X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne Czy są tu jeszcze "Styczniowe Staraczki" ?
Odpowiedz

Czy są tu jeszcze "Styczniowe Staraczki" ?

Oceń ten wątek:
  • Kfjatus Autorytet

Wysłany: 26 marca 2013, 18:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    moni_c wrote:
    Kfjatus wrote:
    Moni ja zmieniłaś avatara? Ja też chcę i niby technicznie wiem, co i jak, ale mi nie wychodzi... jakieś porady? :)

ustawienia --> społeczność i dodajesz zdjątko - najlepiej małe bo większego chyba nie pociągnie:)

No tak, tylko mnie wyrzuca całkowicie i usze się logować jeszcze raz :(. Nie wiem czemu :/

1221648qmrgggy559.gif
  • nick nieaktualny

Wysłany: 26 marca 2013, 19:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Libra wrote:
    moni_c wrote:
    No ja zaczynam nowy cykl... beta spadła do 5 :/ No ale nowy miesiąc i nowy cykl i nowe nadzieje :) tym razem szybko testu za chiny ludowe nie zrobię...

o nieeeeee!!!!!!!!! Ja tylko miałam dzisiaj dostać @... tak mi przykro:(
    same smutne wieści dzisiaj... ja dostałam @... moja siostra poroniła... teraz Ty!!! no masakra jakaś:(

OJ WSPÓŁCZUJE SIOSTRZE ,DOBRZE ZE TAKA SILNA JEST !!

i przytulam z wiadomego powodu :*

Libra lubi tę wiadomość

• aniczka Autorytet

Wysłany: 26 marca 2013, 19:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kfjatus wrote:
    Aniczka chciałam zerknąć na Twój wykresik, ale masz styczniowy zamieszczony i nici z podglądania ;)

kurna ja jakas chyba za tepa jestem bo nie potrafie dodac aktualnego wykresu zreszta zaraz koncze cykl wiec na te kilka dni nie warto dodam nowy kwietniowy pozdrawiam

5abe315c267b0d904e208c54b912507e.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 26 marca 2013, 21:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kfjatus wrote:
    Libra wrote:
    moni_c wrote:
    Libra podchodzę do tego pozytywnie bo co mi do umartwianie? Nic :) zamartwianiem mogę tylko się ''zablowkować'' a tego nie chcę :) Chcę zajść w ciąże, w zdrową ciąże, urodzić zdrowe dziecko i żyć szczęśliwie czekając aż dziecko zacznie pyskować a ja będę wspomniać jakie było wyczekiwane i słodziutkie jak było małe hihi :)

Strasznie mi przykro z powodu Siostry :( Była we wczesnej ciąży? nie wiem może ja dziwna jestem, że tak pozytywnie podchodzę do tego- ale nic innego mi nie zostało poza przyszłością.

moja siostra stara się o dzidzię prawie 2 lata... w styczniu miała hsg, w lutym laparoskopię... i zaraz zaszła w ciążę... poroniła w 6 tyg.
    ona też powiedziała, że jest jeden plus w tej smutnej historii... w końcu zaszła w ciążę! i teraz się na pewno nie podda...
    ona twarda sztuka jest... szybko się otrząśnie... i mam nadzieję, że jeszcze szybciej w ciążę zajdzie

A najlepiej jakbyście obie zmajstrowały bobaski :) Takie bliźniaki od dwóch sióstr, tego oczywiście życzę :).

dzisiaj się śmiałyśmy, że zapisujemy się na czerwiec;)
    a nasi m założyli się o 5 butelek Finlandii, który z nich tata pierwszy zostanie;) dwa udańce;)

samira lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 26 marca 2013, 21:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kfjatus wrote:
    moni_c wrote:
    Kfjatus wrote:
    Moni ja zmieniłaś avatara? Ja też chcę i niby technicznie wiem, co i jak, ale mi nie wychodzi... jakieś porady? :)

ustawienia --> społeczność i dodajesz zdjątko - najlepiej małe bo większego chyba nie pociągnie:)

No tak, tylko mnie wyrzuca całkowicie i usze się logować jeszcze raz :(. Nie wiem czemu :/

ja mam tak samo... buuuuu....

