Czy są tu jakieś staraczki chorujące na wzjg? Lub inną chorobę jelit?
-
WIADOMOŚĆ
-
Adele27 wrote:No 3 trymestr nie oszczedza kobiety 😉
no właśnie czytałam o tym... niby brzuch mam malutki a mimo to kręgosłup też doskwiera..26lat
Pcos, wzjg
2 iui - nieudane...
Nie tracimy nadziei...
A po burzy zawsze wychodzi słońce....
mamy ❄️❄️❄️❄️
27.04 picis jednego ❄️
2.01.2020 - urodziła sie nasza córeczka 💕♥️ -
Oj leci ten czas.. ☺️
Ewka jeszcze trochę i wejdziesz w 2 trymestr 😊
Ja za tydzień zaczynam 5 miesiac 😲☺️
Niech rosną te brzuszki 🥰🥰
Przyjaciółka wczoraj urodziła ale jej zazdroszczę,że już ma maluszka przy sobie 😋 -
Ja juz tez bym chciala miec malutka przy sobie! Teraz to czaas mi sie bardzo ciągnie..26lat
Pcos, wzjg
2 iui - nieudane...
Nie tracimy nadziei...
mamy ❄️❄️❄️❄️
27.04 picis jednego ❄️
My dzis po wizycie, mała waży 1064g 💕 a jednak 8 listopada usg 3 trymestru
Adele27, Ewka90 lubią tę wiadomość
26lat
Pcos, wzjg
2 iui - nieudane...
Nie tracimy nadziei...
mamy ❄️❄️❄️❄️
27.04 picis jednego ❄️
Adele27 wrote:Magdalenka miałaś w 1 trymestrze ciągle objawy ? Czy coś ustępowały ?
u mnie jedynie nie ustępowały bóle pachwin, były straszne, a reszta przeszła.26lat
Pcos, wzjg
2 iui - nieudane...
Nie tracimy nadziei...
mamy ❄️❄️❄️❄️
27.04 picis jednego ❄️
Adele27 wrote:Super 🥰 🥰 to teraz czekamy do kolejnego USG.. heh ja mam 14.11
oby szybko zleciało !! mi zawsze tak się ciągnie do wizyty..26lat
Pcos, wzjg
2 iui - nieudane...
Nie tracimy nadziei...
mamy ❄️❄️❄️❄️
27.04 picis jednego ❄️
A mi się z kolei ciągnie jakoś 😛 miałam 3 dni temu a mam wrażenie jakby było to z 2 tyg heh czekam teraz na ruchy niby coś lekko wczoraj czulam jak leżałam ale bardzo delikatne. Z synem poczulam w 18 tyg
Wiadomość wyedytowana przez autora: 20 października 2019, 09:52
-
Adele27 wrote:A mi się z kolei ciągnie jakoś 😛 miałam 3 dni temu a mam wrażenie jakby było to z 2 tyg heh czekam teraz na ruchy niby coś lekko wczoraj czulam jak leżałam ale bardzo delikatne. Z synem poczulam w 18 tyg
ja też pierwsze ruchy poczułam już w 18tc26lat
Pcos, wzjg
2 iui - nieudane...
Nie tracimy nadziei...
mamy ❄️❄️❄️❄️
27.04 picis jednego ❄️
Cześć dziewczyny właśnie odebrałam wyniki z krwi i mam takie wartości : wolna podjednostka beta HCG 42 IU/L i pappa 1152 mIU/L. Wizyta dopiero za tydzień a ja się stresuje czy jest ok... Wiem że wynik można zinterpretować dopiero na specjalnym oprogramowaniu i po wykonaniu USG ale z tego co czytam dziewczyny miały podane wartości w MOM, niektóre same to przeliczały. A jak to wyglądało u Was?
Magdalenka czy jak lekarz pytał o sposób poczęcia to powiedziałaś że in vitro? Mój mąż nie chce żebym mówiła a nie wiem czy to ma jakiekolwiek znaczenie
Ps a co u Was? Kiedy wizyty kolejne, jak samopoczucie? -
Ewka mi wyszła wolna podjedn.beta - hcg 42,610 IU/I co odpowiada 1,1960 MoM
i PAPPA-A 5,130 IU/I co odpowiada 1,3667MoM
I wyniki były bardzo dobre 😉
Masz jakąś inną jednostke Pappa widzę
Ja dziś znów powtórzyłam mocz i tym razem wyszło dużo erytrocytów świeżych.. oszaleje .. lekarz kazal się nie przejmować.. rok temu miałam kamien w nerce i boję się powtórki z rozrywki..
A wizytę mam za 3 tyg.. 14.11Wiadomość wyedytowana przez autora: 24 października 2019, 16:42
-
Ewka90 wrote:Cześć dziewczyny właśnie odebrałam wyniki z krwi i mam takie wartości : wolna podjednostka beta HCG 42 IU/L i pappa 1152 mIU/L. Wizyta dopiero za tydzień a ja się stresuje czy jest ok... Wiem że wynik można zinterpretować dopiero na specjalnym oprogramowaniu i po wykonaniu USG ale z tego co czytam dziewczyny miały podane wartości w MOM, niektóre same to przeliczały. A jak to wyglądało u Was?
Magdalenka czy jak lekarz pytał o sposób poczęcia to powiedziałaś że in vitro? Mój mąż nie chce żebym mówiła a nie wiem czy to ma jakiekolwiek znaczenie
Ps a co u Was? Kiedy wizyty kolejne, jak samopoczucie?
Jasne, że mówie z każdym razem, ale nie wiem czy to ma znaczenia. Ale ja akurat wszystkie prenatalne mam u siebie w klinice więc oni wiedzą po jakim to zapłodnieniu, aczkolwiek jak jestem gdzieś u innego lekarza czy w szpitalu to mówię od razu że to ciąża z in vitro. Zresztą moja Karta ciąży jest z kiliniki i na pierwszej stronie jest nazwa kliniki, więc w sumie można się domyślić że jakieś wspomaganie było26lat
Pcos, wzjg
2 iui - nieudane...
Nie tracimy nadziei...
mamy ❄️❄️❄️❄️
27.04 picis jednego ❄️
a jeśli chodzi o kolejną wizytę to mam dopiero 8 listopada i to bedzię to usg trzeciego trymestru, bardzo się niecierpliwie i chciałabym mieć już ją za sobą i wiedzieć że wszystko jest dobrze z malutką 🤞🤞✊✊26lat
Pcos, wzjg
2 iui - nieudane...
Nie tracimy nadziei...
mamy ❄️❄️❄️❄️
27.04 picis jednego ❄️
2.01.2020 - urodziła sie nasza córeczka 💕♥️