Czy są tu jakieś staraczki chorujące na wzjg? Lub inną chorobę jelit?
-
WIADOMOŚĆ
-
no właśnie te jelita mnie martwią... i boję się jak zareagują, dobrze że to antybiotyk tylko na 5 dni. Byle by pomógł!
Wiadomość wyedytowana przez autora: 20 września 2019, 16:18
26lat
Pcos, wzjg
2 iui - nieudane...
Nie tracimy nadziei...
A po burzy zawsze wychodzi słońce....
mamy ❄️❄️❄️❄️
27.04 picis jednego ❄️
2.01.2020 - urodziła sie nasza córeczka 💕♥️ -
Magdaaalenka mam pytanie jak długo brałaś leki zalecone z kliniki? Mój gin rozpisał mi zastrzyki jeszcze na 10 dni, progesteron dopochwowo na 20 dni. Z jednej strony super że nie będę musiała już się kłóć, z drugiej strony boję się czy to nie za szybko...
-
Ewka90 wrote:Magdaaalenka mam pytanie jak długo brałaś leki zalecone z kliniki? Mój gin rozpisał mi zastrzyki jeszcze na 10 dni, progesteron dopochwowo na 20 dni. Z jednej strony super że nie będę musiała już się kłóć, z drugiej strony boję się czy to nie za szybko...
Ja od poczatku bralam prolutex 2 razy dziennie i lutinus 3 razy dopochwowo. Chyba jakos w 8/9 tc kazal mi odstawic prolutex a lutinus jakos w 12/14tc.
Teraz caly czas jestem na heparynie i acardzie26lat
Pcos, wzjg
2 iui - nieudane...
Nie tracimy nadziei...
mamy ❄️❄️❄️❄️
27.04 picis jednego ❄️
Ewka90 wrote:Aha no to by się zgadzało ja biorę estofem jeszcze a acard już odstawiłam. A to przez jelita bierzesz nadal acard i heparynę?26lat
Pcos, wzjg
2 iui - nieudane...
Nie tracimy nadziei...
mamy ❄️❄️❄️❄️
27.04 picis jednego ❄️
hejj no u mnie niestety antybiotyk zaburzył wyniki ( mam nadzieje że malutkiej nic nie grozi ) jutro mam lekarza. Ja czuje się bardzo dobrze! Mała fika w brzuchu niesamowicie26lat
Pcos, wzjg
2 iui - nieudane...
Nie tracimy nadziei...
mamy ❄️❄️❄️❄️
27.04 picis jednego ❄️
Magdalenka a jakie wyniki zaburzył ? Ojjj ja już czekam na te ruchy choć pamiętam,że syn tak mnie kopał później aż płakałam... 🙄
Ewka szczerze chyba wiecej będę mogła Ci opisac to badanie jak wyjdę z niego hehe bo jakoś w ogóle się nie wglebiam co tam będą robić .. wiem tylko,że wyklucza ono wady genetyczne,spr serduszko itp głównie te sprawy na tym etapie.
W pn miałam pobierana krew na test pappa i bhcg te wyniki też mają dać szczerzy obraz -
Adele27 wrote:Magdalenka a jakie wyniki zaburzył ? Ojjj ja już czekam na te ruchy choć pamiętam,że syn tak mnie kopał później aż płakałam... 🙄
Ewka szczerze chyba wiecej będę mogła Ci opisac to badanie jak wyjdę z niego hehe bo jakoś w ogóle się nie wglebiam co tam będą robić .. wiem tylko,że wyklucza ono wady genetyczne,spr serduszko itp głównie te sprawy na tym etapie.
W pn miałam pobierana krew na test pappa i bhcg te wyniki też mają dać szczerzy obraz
Jeśli chodzi o krzepnięcie krwi, szczerze powiedziawszy nie za bardzo wiem co one pokazują, aczkolwiek jak widzę coś po za normę lub poniżej normy to zaraz mam stresa...26lat
Pcos, wzjg
2 iui - nieudane...
Nie tracimy nadziei...
mamy ❄️❄️❄️❄️
27.04 picis jednego ❄️
Ja po prenatalnych wszystko jest bardzo dobrze 🙂 maluszek był baaardzo ruchliwy lekarz nie mógł go złapać 😛 wyniki z krwi równiez ok. A badań pełno... Aż jestem w szoku,że na takim etapie można wszystko zobaczyć.
Ewka gdybyś chciała dokładnie co było badane to mogę ci napisac 😉
Lekarz nie miał pewności ale prawdopodobnie chłopak .. ehh 😛 po cichy liczyłam na dziewczyne alee to się może jeszcze zmienic 😛Ewka90 lubi tę wiadomość
-
Adele27 wrote:Ja po prenatalnych wszystko jest bardzo dobrze 🙂 maluszek był baaardzo ruchliwy lekarz nie mógł go złapać 😛 wyniki z krwi równiez ok. A badań pełno... Aż jestem w szoku,że na takim etapie można wszystko zobaczyć.
Ewka gdybyś chciała dokładnie co było badane to mogę ci napisac 😉
Lekarz nie miał pewności ale prawdopodobnie chłopak .. ehh 😛 po cichy liczyłam na dziewczyne alee to się może jeszcze zmienic 😛
Super wiadomość bardzo się cieszę że wszystko jest ok jak możesz to napisz w wolnej chwili co było badane. A co do płci to tak jak mówisz wszystko jeszcze może się zmienić -
A więc badane było:
- czynnosc serca
-budowa pępowiny
-plyn owodniowy
- wymiary płodu
- anatomia płodu (głowa,twarz,szyja,kręgosłup,klatka,serce,żołądekpęcherz,kończyny)
- przewód żylny
- tętnice macicy
- szyjka macicy
- wszystkie kości
- czynnosc serca
- ryzyko trisomii 21, trisomii 18 i trisomii 13
- ryzyko przedwczesnego porodu
- przeziernosc karkowa
Możliwe że coś pominęłam 😉
-
Ja dopiero 18 października.. jeszcze tyle czasu... a 11 października mam zrobić badanie glukozy.26lat
Pcos, wzjg
2 iui - nieudane...
Nie tracimy nadziei...
mamy ❄️❄️❄️❄️
27.04 picis jednego ❄️
2.01.2020 - urodziła sie nasza córeczka 💕♥️