziś rano dosłownie kropelka jakiejś resztki ledwo ledwo zabarwionej wyleciała mi razem z resztkami globulki. Staram się nie martwić chociaż wiadomo, nie jest łatwo 🙈

Dziewczyny, życzę Wam wszystkim zdrowych, wesołych Świąt 🎄 bądźcie szczęśliwe, spełnione i wypoczywajcie ile się da 🎁 Najlepszy „mikołaj” dopiero przed nami i oby przyszedł do każdej w spodziewanym terminie ♥️

eRKow. lubi tę wiadomość

28.06.2023 - ⏸️🥹

preg.png
  • Polaya Autorytet

Wysłany: 24 grudnia 2023, 10:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja wczoraj też wzięłam apap, 7 tabletka w ciąży (wiem bo kupiłam apap dopiero będąc w ciąży jak mnie te choróbska łapały), wczoraj kwestia bólu głowy przez pół dnia, wczoraj również mieliśmy jechać do znajomych na urodziny, niestety wyjechaliśmy z domu i wróciliśmy, droga była zablokowana przez wypadek, pojechaliśmy bocznymi dróżkami, gdzie ślizgało nas jak na żywym lodzie, a mieliśmy przed sobą bardzo dużą górkę z serpentynami do przejechania, stres nam na to nie pozwolił bo byłoby to naprawdę niebezpieczne, było mi cholernie przykro bo dawno nie miałam takiej ochoty na spotkanie z ludźmi, ale to była bezpieczniejsza opcja, dlatego dzisiaj podskoczymy złożyć życzenia i dać prezent po kolacji wigilijnej 😊

• eRKow. Autorytet

Wysłany: 24 grudnia 2023, 13:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    To dobrze, jeszcze w nocy w internecie sprawdzałam cyz aby na pewno Apap w ciąży można, ale ciążowa głową i to po przejściach ma obawy przed wszystkim :-) narzekałam mężowi, że mały się jakoś słabo rusza rano, ale pojechaliśmy na mszę i dokazywał tak, że jednak z nim wszystko dobrze :-)

Dziewczyny ja też Wam życzę pięknych, spokojnych, rodzinnych świąt, niech Nowonarodzone Dziecię Wam błogosławi ❤️

MTHFR heteri
    PAI-1 homo

age.png
  • Saya Autorytet

Wysłany: 24 grudnia 2023, 16:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny,
    Mam nadzieję, że czujecie się dzisiaj już lepiej i ten dzień spędzicie w jak najlepszym samopoczuciu.
    Życzę Wam wszystkim Wesołych Świąt i dobrego jedzonka - ja będę starała się nie przejeść 😅 dziękuję Wam za te wspólne miesiące spędzone wspólnie na forum. Juz niedługo spotkamy się z naszymi maleństwami, a kolejne święta będą już w powiększonym gronie.
    🎄🎅

age.png
‹‹ 485 486 487 488 489 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Problemy z płodnością, brak owulacji? 3 przepisy na koktajle wspierające owulację.

Sprawdź jak pyszne i łatwe do zrobienia koktajle, mogą wesprzeć Twoje starania o ciążę. Działaj kompleksowo i wspieraj swoje starania w naturalny sposób. Poznaj 3 propozycje przepisów na pyszne koktajle propłodnościowe. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Ciąża po 40 - jak zwiększyć szanse na zajście w ciążę

Czy starania o ciążę po 40 roku życia różnią się? Na co zwrócić uwagę i jak zwiększyć swoje szanse? Przeczytaj 5 sprawdzonych sposobów na zwiększenie szans na zajście w ciążę po 40 roku życia. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Gadżety elektroniczne dla kobiet część 1 - opaski fitnessowe wesprą Twoje zdrowie, ale też płodność

To pierwszy artykuł z serii gadżetów elektronicznych dla kobiet. Dziś przyjrzymy się opaskom fitnessowym - w czym mogą nam pomóc, na co warto zwrócić uwagę wybierając opaskę i co ciekawe w jaki sposób opaski fitnessowe mogą dodatkowo wesprzeć naszą płodność i polepszyć analizę cykli miesiączkowych. Podpowiemy również dlaczego warto skonfigurować opaskę z aplikacją miesiączkową i czy zawsze jest to możliwe.

CZYTAJ WIĘCEJ