Czy są tu jeszcze "Styczniowe Staraczki" ?
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnysla.s wrote:Cześć dziewczyny.. wracam do was - do tych starających się.
wczoraj w nocy miałam zabieg, po poronieniu.. Czuję się mega fatalnie.. Nawet nie wiem czy jestem w stanie już zacząć starania.. Póki co chce mi się tylko leżeć i ryczeć..
Nigdy nikomu nie życzę piekła które przeszłam tej jednej nocy..
ojej;( następna:( tak bardzo Ci współczuję, wiem co przeżywasz... to takie straszne;( choć u mnie to było daaawno, ale samo wspomnienie powoduje, że łezki mi napływają do oczu:(
dla mnie jest to mega pechowy tydzień... co dziennie dowiaduję się, że któraś z kobietek czy tu na ovu czy w realu straciła swoją kruszynkę... zaczyna mnie to dołować -
nick nieaktualnyIlona wrote:samira wrote:mniam ale pyszny żurek zrobiłam
Ja też mam zamiar robić jutro. A robisz sama taki na zakwasie czy z proszku?
nie z proszku absolutnie ,zakwasu sama nie robię ale kupuję taki bardzo dobry ,fakt ze jest w plastikowym słoiku ale bardzo naturalny i kwaskowy ,a ja robię taki dość gęsty bo nie lubię siuśków hehe ,do tego jogurt naturalny i koperek ,i pieprz oczywiście i sypki i w ziarenkach bo bardzo lubię za to mniej soli ,ziemniaczki,liść laurowy ,ziele angielskieIlona lubi tę wiadomość
-
Ja też uwielbiam taki gęsty, moja mama robi taki, że na samą myśl mi ślinka leci , ja niestety zrobię proszkowy winiary, bo nie mam dostępu do takich składników, w sklepie z polską żywnością kupiłam właśnie dwa żurki winiary i białą kiełbasę. To nie to samo, ale z braku laku dobre i to.
samira lubi tę wiadomość
Moje skarby Wiki i Marcel
-
nick nieaktualnyIlona wrote:Ja też uwielbiam taki gęsty, moja mama robi taki, że na samą myśl mi ślinka leci , ja niestety zrobię proszkowy winiary, bo nie mam dostępu do takich składników, w sklepie z polską żywnością kupiłam właśnie dwa żurki winiary i białą kiełbasę. To nie to samo, ale z braku laku dobre i to.
niestety ja się nie ma co się lubi ,to się lubi to co się maIlona, Kfjatus lubią tę wiadomość
-
hej dziewczynki witam sie po krotkiej nieobecnosci
moni, sla.s dziewczyny tak mi przykro przytulam Was mocno
u mnie nic ciekawego, czekam na @, od owulki nie mierze tempki, wiec nie wiem co sie dzieje w moim ciele a co u Was kobitki?Meginka, Ilona lubią tę wiadomość
Endometrioza IV stopnia
13.05.2014 - laparotomia, usuniecie torbieli i ognisk endometriozy, udroznienie jajowodow, plastyka jajowodow i jajnikow.
Za 6 miesiecy staranka
-
nick nieaktualny
-
no jak zdaze to zatestuje, ale napewno nie wczesniej niz termin @, nie nastawiam sie na nic, bedzie co ma bycEndometrioza IV stopnia
13.05.2014 - laparotomia, usuniecie torbieli i ognisk endometriozy, udroznienie jajowodow, plastyka jajowodow i jajnikow.
Za 6 miesiecy staranka
-
Ilona wrote:Haha Uśmiech jest i to od ucha do ucha
Lecę na zakupy, jutro wszystkie sklepy pozamykane także muszę dzisiaj wszystko ogarnąć. Zajrze później. Ciekawa jestem jak tam fasolka Meginki?? w smaku
Moja fasolka dochodzi hehehehehe Nie wiem co mnie dzisiaj naszło, żeby tak wcześnie brać się za obiad, może nuda.... Ale już będę mieć z głowy, później tylko odgrzeję i już
Ja też się muszę na jakieś ostatnie przedświąteczne zakupy, ale takie małe (wędlinka itp) bo w zasadzie już wszystko mam. A jutro się biorę za placuszki -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyMigenka wstręciuchu! ja się już tak ucieszyłam!
Mam głupie pytanie...czy to, że piecze mnie przełyk i tak pod żebrami górna cześć brzucha, to zgaga? Wstyd się przyznać, ale nigdy w życiu nie miałam, a dzisiaj mnie coś dopadło takiego.Wiadomość wyedytowana przez autora: 28 marca 2013, 10:05
samira lubi tę wiadomość