• nick nieaktualny

Wysłany: 27 marca 2013, 08:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    witajcie w tym wietrznym dniu :)

• Meginka Autorytet

Wysłany: 27 marca 2013, 08:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    siemka dziewczyny :) ale dziś jestem śpiąca... normalnie chyba utnę sobie małą drzemkę bo padnę, a potem reszta przedświątecznych porządków...

samira lubi tę wiadomość

2013💙👶
    2017 cb
    2018❤👶
    2022 cb
    04.02 ⏸
    24.02 wizyta(6+3)-mamy ❤
    17.03 kolejna wizyta
    preg.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 27 marca 2013, 09:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Meginka wrote:
    siemka dziewczyny :) ale dziś jestem śpiąca... normalnie chyba utnę sobie małą drzemkę bo padnę, a potem reszta przedświątecznych porządków...

to chyba przez ta pogodę ,każda z nas taka chętna do pracy ;)

Meginka lubi tę wiadomość

• Kfjatus Autorytet

Wysłany: 27 marca 2013, 09:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Faktycznie dziś senny dzień :) Oj a tych porządków już się nie chce :/

1221648qmrgggy559.gif
  • Meginka Autorytet

Wysłany: 27 marca 2013, 09:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ja tak sieeeeeeeedzę przed tym monitorem i oczy mi się zamykają.... a co do porządków to nie będę jakoś bardzo pucować, normalnie przetrę kurze, umyje podłogę i już :) nie spodziewam się gości na szczęście i chyba w drugi dzień będziemy z M leżeć do góry d..... :)i odpoczywać :) a w pierwszy dzień w gości :) Niektórzy to tyle przygotowań, tyle żarcia, sprzątania i w ogóle, a tu minie wszystko bardzo szybko i znowu szara rzeczywistość...

Kfjatus, samira lubią tę wiadomość

2013💙👶
    2017 cb
    2018❤👶
    2022 cb
    04.02 ⏸
    24.02 wizyta(6+3)-mamy ❤
    17.03 kolejna wizyta
    preg.png
  • Kfjatus Autorytet

Wysłany: 27 marca 2013, 09:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Meginko masz bardzo wyluzowane podejście - podoba mi się :P. Masz rację, skoro nie masz gości to po co, aż tak się spinać, nawet nie ma dla kogo tak szykować, bo tylko się zmarnuje. A jak jesteś śpiąca to do łóżeczka na drzemkę !!! :P

1221648qmrgggy559.gif
  • nick nieaktualny

Wysłany: 27 marca 2013, 10:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Meginka wrote:
    ja tak sieeeeeeeedzę przed tym monitorem i oczy mi się zamykają.... a co do porządków to nie będę jakoś bardzo pucować, normalnie przetrę kurze, umyje podłogę i już :) nie spodziewam się gości na szczęście i chyba w drugi dzień będziemy z M leżeć do góry d..... :)i odpoczywać :) a w pierwszy dzień w gości :) Niektórzy to tyle przygotowań, tyle żarcia, sprzątania i w ogóle, a tu minie wszystko bardzo szybko i znowu szara rzeczywistość...

ja też nie szaleję ,w pierwszy dzień idziemy na świąteczne śniadanie na przeciwko do mojej mamy potem do przyszłej teściowej na obiad a w drugi dzień może rodzice na kawę i ciasto przyjdą :)

• Kfjatus Autorytet

Wysłany: 27 marca 2013, 10:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Samira masz rację nie ma co przesadzać, wszystko z umiarem i pewną logiką :).

