Czy są tu jeszcze "Styczniowe Staraczki" ?
-
WIADOMOŚĆ
-
noooo pieczenie przełyku to zgaga... miewam czasami niestety ostatnio moja siostra się pytała o to samo co Ty, bo twierdzi, że nigdy nie miała i nie wie co to jest zgaga ale jej dobrze
No wiem, trochę złośliwe to było, ale jakoś tak mi się z rana pomyślało
"o, gotuję fasolkę, to może w brzuszku też zamieszka fasolka "
No i napisałam, że mam fasolkęWiadomość wyedytowana przez autora: 28 marca 2013, 10:43
samira, Ilona lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyliloe wrote:Migenka wstręciuchu! ja się już tak ucieszyłam!
Mam głupie pytanie...czy to, że piecze mnie przełyk i tak pod żebrami górna cześć brzucha, to zgaga? Wstyd się przyznać, ale nigdy w życiu nie miałam, a dzisiaj mnie coś dopadło takiego.
na mur beton zgaga a ja mam refluks to jest dopiero hardcor :0
i trzeba uważać bo takie coś może prowadzić do refluksu właśnie a tego nie polecam dlatego proponuje wodę mineralną i np. Gealcid do rozgryzania na papkę i się to połyka potem ...i w tym dniu nie jeść smażonego,kwaśnego i słodyczy ... można migdały zjeśćWiadomość wyedytowana przez autora: 28 marca 2013, 14:01
-
oj Meginka mnie tez nabralas hihih a na co Nas nabierzesz 1 kwietnia?
sla.s termin @ mam na 2 lub 3 kwiecienEndometrioza IV stopnia
13.05.2014 - laparotomia, usuniecie torbieli i ognisk endometriozy, udroznienie jajowodow, plastyka jajowodow i jajnikow.
Za 6 miesiecy staranka
-
hmmm 1 kwietnia... muszę się zastanowić jakby Was tu nabrać
jejku już niedługo święta, miała być wiosna, a tu tak paskudnie na dworze.... w lany poniedziałek to chyba śnieżkami się będziemy rzucać zamiast lać wodą brrrrrmoni_c, samira, Ilona lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyMeginka wrote:noooo pieczenie przełyku to zgaga... miewam czasami niestety ostatnio moja siostra się pytała o to samo co Ty, bo twierdzi, że nigdy nie miała i nie wie co to jest zgaga ale jej dobrze
No i napisałam, że mam fasolkę
dobra jesteś hehe
a kiedy masz ternin @ ?? -
samira wrote:Meginka wrote:noooo pieczenie przełyku to zgaga... miewam czasami niestety ostatnio moja siostra się pytała o to samo co Ty, bo twierdzi, że nigdy nie miała i nie wie co to jest zgaga ale jej dobrze
dobra jesteś hehe
a kiedy masz ternin @ ??
hmmmmm w tym cyklu to nie mam pojęcia kiedy termin @. Zwykle miałam cykle 24-25 dni, ale w ostatnim brałam CLO i mi się wydłużył do 31 dni, także nie wiem dokładnie... Dziś jest 24 dc wiec @ może przyjść jutro, pojutrze, albo za tydzień. Albo za 9 miesięcy najlepiej Jutro raczej chyba nie przylezie, bo miałam plamienia przed, a dziś ciszasamira, Libra lubią tę wiadomość
-
Zlocistych kaczuszek, jajeczek dzbanuszek, slodziutkich barankow, słonecznych porankow, wiosennej euforii, a w brzuszku świątecznych kalorii ( czyt. Fasolki)
Wesołego AllelujaLibra, aniczka, aisa, Meginka lubią tę wiadomość
Moje skarby Wiki i Marcel
-
nick nieaktualnyMeginka wrote:samira wrote:Meginka wrote:noooo pieczenie przełyku to zgaga... miewam czasami niestety ostatnio moja siostra się pytała o to samo co Ty, bo twierdzi, że nigdy nie miała i nie wie co to jest zgaga ale jej dobrze
dobra jesteś hehe
a kiedy masz ternin @ ??
hmmmmm w tym cyklu to nie mam pojęcia kiedy termin @. Zwykle miałam cykle 24-25 dni, ale w ostatnim brałam CLO i mi się wydłużył do 31 dni, także nie wiem dokładnie... Dziś jest 24 dc wiec @ może przyjść jutro, pojutrze, albo za tydzień. Albo za 9 miesięcy najlepiej Jutro raczej chyba nie przylezie, bo miałam plamienia przed, a dziś cisza
aaa to niech ta @ spada na 9miechów na drzewo banany prostować i liście przekręcać trzymam kciuki za prezent świąteczny od zajączkaMeginka lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyMeginka wrote:hmmm 1 kwietnia... muszę się zastanowić jakby Was tu nabrać
jejku już niedługo święta, miała być wiosna, a tu tak paskudnie na dworze.... w lany poniedziałek to chyba śnieżkami się będziemy rzucać zamiast lać wodą brrrrr
W LANY PONIEDZIAŁEK BĘDZIE TAK....
- Kochanie, nie bój się, nie poleję Cię wodą...
chlust
- Pryma Aprylis... heheheMeginka, martula lubią tę wiadomość
-
no witam się i ja dziś mój m ma wolne, więc za dużo na ovu nie posiedzę... a poza tym biorę się dziś za placki, ale tylko spody upiekę, a galaretki, kremy itp zrobię jutro
i jeszcze trochę posprzątać muszę, bo robimy sobie łazienkę i niestety wszędzie bajzel... dziś będzie fugowanie, więc już niedaleko do końca. Myślałam, że się wyrobimy do świąt, ale wyszło jak wyszło.
Miłego dnia kochaniutkieLibra, samira, liloe lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnymoje kochane dziewczyny :*
Najserdeczniejsze życzenia zdrowych,
radosnych i spokojnych świąt Wielkiej Nocy,
smacznego jajka, mokrego dyngusa,
a także odpoczynku w rodzinnym gronie ...
niech te święta przyniosą nadzieję że to czego a raczej kogo każda z nas pragnie jest możliweIlona, aisa, agula, martula, liloe lubią tę wiadomość