Czy są tu jakieś staraczki chorujące na wzjg? Lub inną chorobę jelit?
-
WIADOMOŚĆ
-
Noo dlatego od czwartku planuje juz isc na l4.. Boje sie tego wszystkiego strasznie.. Aczkolwiek nigdy ni3 czulam takiego wsparcia od meza jak teraz..26lat
Pcos, wzjg
2 iui - nieudane...
Nie tracimy nadziei...
A po burzy zawsze wychodzi słońce....
mamy ❄️❄️❄️❄️
27.04 picis jednego ❄️
2.01.2020 - urodziła sie nasza córeczka 💕♥️ -
Wszystko jest do przeżycia naprawdę ja bałam się zupełnie czego innego a to inne rzeczy mnie w trakcie procedury zaskoczyły np samopoczucie po punkcji. Za pierwszym razem była totalna masakra, 1,5 doby w łóżku i mega ból. Za drugim już się nastawiłam że będzie znowu źle ale punkcje robił inny lekarz i kompletnie nic nie bolało i czułam się że mogłabym iść na drugi dzień do pracy. Każda z nas inaczej wszystko przechodzi ale warto
-
Wiadomo ze warto.. Ja si3 chyba najbardziej boje tego rozczarowania.. Bo bol fizyczny jestem w stanie zniesc bo cisgle przypominam sobie po co to wszystko26lat
Pcos, wzjg
2 iui - nieudane...
Nie tracimy nadziei...
mamy ❄️❄️❄️❄️
27.04 picis jednego ❄️
Niestety in vitro nie daje pewności uzyskania ciąży i nie zawsze za pierwszym razem ale bez niego w wielu przypadkach nie byłoby tylu cudownych dzieciaczków na świecie jednym udaje się za pierwszym razem, innym za którymś z kolei ale najważniejsze żeby się udało.
-
Dokladnie.. Ale strach jest ogromny.. A my tez ze wzgledow finansowych ni3 bedzieny mogli podchodzic w nieskonczonosc😥26lat
Pcos, wzjg
2 iui - nieudane...
Nie tracimy nadziei...
mamy ❄️❄️❄️❄️
27.04 picis jednego ❄️
Oj tak.. No nic.. Wlasnie jedziemy do kliniki.. Ciekawe jak tam wszystko rosnie26lat
Pcos, wzjg
2 iui - nieudane...
Nie tracimy nadziei...
mamy ❄️❄️❄️❄️
27.04 picis jednego ❄️
Ja juz po.. 10 pecherzykow ładnie rosna, rowno rosna co najwazniejsze.. W sobote usg26lat
Pcos, wzjg
2 iui - nieudane...
Nie tracimy nadziei...
mamy ❄️❄️❄️❄️
27.04 picis jednego ❄️
na szczęście pies zajmuję większość mojego czasu i cała moją głowę.. póki jest mały, to potrzbuje uwagi, więc idealnie... a my jutro kolejne usg..26lat
Pcos, wzjg
2 iui - nieudane...
Nie tracimy nadziei...
mamy ❄️❄️❄️❄️
27.04 picis jednego ❄️
2.01.2020 - urodziła sie nasza córeczka 💕♥️