Czy są tu jeszcze "Styczniowe Staraczki" ?
-
WIADOMOŚĆ
-
..........@..@..@........@...@...@
........@............@....@............@
........@.......((....@...../)/)........@
..........@.....(=':')........(':'......@
............@...(..(")(")..(")(")..)...@
................@.....................@
....................@.............@
............... .........@.....@
.............................@
Moc prezentów od zajączka
co koszyczek trzyma w rączkach
Wielu wrażeń, mokrej głowy
w poniedziałek dyngusowy.
Życzę jaja święconego
i wszystkiego najlepszego!
Oby ta Wielkanoc była czasem przemyśleń, mile spędzonym w gronie rodzinnym. Wszystkiego dobrego dziewuszki i mega dużo fasolek na naszym forum niech rośnie
Mamy białe Święta!!!!! heheWiadomość wyedytowana przez autora: 29 marca 2013, 17:38
aisa, Ilona, Libra, samira, agula lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyKochane ja Wam również życzę zdrowych, radosnych, spokojnych Świąt! Wielkanoc to czas rodzącego się życia, dlatego niech będzie to dla nas wszystkich czas nowej nadziei, wiary w to, że nasze marzenia się spełnią. Wszystkiego dobrego na te święta dla każdej z Was, dla Waszych rodzin i nabliższych
Czy wiecie co może być przyczyną powiększonych jajników? Wróciłam z badań szpitalnych, lekarz podczas usg stwierdził, że moje jajniki są dość duże. Błona śluzowa nie wskazuje na ciążę. Wczoraj miałam bardzo bolesne sutki, a dzisiaj są takie czerwone, obrzmiałe i gruczoły są wyraźnie powiększone. Czy możliwe, że to efekt tabletki którą połknęłam w celu wykonania oznaczenia prolaktyny po obciążeniu? Dziś rano strasznie bolała mnie głowa i mdliło mnie bardzo, dopiero po badaniach dano mi lek przeciwbólowy, wcześniej musiałam być na czczo.Wiadomość wyedytowana przez autora: 30 marca 2013, 10:39
aisa, Meginka, Ilona lubią tę wiadomość
-
hej dziewuszki wesolych swiat Wam zycze
ja wstalam dzisiaj z bolem glowy, jakbym sobie popila poprzedniej nocy hehe a nie pilam nic, dziwne co?Meginka, aisa, martula, samira, Ilona lubią tę wiadomość
Endometrioza IV stopnia
13.05.2014 - laparotomia, usuniecie torbieli i ognisk endometriozy, udroznienie jajowodow, plastyka jajowodow i jajnikow.
Za 6 miesiecy staranka
-
nooooo wreszcie koniec porządki, ciasta, sałatka itp gotowe teraz trochę czasu dla siebie idę się zając włosami i paznokciami, czyli zrobić się na bóstwo hehehe
Ilona lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyŚnieg nam wszystkim popsuł szyki
przykrył jajka i koszyki
a kurczakom zmarzły nóżki
wiec się tulą do rzeżuszki
lecz choć śnieg nam pada w święta
i pogoda taka wstrętna
my święconym się dzielimy
i radości wszem życzymy
Libra z maisa, Ilona, Meginka, agula lubią tę wiadomość
-
o masakra ja dostalam @ wiec swieta do duszy zwijam sie na kanapie ogladajac akademie policyjna hehe mysle o tym zeby dac sobie spokoj z temperatura badaniem sluzu i tymi wszystkimi pierdolami i pojsc na zywiol co ma byc to bedzie moze jak odpuszcze to wszystko sie zmieni na plus
-
moni_c wrote:Aniczka ja jeden m-c odpuściłam z temp. tą całą otoczką ciążową i w następnym zaszłam, więc coś w tym jest aby sobie dać na 'luz'
mi tez tak sie wydaje ze natura sama wie kiedy ma zaskoczyc a kiedy nie a cale te mierzenie tempki badanie sluzu i czekanie na owu mnie meczy wole sie starac wtedy kiedy mam ochote a nie wtedy kiedy owu wyznacza mi dni plodne i owulacje -
nick nieaktualnyZaprzestaję chyba obserwacji, bo to nie ma sensu. Na usg lekarz powiedział mi, że mam endometrium grubości niewiele ponad 5 mm (31 dc). Jem migdały, jem magnez, jem orzechy, stosuję wiesiołek, od czasu do czasu czerwone wino wytrawne. Nic się nie zmienia, okresu nie ma. Pora chyba odpuścić. Czy @ się doczekam? Nie wiem. Jak będę miała wyniki idę do lekarza, może mi @ sztucznie wywoła i wdroży jakieś leki. Do tego te powiększone jajniki i nabrzmiałe piersi. Wpadam w jakiś obserwacyjny dołek...
samira lubi tę wiadomość
-
dziewczyny macie rację, trochę luzu ja w tym cyklu odpuściłam i były spontaniczne i jest to wiele przyjemniejsze, bez myśli o zajściu
olałam cały wykres i tempkę i śluz.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 1 kwietnia 2013, 18:29
samira lubi tę wiadomość
-
cześć dziewczyny, wracam po tygodniu leżenia w łóżku. Już myślałam, że sie wykończę, a dziś dodatkowo opadłam z sił psychicznych. Jakoś tak nie mogę sie ogarnąć, a o staraniu się nawet myśleć mi się nie chce. Czuję się zmęczona tematem, a to za sprawą wszystkich zainteresowanych cudzym życiem. Co oni się qrde nudzą, nie mają swoich spraw, niech się odwalą ode mnie i moich decyzji, bo mnie denerwują!
Tylko czekają kiedy będę w ciąży, kiedy będzie dziecko. Chcą dziecko to niech sobie je zrobią, może im się szybciej uda. uhhhhh
Moni_c, Sla.s bardzo mi przykro, że tak się stało.
Aniczka, Liloe chyba jesteśmy w podobnym stanie psychicznym i to nie jest fajne. To chyba przez tą szaloną pogodę.samira, Asia87, liloe lubią tę wiadomość
👩 '85 👦'82
AMH 1.07
07.2015 - 1IUI ❌
08.2015 - 2IUI ❌
01.2022 AMH 0,24
02.2022 Invicta - IVF z KD ❌
02.2022 OVIklinika
03.2022 krótki protokół IVF
31.03.2022 transfer 3dniowca 8AB
8dpt cień cienia, 9 dpt ⏸,
11dpt beta 27,2 13dpt beta 65,5, 15dpt 190,6
11.2022 w końcu jesteś z nami 👧
01.2023 🦀tarczycy
W DRODZE PO RODZEŃSTWO 🙏
10.2024 AMH 0,17
11.2024 krótki protokół IVF -
gosienko a ja sie zastanawialam co z Toba sie dzieje? nie wiem co sie stalo, ale nie przejmuj sie ludzmi, smiej sie z nich, ze sa tacy zalosni, ze nie maja swojego zycia tylko cudzym sie interesuja i nie denerwuj sie ja mam takie towarzystwo w pracy, wiec wiem jak to jest jak sie inni wpindalaja, ale badz ponad to i pokaz, ze po Tobie splywa co mowia inni
gocha04, aniczka lubią tę wiadomość
Endometrioza IV stopnia
13.05.2014 - laparotomia, usuniecie torbieli i ognisk endometriozy, udroznienie jajowodow, plastyka jajowodow i jajnikow.
Za 6 miesiecy staranka