Czy są tu jakieś staraczki chorujące na wzjg? Lub inną chorobę jelit?
-
WIADOMOŚĆ
-
Ewka super ! 🥰🥰 W takim razie tylko spokojnie czekamy🤗
U mnie tak sobie.. właśnie mam wizytę za h i przebieram nogami.. cały czas od 1,5tyg mam te plamienia nic nie przechodzi.. mają kolor kawy z mlekiem.. biorę dupka odpoczywam ale to nic nie daje.. oby dzisiaj lekarz zobaczył od czego to jest ehh ma dobry sprzęt więc liczę,że coś mi powie i mnie uspokoi bo jestem bardzo zmartwiona -
Po wizycie jestem spokojniejsza ogólnie jest dobrze. Człowiek ma aż 1cm i bije serducho ❤️ wg gina mogę plamić z miejsc nie zajętych jeszcze ciąża lub gorsza opcja może być też z kosmowki...ale to na tym etapie ciężko stwierdzić.
Ogólnie wszystko jest pozamykane, żadnych krwiaków nie było widać. Dostałam większe dawki dupka bo brałam za małe i tyle.. teraz czekanie do nast wizyty -
Adele27 wrote:Po wizycie jestem spokojniejsza ogólnie jest dobrze. Człowiek ma aż 1cm i bije serducho ❤️ wg gina mogę plamić z miejsc nie zajętych jeszcze ciąża lub gorsza opcja może być też z kosmowki...ale to na tym etapie ciężko stwierdzić.
Ogólnie wszystko jest pozamykane, żadnych krwiaków nie było widać. Dostałam większe dawki dupka bo brałam za małe i tyle.. teraz czekanie do nast wizyty
Będzie dobrze teraz musisz jak najwięcej odpoczywać -
Hej dziewczyny co tam u Was słychać??
Ewka 90 - kiedy beta?? jak się czujesz, odpoczywas??
Adele27 - dzidzia rośnie? jak się czujesz??26lat
Pcos, wzjg
2 iui - nieudane...
Nie tracimy nadziei...
A po burzy zawsze wychodzi słońce....
mamy ❄️❄️❄️❄️
27.04 picis jednego ❄️
2.01.2020 - urodziła sie nasza córeczka 💕♥️ -
Hej ja czuję się całkiem ok 😉 czasem brzuch pobolewa. Plamienia się zmniejszyły i oby zniknęły raz na zawsze.. za 3 tyg jakoś mam kolejna wizytę i chyba prenatalne też jakoś się tak ułożą.
Magdalenka a co u ciebie ?
Ewka chyba na dniach betujesz ???? Kciuki ogromne zaciskam !!!❤️❤️❤️ -
Ja w sumie czuje się dobrze, brzuszek rośnie pomalutku jutro mam badania połówkowe, strasznie na nie czekam26lat
Pcos, wzjg
2 iui - nieudane...
Nie tracimy nadziei...
mamy ❄️❄️❄️❄️
27.04 picis jednego ❄️
2.01.2020 - urodziła sie nasza córeczka 💕♥️ -
Cześć dziewczyny ja testuje w czwartek. Póki co objawy mam typowo na okres co mnie martwi np ból krzyża. Też miałyście objawy na @ a wynik pozytywny? Kusi mnie żeby wcześniej testować ale się boje ze nic nie wyjdzie a tak jeszcze sobie żyje w nieświadomości.
-
Wyobraźcie sobie że trafił mi się felerny test??? Nic się nie pokazało żadna kreska nawet ta kontrolna więc wyniku brak. Po pracy oddałam krew, wyniki ok 20. No i właśnie wróciłam do domu patrzę na ten nieszczęsny test a tam dwie kreski podobno nie jest to wiarygodne po takim czasie od rozpoczęcia badania ale po cichu liczę że może jednak będzie dobrze
-
Ewka no co ty? Kurcze aż dziwne.. ja to bym kupiła kolejny test 😛 swój robiłam po południu jakoś 15dpo i praktycznie odrazu wyszedł pozytywny
To czekamy w takim razie na wyniki bety 🤞🤞Wiadomość wyedytowana przez autora: 29 sierpnia 2019, 16:58
-
ja też czekam!! cały czas sprawdzam czy odpisałaś!!! trzymam mocno kciuki!26lat
Pcos, wzjg
2 iui - nieudane...
Nie tracimy nadziei...
mamy ❄️❄️❄️❄️
27.04 picis jednego ❄️
2.01.2020 - urodziła sie nasza córeczka 💕♥️