Czy są tu jeszcze "Styczniowe Staraczki" ?
-
WIADOMOŚĆ
-
noooo pieczenie przełyku to zgaga... miewam czasami niestety
ostatnio moja siostra się pytała o to samo co Ty, bo twierdzi, że nigdy nie miała i nie wie co to jest zgaga
ale jej dobrze 
No wiem, trochę złośliwe to było, ale jakoś tak mi się z rana pomyślało
"o, gotuję fasolkę, to może w brzuszku też zamieszka fasolka "
No i napisałam, że mam fasolkę
Wiadomość wyedytowana przez autora: 28 marca 2013, 10:43
nick nieaktualny, Ilona lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyliloe wrote:Migenka wstręciuchu! ja się już tak ucieszyłam!

Mam głupie pytanie...czy to, że piecze mnie przełyk i tak pod żebrami górna cześć brzucha, to zgaga? Wstyd się przyznać, ale nigdy w życiu nie miałam, a dzisiaj mnie coś dopadło takiego.
na mur beton zgaga a ja mam refluks to jest dopiero hardcor :0
i trzeba uważać bo takie coś może prowadzić do refluksu właśnie a tego nie polecam dlatego proponuje wodę mineralną i np. Gealcid do rozgryzania na papkę i się to połyka potem ...i w tym dniu nie jeść smażonego,kwaśnego i słodyczy ...
można migdały zjeść
Wiadomość wyedytowana przez autora: 28 marca 2013, 14:01
-
oj Meginka mnie tez nabralas hihih
a na co Nas nabierzesz 1 kwietnia? 
sla.s termin @ mam na 2 lub 3 kwiecienEndometrioza IV stopnia
13.05.2014 - laparotomia, usuniecie torbieli i ognisk endometriozy, udroznienie jajowodow, plastyka jajowodow i jajnikow.
Za 6 miesiecy staranka
-
hmmm 1 kwietnia... muszę się zastanowić jakby Was tu nabrać

jejku już niedługo święta, miała być wiosna, a tu tak paskudnie na dworze.... w lany poniedziałek to chyba śnieżkami się będziemy rzucać zamiast lać wodą brrrrr
moni_c, nick nieaktualny, Ilona lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyMeginka wrote:noooo pieczenie przełyku to zgaga... miewam czasami niestety
ostatnio moja siostra się pytała o to samo co Ty, bo twierdzi, że nigdy nie miała i nie wie co to jest zgaga
ale jej dobrze 
dobra jesteś hehe
a kiedy masz ternin @ ?? -
samira wrote:Meginka wrote:noooo pieczenie przełyku to zgaga... miewam czasami niestety
ale jej dobrze 
dobra jesteś hehe
a kiedy masz ternin @ ??
hmmmmm w tym cyklu to nie mam pojęcia kiedy termin @. Zwykle miałam cykle 24-25 dni, ale w ostatnim brałam CLO i mi się wydłużył do 31 dni, także nie wiem dokładnie... Dziś jest 24 dc wiec @ może przyjść jutro, pojutrze, albo za tydzień. Albo za 9 miesięcy najlepiej
Jutro raczej chyba nie przylezie, bo miałam plamienia przed, a dziś cisza
nick nieaktualny, nick nieaktualny lubią tę wiadomość
-
Zlocistych kaczuszek, jajeczek dzbanuszek, slodziutkich barankow, słonecznych porankow, wiosennej euforii, a w brzuszku świątecznych kalorii ( czyt. Fasolki)
Wesołego Alleluja
nick nieaktualny, aniczka, aisa, Meginka lubią tę wiadomość
Moje skarby Wiki i Marcel
-
nick nieaktualnyMeginka wrote:samira wrote:Meginka wrote:noooo pieczenie przełyku to zgaga... miewam czasami niestety
ale jej dobrze 
dobra jesteś hehe
a kiedy masz ternin @ ??
hmmmmm w tym cyklu to nie mam pojęcia kiedy termin @. Zwykle miałam cykle 24-25 dni, ale w ostatnim brałam CLO i mi się wydłużył do 31 dni, także nie wiem dokładnie... Dziś jest 24 dc wiec @ może przyjść jutro, pojutrze, albo za tydzień. Albo za 9 miesięcy najlepiej
Jutro raczej chyba nie przylezie, bo miałam plamienia przed, a dziś cisza 
aaa to niech ta @ spada na 9miechów na drzewo banany prostować i liście przekręcać
trzymam kciuki za prezent świąteczny od zajączka
Meginka lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyMeginka wrote:hmmm 1 kwietnia... muszę się zastanowić jakby Was tu nabrać

jejku już niedługo święta, miała być wiosna, a tu tak paskudnie na dworze.... w lany poniedziałek to chyba śnieżkami się będziemy rzucać zamiast lać wodą brrrrr
W LANY PONIEDZIAŁEK BĘDZIE TAK....
- Kochanie, nie bój się, nie poleję Cię wodą...
chlust
- Pryma Aprylis... hehehe
Meginka, martula lubią tę wiadomość
-
no witam się i ja
dziś mój m ma wolne, więc za dużo na ovu nie posiedzę... a poza tym biorę się dziś za placki, ale tylko spody upiekę, a galaretki, kremy itp zrobię jutro 
i jeszcze trochę posprzątać muszę, bo robimy sobie łazienkę i niestety wszędzie bajzel... dziś będzie fugowanie, więc już niedaleko do końca. Myślałam, że się wyrobimy do świąt, ale wyszło jak wyszło.
Miłego dnia kochaniutkie
nick nieaktualny, nick nieaktualny, nick nieaktualny lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnymoje kochane dziewczyny :*
Najserdeczniejsze życzenia zdrowych,
radosnych i spokojnych świąt Wielkiej Nocy,
smacznego jajka, mokrego dyngusa,
a także odpoczynku w rodzinnym gronie ...
niech te święta przyniosą nadzieję że to czego a raczej kogo każda z nas pragnie jest możliwe
Ilona, aisa, agula, martula, nick nieaktualny lubią tę wiadomość

zawsze wahała się w granicach 36,3-36,44......