Czy są tu jakieś staraczki chorujące na wzjg? Lub inną chorobę jelit?
-
WIADOMOŚĆ
-
Ewka na pewno będzie 😉
A jak tatusiowie ? Ewka ty chyba nie pisalas jak mąż zareagowal ?
Mój widzę,że jest przejęty. Zaczyna gadać do brzucha 😛 dotyka mnie po nim i patrzy się z radością jak rośnie hehe nie myślałam w sumie,że aż tak będzie reagował 😛 -
Mój też bardzo się cieszy, ciągle mówi o dziecku, planuje remonty itp. początkowo jak oboje się dowiedzieliśmy to było szczęście i strach czy tym razem się uda. Ale z każdym kolejnym tygodniem ciąży jesteśmy spokojniejsi że tym razem będzie dobrze czekamy teraz na te badania prenatalne i koniec tego pierwszego trymestru
A jak zareagował Twój synek? Chce bardziej siostrę czy brata? -
Ja już prawie na połówce 🙂 leci ten czas hehe nie mogę się doczekać wizyty chce się uspokoić,że wszystko jest dobrze.
A syn chce bardzo siostrę ☺️ no ale raczej będzie chłopak -
Wiesz jeszcze może się wszystko zmienić koleżance przez prawie całą ciążę ginekolog mówił że będzie chłopak a na 2 miesiące przed porodem okazało się że dziewczynka dobrze że jeszcze nie mieli całej wyprawki niebieskiej
Wiadomość wyedytowana przez autora: 14 października 2019, 21:49
-
ja juz po pierwszych prenatalnych wiedziałam że na 70 % dziewusia26lat
Pcos, wzjg
2 iui - nieudane...
Nie tracimy nadziei...
A po burzy zawsze wychodzi słońce....
mamy ❄️❄️❄️❄️
27.04 picis jednego ❄️
2.01.2020 - urodziła sie nasza córeczka 💕♥️ -
Adele27 wrote:Nie pocieszasz hahaha 😉😝
hehe, ale mój mąż do potwierdzenia na 100% wierzył że to będzie chłopiec! Chociaż wiadomo i dla niego i dla mnie ważne było żeby było zdrowe, płeć nie miała znaczenia Chociaż to ja dobrze obstawiałam
26lat
Pcos, wzjg
2 iui - nieudane...
Nie tracimy nadziei...
mamy ❄️❄️❄️❄️
27.04 picis jednego ❄️
2.01.2020 - urodziła sie nasza córeczka 💕♥️ -
Mój mąż też obstawia dziewczynkę, bo z reguły mężczyźni ze słabszym nadzieniem mają córeczki i wszystkie dziewczyny z którymi mam kontakt z kliniki z ręki tego samego lekarza prowadzącego przychodzą na świat same dziewczynki tak gdzieś od dwóch lat więc mąż mówi że nie możemy być gorsi jeszcze trochę i sami się przekonamy ile w tej teorii prawdy
-
Adele27 wrote:Hej ja dziś mam wizytę na 14.15 już się nie mogę doczekać i stresuje jednoczesnie 😛
Ja mam też zawsze takie same odczucia co do wizyty z jednej strony niecierpliwie się kiedy wreszcie kontrola u ginekologa a potem stres czy wszystko dobrze, chyba już tak my kobiety mamy -
Ja już po lekarzu. Jakaś taka szybka dziś ta wizyta. Ogólnie wszystko dobrze. Widziałam maluszka na USG 🥰 lekarz nie jest pewien co do płci. Może faktycznie chłopak ale jeszcze nie na 100%
-
najważniejsze że wszystko w porządku! Ja wizytę mam jutro, a 31 października usg 3 trymestru. Ostatnio wgl jakoś słabiej się czuje, mam mniej siły i wgl jakoś tak kiepsko..26lat
Pcos, wzjg
2 iui - nieudane...
Nie tracimy nadziei...
mamy ❄️❄️❄️❄️
27.04 picis jednego ❄️
2.01.2020 - urodziła sie nasza córeczka 💕♥️