Czy są tu jakieś staraczki chorujące na wzjg? Lub inną chorobę jelit?
-
WIADOMOŚĆ
-
Dzisiaj odklejam plaster od piatku gonapeptyl pol ampułki.. W niedziele monitoring jesli wszystko ok to stymulacja 😉26lat
Pcos, wzjg
2 iui - nieudane...
Nie tracimy nadziei...
A po burzy zawsze wychodzi słońce....
mamy ❄️❄️❄️❄️
27.04 picis jednego ❄️
2.01.2020 - urodziła sie nasza córeczka 💕♥️ -
Bylam dzis u lekarza, dostalam puregon 300j i dalej mam brac gonapeptyl.. Czwartek albo piatek usg26lat
Pcos, wzjg
2 iui - nieudane...
Nie tracimy nadziei...
mamy ❄️❄️❄️❄️
27.04 picis jednego ❄️
Mi zastrzyki od początku robi mąż 😁samej bylo mi jakos tak niewygodnie tym bardziej ze od zawsze bylam przeciwniczka igiel...26lat
Pcos, wzjg
2 iui - nieudane...
Nie tracimy nadziei...
mamy ❄️❄️❄️❄️
27.04 picis jednego ❄️
Kiedys bylo nieedopomyslenia, zeby kluc sie na wlasne życzenie, a w obecnej sytuacji mam wrazenie ze jestem w stanie zrobic tak wiele zeby osiagnac cel26lat
Pcos, wzjg
2 iui - nieudane...
Nie tracimy nadziei...
mamy ❄️❄️❄️❄️
27.04 picis jednego ❄️
Jeszcze nie. Skończyła nam się ważność badań bo niestety tylko pół roku są ważne większość wyników no i jeszcze chcemy zrobić rozszerzone badanie nasienia i fragmentację DNA a na to u nas w klinice czeka się ok 3 tyg no i ja muszę odczekać dwa pełne cykle po poronieniu czyli gdzieś maj albo nawet czerwiec ruszymy z procedurą jak wszystko pójdzie ok
-
Oo ni to prztnajmniej sie dobrze przygotujecie i zdiagnozujecie.. W koncu musi byc dobrze... Wlasnie patrze ze teraz minal rok od waszego pierwszego podejscia do in vitro..26lat
Pcos, wzjg
2 iui - nieudane...
Nie tracimy nadziei...
mamy ❄️❄️❄️❄️
27.04 picis jednego ❄️
2.01.2020 - urodziła sie nasza córeczka 💕♥️