samira lubi tę wiadomość

1221648qmrgggy559.gif
  • nick nieaktualny

Wysłany: 27 marca 2013, 11:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cześć dziewczyny.. wracam do was - do tych starających się. :(
    wczoraj w nocy miałam zabieg, po poronieniu.. Czuję się mega fatalnie.. Nawet nie wiem czy jestem w stanie już zacząć starania.. Póki co chce mi się tylko leżeć i ryczeć..
    Nigdy nikomu nie życzę piekła które przeszłam tej jednej nocy.. :(

samira lubi tę wiadomość

• Kfjatus Autorytet

Wysłany: 27 marca 2013, 11:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Sla.s strasznie mi przykro :(. 3maj się Kochana! Jestem z Tobą i przytulam bardzo mocno.

1221648qmrgggy559.gif
  • aisa Autorytet

Wysłany: 27 marca 2013, 12:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    :(

o148e6yd9z2ipahq.png
    wnidtv73ksjvw8t0.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 27 marca 2013, 12:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    sla.s wrote:
    wczoraj w nocy miałam zabieg, po poronieniu.. Czuję się mega fatalnie.. Nawet nie wiem czy jestem w stanie już zacząć starania.. Póki co chce mi się tylko leżeć i ryczeć..

mocno przytulam :* ,nie mogę pisać bo mam łzy w oczach nawet nie wiem co ci napisać :(:(:(

• Meginka Autorytet

Wysłany: 27 marca 2013, 13:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    sla.s wrote:

ojej aż mnie ciary przeszły, jak to przeczytałam. Tak mi strasznie przykro i smutno. Nie będę Cie pocieszać, bo domyślam się że słowa nic tu nie pomogą w tym bólu... potrzeba czasu... Wiedz tylko, że jesteśmy duchem z Tobą i Cię wspieramy. Przytulam kochana :*

2013💙👶
    2017 cb
    2018❤👶
    2022 cb
    04.02 ⏸
    24.02 wizyta(6+3)-mamy ❤
    17.03 kolejna wizyta
    preg.png
  • Ilona Autorytet

Wysłany: 27 marca 2013, 13:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Sla.s strasznie mi przykro ;( Trzymaj się kochana, wiem, że teraz ciężko Ci w to uwierzyć, ale na pewno będzie lepiej. Jesteśmy z Tobą.

Moje skarby Wiki i Marcel :)
  • nick nieaktualny

Wysłany: 27 marca 2013, 14:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    mniam ale pyszny żurek zrobiłam :P

Kfjatus, Ilona lubią tę wiadomość

‹‹ 11 12 13 14 15 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Jak pielęgnować skórę podczas ciąży?

W czasie ciąży skóra wymaga specjalnego traktowania - wystarczy poświęcić kilka minut dziennie, aby zadbać o jej dobrą kondycję i sprawić, by była bardziej elastyczna. Może to być bardzo pomocne w zminimalizowaniu ryzyka powstania rozstępów. Sprawdź, jak pielęgnować skórę podczas ciąży. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Endometrioza – zagadkowa choroba powodująca niepłodność

Jeżeli dokuczają Ci silne bóle brzucha przed oraz w trakcie miesiączki, odczuwasz ból przy współżyciu, nie możesz zajść w ciążę - objawy te mogą wskazywać na endometriozę, tajemniczą chorobę, która może powodować niepłodność. Ale nie mając powyższych objawów, mając regularne, niebolesne miesiączki może okazać się, że ta sama choroba powoduje u ciebie problemy z płodnością. Dlaczego?

CZYTAJ WIĘCEJ

6 porad jak wybrać najlepszego specjalistę od leczenia niepłodności

Wybór najlepszego lekarza specjalisty jest najwyższym priorytetem każdej kobiety, której starania przedłużają się lub dotychczasowe leczenie okazało się nieskuteczne. Szukając kompetentnych godnych zaufania lekarzy, którzy mogą pochwalić się wysoką skutecznością, należy brać pod uwagę również jakość placówki, w której przyjmują.   

CZYTAJ WIĘCEJ