Czy są tu jakieś staraczki chorujące na wzjg? Lub inną chorobę jelit?
-
WIADOMOŚĆ
-
Adele27 wrote:Magdalenka miałaś w 1 trymestrze ciągle objawy ? Czy coś ustępowały ?26lat
Pcos, wzjg
2 iui - nieudane...
Nie tracimy nadziei...
A po burzy zawsze wychodzi słońce....
mamy ❄️❄️❄️❄️
27.04 picis jednego ❄️
2.01.2020 - urodziła sie nasza córeczka 💕♥️ -
Właśnie mi te ciągnięcia tak nagle ost przeszyły i już mnie to martwi.. przecież powinno chyba dalej bolec skoro rośnie..
Wiadomość wyedytowana przez autora: 11 września 2019, 15:07
-
Mysle ze niekoniecznie musi boleć caly czas. A jak mnie bolalo w pachwinie po lewej stronie, to lekarz stwierdził ze to od jelit i powinnam wprowadzic lekka diete.26lat
Pcos, wzjg
2 iui - nieudane...
Nie tracimy nadziei...
mamy ❄️❄️❄️❄️
27.04 picis jednego ❄️
Adele27 wrote:Ja po wizycie. Maluszek ma 5cm machał rączkami i nóżkami 🥰🥰 wszystko jest dobrze 🙂
Superr! bardzo się cieszę !!
Ewka czekamy na informację od Ciebie26lat
Pcos, wzjg
2 iui - nieudane...
Nie tracimy nadziei...
mamy ❄️❄️❄️❄️
27.04 picis jednego ❄️
Mówiła że może się zdarzyć na początku ciąży zwłaszcza w terminie spodziewanej miesiączki jakieś plamienie. Ale generalnie mam się nie martwić, dużo odpoczywać. A ty miałaś krew w tym plamieniu? Bo u mnie brunatne grudki w czasie wizyty a tak to cisza i czyste majtki
-
Tak prenatalne mam 26.09 🙂 ale wczoraj na wizycie lekarz zbadał mi już przyziernisc karkowa wyszła 1,4 mówil,że dobrze ale szczerze nawet nie wiem o co chodzi muszę się zglebic w temat 😛 a dupka lub luteina kazała ci brać ? Ja miałam swój progesteron bardzo dobry ale mimo to brałam dupka w sumie nie wiem po co ale pewnie tak dana wrazie co