Czy są tu jakieś staraczki chorujące na wzjg? Lub inną chorobę jelit?
-
WIADOMOŚĆ
-
Ewka90 wrote:W sobotę muszę sprawdzić poziom hormonów no i w poniedziałek punkcja marzy mi się świeży transfer ale nie wiem co zdecyduje lekarz na podstawie wyników badań. Będzie jak będzie już się nauczyłam cierpliwości, najważniejsze żeby był ten chociaż jeden zarodeczek
Dokładnie, a wczesniej mialas świeży transfer czy mrozakow?? Bo juz zapomnialam26lat
Pcos, wzjg
2 iui - nieudane...
Nie tracimy nadziei...
A po burzy zawsze wychodzi słońce....
mamy ❄️❄️❄️❄️
27.04 picis jednego ❄️
2.01.2020 - urodziła sie nasza córeczka 💕♥️ -
Oj tak u nas tez upały, ja sie jakos trzymam, nie jesy najgorzej. A do ktorej doby czekacie??26lat
Pcos, wzjg
2 iui - nieudane...
Nie tracimy nadziei...
mamy ❄️❄️❄️❄️
27.04 picis jednego ❄️
aa to trzymam mocno kciuki !!!! i daj znać jaki wynik!!! bo 8 jajeczek to bardzo dobry wynik!!!26lat
Pcos, wzjg
2 iui - nieudane...
Nie tracimy nadziei...
mamy ❄️❄️❄️❄️
27.04 picis jednego ❄️
Właśnie dostałam wiadomość że dziś będą zamrażać 3 zarodki ale mam kontaktować się w poniedziałek bo hodowla trwa i liczba może się zmienić. Ja jestem szczęśliwa z tych 3, oczywiście będę jeszcze bardziej zadowolona jak będzie więcej oby tylko ta ilość nie zmniejszyła się przez weekend
-
Ewka90 wrote:Właśnie dostałam wiadomość że dziś będą zamrażać 3 zarodki ale mam kontaktować się w poniedziałek bo hodowla trwa i liczba może się zmienić. Ja jestem szczęśliwa z tych 3, oczywiście będę jeszcze bardziej zadowolona jak będzie więcej oby tylko ta ilość nie zmniejszyła się przez weekend
Ewka90 lubi tę wiadomość
26lat
Pcos, wzjg
2 iui - nieudane...
Nie tracimy nadziei...
mamy ❄️❄️❄️❄️
27.04 picis jednego ❄️
Ewka90 wrote:Są 4 mrozaczki już się nie mogę doczekać transferu26lat
Pcos, wzjg
2 iui - nieudane...
Nie tracimy nadziei...
mamy ❄️❄️❄️❄️
27.04 picis jednego ❄️
Ewka90 wrote:Tak jak zawsze dwa żeby zwiększyć szanse to już 3 próba będzie i oby w końcu udana...26lat
Pcos, wzjg
2 iui - nieudane...
Nie tracimy nadziei...
mamy ❄️❄️❄️❄️
27.04 picis jednego ❄️
Ja dzisiaj po prenatalnych badaniach, wszystko jest dobrze, pieknie rosnie, na 70% dziewusia♥️💕 chociaz czulam od początku ze to dziewczynka 😁 byleby teraz rosla zdrowa do stycznia 🤞🤞✊✊
Ewka90 lubi tę wiadomość
26lat
Pcos, wzjg
2 iui - nieudane...
Nie tracimy nadziei...
mamy ❄️❄️❄️❄️
27.04 picis jednego ❄️
Wczoraj dostałam okres i powinnam zacząć stymulację ale okazało się że zmieniam prace bo w obecnej nie mam możliwości zostania i akurat wg moich obliczeń wypada to na transfer i pewnie nie dostanę urlopu a nawet jak będę miała 1 dzień to na drugi już do pracy i będzie mnóstwo roboty i stresu no i boję się czy ten stres nie odbije się na zarodkach więc chyba przełoże na kolejny miesiąc aczkolwiek jak się uda to i tak w nowej pracy nie będą zadowoleni że przyszłam i zaraz ciąża o ile oczywiście się uda bo muszę zakładać różne scenariusze... no ale też nie chcę czekać już miesiącami na dziecko a ta nowa praca to nie jest praca marzeń