Czy są tu jakieś staraczki chorujące na wzjg? Lub inną chorobę jelit?
-
WIADOMOŚĆ
-
Ewka90 wrote:Bardzo dobrze zrobiłaś z tym zwolnieniem. Nie ma co się narażać na stresy a potem przeżywać jakby cokolwiek się działo i mieć wyrzuty sumienia.
Mam puregon i orgalutran w zastrzykach i do tego nowość u mnie czyli lemetta w tabletkach co 12 godzin
Super, najwazniejsze ze idziecie do przodu, a jak czuje sie twój mąż, jak jego jelita??26lat
Pcos, wzjg
2 iui - nieudane...
Nie tracimy nadziei...
A po burzy zawsze wychodzi słońce....
mamy ❄️❄️❄️❄️
27.04 picis jednego ❄️
2.01.2020 - urodziła sie nasza córeczka 💕♥️ -
Magdaaaalenka wrote:Super, najwazniejsze ze idziecie do przodu, a jak czuje sie twój mąż, jak jego jelita??
Odpukać na razie spokój i oby tak zostało jak najdłużej bierze leki, ma dietę ale parametry nasienia nijak nie można poprawić. Liczę już tylko na cud i klinikę -
Ewka90 wrote:Odpukać na razie spokój i oby tak zostało jak najdłużej bierze leki, ma dietę ale parametry nasienia nijak nie można poprawić. Liczę już tylko na cud i klinikę
Klinika da rade! tak naprawdę potrzebują jednego prawidłowego plemnika!!26lat
Pcos, wzjg
2 iui - nieudane...
Nie tracimy nadziei...
mamy ❄️❄️❄️❄️
27.04 picis jednego ❄️
Ewka90 wrote:Bardzo dobrze zrobiłaś z tym zwolnieniem. Nie ma co się narażać na stresy a potem przeżywać jakby cokolwiek się działo i mieć wyrzuty sumienia.
Mam puregon i orgalutran w zastrzykach i do tego nowość u mnie czyli lemetta w tabletkach co 12 godzin
Też mi przepisała Lamette . Będziesz ją brała rano czy wieczorem ? -
Adele27 wrote:Też mi przepisała Lamette . Będziesz ją brała rano czy wieczorem ?
I rano i wieczorem. Jedna tabletka co 12 godzin. Pierwszy raz to będę brała więc ciekawe jak mój organizm zareaguje tym bardziej że do tego jeszcze zastrzyki na wzrost jajeczek. A póki co niecierpliwie czekam na @ -
Ja mam brać jedną dziennie. Też jestem ciekawa .. wczoraj wykupiłam receptę i popłynęłam z kasą.. ale czego się nie robi.. teraz czekam do sierpnia i zaczynam stymulacje ..
-
Ewka90 wrote:Cześć dziewczyny co słychać? U Was też takie upały? Ja umieram z tymi temperaturami... jestem w trakcie stymulacji, jutro pierwszy podgląd jajeczek
I jak tam sie czujesz podczas stymulacji??26lat
Pcos, wzjg
2 iui - nieudane...
Nie tracimy nadziei...
mamy ❄️❄️❄️❄️
27.04 picis jednego ❄️
Ewka90 wrote:a ty jak się czujesz? Jak znosisz te upały?
Ewka90 lubi tę wiadomość
26lat
Pcos, wzjg
2 iui - nieudane...
Nie tracimy nadziei...
mamy ❄️❄️❄️❄️
27.04 picis jednego ❄️
no właśnie nie mam pojęcia, apetyt jest w sumie normalny, jelita tfu tfu też pracują tak jak przed ciążą.. a jednak waga leci. lekarz mówi że tak się zdarza że jedne na początku tyją a inne chudną26lat
Pcos, wzjg
2 iui - nieudane...
Nie tracimy nadziei...
mamy ❄️❄️❄️❄️
27.04 picis jednego ❄️
W sobotę muszę sprawdzić poziom hormonów no i w poniedziałek punkcja marzy mi się świeży transfer ale nie wiem co zdecyduje lekarz na podstawie wyników badań. Będzie jak będzie już się nauczyłam cierpliwości, najważniejsze żeby był ten chociaż jeden zarodeczek