Czy są tu jakieś staraczki chorujące na wzjg? Lub inną chorobę jelit?
-
WIADOMOŚĆ
-
Adele27 wrote:Powtórzyłam dziś betę 534,50 mIU/ml 🥰🥰26lat
Pcos, wzjg
2 iui - nieudane...
Nie tracimy nadziei...
A po burzy zawsze wychodzi słońce....
mamy ❄️❄️❄️❄️
27.04 picis jednego ❄️
2.01.2020 - urodziła sie nasza córeczka 💕♥️ -
Magdalenka podczas ciąży bierzesz ciągle asamax ? Ja dziś wstałam i mam biegunkę wiadomo z czym ona mi się kojarzy boję się,że zaostrzenie mi się rozkreci.. ale nie ma krwi ani nic..
-
ja biore tylko pentase czopki, tak jak przed ciążą. Tydzień temu byłam u lekarza i powiedział, że wyglada że z jelitami ok. Ale nie ukrywam, że co raz bardziej uciążliwe są te czopki...26lat
Pcos, wzjg
2 iui - nieudane...
Nie tracimy nadziei...
mamy ❄️❄️❄️❄️
27.04 picis jednego ❄️
Hej dziewczyny.. co się dziś stresu najadłam.. zaczęłam rano plamić na jasnorozowo.. a dziś ogólnie wizyte 1 mialam umówiona na 16.40 Pojechałam szybko na NFZ najpierw i lekarz nie wiedział skąd plamienie oraz mówi,że nie ma zarodka.. że moze za wczesnie... Załamka do 16 siedziałam jak na skazanie. ..
Całe szczęście na prywatnej wizycie gin miał lepszy sprzęt i zobaczyłam dziś zarodek wraz z tętnem 😍 jestem już spokojniejsza..
Jutro idę zrobic badanie proga.. bo dalej nie wiadomo skąd plamienie
A jak u was ? Ewka coś już wiadomo ? -
Adele27 wrote:Hej dziewczyny.. co się dziś stresu najadłam.. zaczęłam rano plamić na jasnorozowo.. a dziś ogólnie wizyte 1 mialam umówiona na 16.40 Pojechałam szybko na NFZ najpierw i lekarz nie wiedział skąd plamienie oraz mówi,że nie ma zarodka.. że moze za wczesnie... Załamka do 16 siedziałam jak na skazanie. ..
Całe szczęście na prywatnej wizycie gin miał lepszy sprzęt i zobaczyłam dziś zarodek wraz z tętnem 😍 jestem już spokojniejsza..
Jutro idę zrobic badanie proga.. bo dalej nie wiadomo skąd plamienie
A jak u was ? Ewka coś już wiadomo ?
Spokojnie na początku ciąży takie plamienia często się zdarzają. Najważniejsze że wszystko ok i serduszko bije daj znać jak wyniki proga
W poniedziałek mam wizytę i wtedy będę wiedziała kiedy transfer -
oo to super, już niedługo!!! Trzymam mocno kciuki!!
Jeśli chodzi o mnie to sobie spokojnie rośniemy, 28 sierpnia mam badania połówkoweEwka90 lubi tę wiadomość
26lat
Pcos, wzjg
2 iui - nieudane...
Nie tracimy nadziei...
mamy ❄️❄️❄️❄️
27.04 picis jednego ❄️
Ewka90 wrote:Transfer w poniedziałek a co u Was dziewczyny? Jak samopoczucie?
Ekstra !! To kciuki żeby było wszystko ok ! 🙂🙂
Ja z kolei mam w pn wizytę więc też czekam niecierpliwieEwka90 lubi tę wiadomość