Czy są tu jeszcze "Styczniowe Staraczki" ?
-
WIADOMOŚĆ
-
moni_c wrote:Kfjatus wrote:Moni ja zmieniłaś avatara? Ja też chcę i niby technicznie wiem, co i jak, ale mi nie wychodzi... jakieś porady?
ustawienia --> społeczność i dodajesz zdjątko - najlepiej małe bo większego chyba nie pociągnie:)
No tak, tylko mnie wyrzuca całkowicie i usze się logować jeszcze raz . Nie wiem czemu -
nick nieaktualnyLibra wrote:moni_c wrote:No ja zaczynam nowy cykl... beta spadła do 5 No ale nowy miesiąc i nowy cykl i nowe nadzieje tym razem szybko testu za chiny ludowe nie zrobię...
o nieeeeee!!!!!!!!! Ja tylko miałam dzisiaj dostać @... tak mi przykro:(
same smutne wieści dzisiaj... ja dostałam @... moja siostra poroniła... teraz Ty!!! no masakra jakaś
OJ WSPÓŁCZUJE SIOSTRZE ,DOBRZE ZE TAKA SILNA JEST !!
i przytulam z wiadomego powodu :*Libra lubi tę wiadomość
-
Kfjatus wrote:Aniczka chciałam zerknąć na Twój wykresik, ale masz styczniowy zamieszczony i nici z podglądania
kurna ja jakas chyba za tepa jestem bo nie potrafie dodac aktualnego wykresu zreszta zaraz koncze cykl wiec na te kilka dni nie warto dodam nowy kwietniowy pozdrawiam -
nick nieaktualnyKfjatus wrote:Libra wrote:moni_c wrote:Libra podchodzę do tego pozytywnie bo co mi do umartwianie? Nic zamartwianiem mogę tylko się ''zablowkować'' a tego nie chcę Chcę zajść w ciąże, w zdrową ciąże, urodzić zdrowe dziecko i żyć szczęśliwie czekając aż dziecko zacznie pyskować a ja będę wspomniać jakie było wyczekiwane i słodziutkie jak było małe hihi
Strasznie mi przykro z powodu Siostry Była we wczesnej ciąży? nie wiem może ja dziwna jestem, że tak pozytywnie podchodzę do tego- ale nic innego mi nie zostało poza przyszłością.
moja siostra stara się o dzidzię prawie 2 lata... w styczniu miała hsg, w lutym laparoskopię... i zaraz zaszła w ciążę... poroniła w 6 tyg.
ona też powiedziała, że jest jeden plus w tej smutnej historii... w końcu zaszła w ciążę! i teraz się na pewno nie podda...
ona twarda sztuka jest... szybko się otrząśnie... i mam nadzieję, że jeszcze szybciej w ciążę zajdzie
A najlepiej jakbyście obie zmajstrowały bobaski Takie bliźniaki od dwóch sióstr, tego oczywiście życzę .
dzisiaj się śmiałyśmy, że zapisujemy się na czerwiec;)
a nasi m założyli się o 5 butelek Finlandii, który z nich tata pierwszy zostanie;) dwa udańce;)samira lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyKfjatus wrote:moni_c wrote:Kfjatus wrote:Moni ja zmieniłaś avatara? Ja też chcę i niby technicznie wiem, co i jak, ale mi nie wychodzi... jakieś porady?
ustawienia --> społeczność i dodajesz zdjątko - najlepiej małe bo większego chyba nie pociągnie:)
No tak, tylko mnie wyrzuca całkowicie i usze się logować jeszcze raz . Nie wiem czemu
ja mam tak samo... buuuuu.... -
nick nieaktualny
-
siemka dziewczyny ale dziś jestem śpiąca... normalnie chyba utnę sobie małą drzemkę bo padnę, a potem reszta przedświątecznych porządków...
samira lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
ja tak sieeeeeeeedzę przed tym monitorem i oczy mi się zamykają.... a co do porządków to nie będę jakoś bardzo pucować, normalnie przetrę kurze, umyje podłogę i już nie spodziewam się gości na szczęście i chyba w drugi dzień będziemy z M leżeć do góry d..... :)i odpoczywać a w pierwszy dzień w gości Niektórzy to tyle przygotowań, tyle żarcia, sprzątania i w ogóle, a tu minie wszystko bardzo szybko i znowu szara rzeczywistość...
Kfjatus, samira lubią tę wiadomość
-
Meginko masz bardzo wyluzowane podejście - podoba mi się . Masz rację, skoro nie masz gości to po co, aż tak się spinać, nawet nie ma dla kogo tak szykować, bo tylko się zmarnuje. A jak jesteś śpiąca to do łóżeczka na drzemkę !!!
Meginka lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyMeginka wrote:ja tak sieeeeeeeedzę przed tym monitorem i oczy mi się zamykają.... a co do porządków to nie będę jakoś bardzo pucować, normalnie przetrę kurze, umyje podłogę i już nie spodziewam się gości na szczęście i chyba w drugi dzień będziemy z M leżeć do góry d..... :)i odpoczywać a w pierwszy dzień w gości Niektórzy to tyle przygotowań, tyle żarcia, sprzątania i w ogóle, a tu minie wszystko bardzo szybko i znowu szara rzeczywistość...
ja też nie szaleję ,w pierwszy dzień idziemy na świąteczne śniadanie na przeciwko do mojej mamy potem do przyszłej teściowej na obiad a w drugi dzień może rodzice na kawę i ciasto przyjdąMeginka lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyCześć dziewczyny.. wracam do was - do tych starających się.
wczoraj w nocy miałam zabieg, po poronieniu.. Czuję się mega fatalnie.. Nawet nie wiem czy jestem w stanie już zacząć starania.. Póki co chce mi się tylko leżeć i ryczeć..
Nigdy nikomu nie życzę piekła które przeszłam tej jednej nocy..samira lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnysla.s wrote:Cześć dziewczyny.. wracam do was - do tych starających się.
wczoraj w nocy miałam zabieg, po poronieniu.. Czuję się mega fatalnie.. Nawet nie wiem czy jestem w stanie już zacząć starania.. Póki co chce mi się tylko leżeć i ryczeć..
Nigdy nikomu nie życzę piekła które przeszłam tej jednej nocy..
mocno przytulam :* ,nie mogę pisać bo mam łzy w oczach nawet nie wiem co ci napisać -
sla.s wrote:Cześć dziewczyny.. wracam do was - do tych starających się.
Nigdy nikomu nie życzę piekła które przeszłam tej jednej nocy..
ojej aż mnie ciary przeszły, jak to przeczytałam. Tak mi strasznie przykro i smutno. Nie będę Cie pocieszać, bo domyślam się że słowa nic tu nie pomogą w tym bólu... potrzeba czasu... Wiedz tylko, że jesteśmy duchem z Tobą i Cię wspieramy. Przytulam kochana :* -
nick nieaktualny