Czy są tu jeszcze "Styczniowe Staraczki" ?
-
WIADOMOŚĆ
-
moni_c wrote:Życzę Wam dziewczynki z całego serca II kreseczek i zielonych kropek Uczucie jest nie do opisania szkoda tylko że jak na tak wczesnym etapie się już wie, to niekiedy wiele stresów po drodze trzeba przeżyć...
Jak teraz się nie uda to nigdy już nie zatestuję tak wcześnie, choć wierzę, że będzie dobrze o_O .
Powodzonka!
moni, byłaś w końcu dziś u tego gina?? czy tylko wczoraj? no w sumie jak wczoraj powiedzieli, że za wcześnie, i nic nie widać, to chyba dzisiaj nie ma sensu. A co z betą?Wiadomość wyedytowana przez autora: 25 marca 2013, 10:28
-
Kfjatus wrote:Oj Ilona, Ilona czekaj cierpliwie, a nie już mówisz, że jesteś prawie pewna .
Mam pytanie czy jest jeszcze jakaś inna strona, na której tak jak tutaj można wpisywać swoje pomiary temperatury ?
Ja poprostu tak czuje, zdążyłam już poznać swoje ciało. A czekać i tak będę, wyjścia innego nie mamMoje skarby Wiki i Marcel
-
moni_c wrote:dzisiaj po pracy zrobię i jutro będę wiedzieć do gina kazali mi iść jak krwawienie ustąpi co powoli się dzieje. Nie wiem czy to nie zasługa dupka, czy po prostu mój organizm chciał mnie dobić bo temp. wzrasta
hmmm to chyba dobrze, że tempka wzrosła, nasz organizm często płata różne figle i ciężko czasem go zrozumieć. Może rzeczywiście jest tak jak w przypadku Twojej Babci. Okaże się jutro. Pewnie siedzisz jak na szpilkach, bo chciałabyś już wiedzieć... ehhh ta niepewność... -
Ilona wrote:Meginko, Librus zazdroszczę wam bujanych foteli obecnych i przyszłych sama bym sie w takim pobujala
ja na razie mam tylko obiecany :)na pewno i Ty się doczekasz bujaczka U nas fotel pewnie trochę poczeka, ale za to ławeczka bujana jest w trakcie produkcji taka na dwór. Mój majsterkowicz sam ją powoli robi w garażu w wolnych chwilach, myślę że na wiosnę(hmmm kiedy ta wiosna???) będzie gotowa Także jak będziecie w okolicy, to zapraszam do pobujaniaIlona lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnymoni_c wrote:dzisiaj po pracy zrobię i jutro będę wiedzieć do gina kazali mi iść jak krwawienie ustąpi co powoli się dzieje. Nie wiem czy to nie zasługa dupka, czy po prostu mój organizm chciał mnie dobić bo temp. wzrasta
oj moni... toja ściskam kciuki, żeby tylko na strachu się skończyło! Żeby wszystko było ok!:* -
Meginka wrote:Ilona wrote:Meginko, Librus zazdroszczę wam bujanych foteli obecnych i przyszłych sama bym sie w takim pobujala
ja na razie mam tylko obiecany :)na pewno i Ty się doczekasz bujaczka U nas fotel pewnie trochę poczeka, ale za to ławeczka bujana jest w trakcie produkcji taka na dwór. Mój majsterkowicz sam ją powoli robi w garażu w wolnych chwilach, myślę że na wiosnę(hmmm kiedy ta wiosna???) będzie gotowa Także jak będziecie w okolicy, to zapraszam do pobujania
To super, na dworze w piękna wiosenna pogodę to i nawet lepiej sie buja niż w domu. Słoneczko, kawka, cwierkajace ptaki i ten zapach kiedy wszystko budzi sie do życia, ach sie rozmarzylamMeginka lubi tę wiadomość
Moje skarby Wiki i Marcel
-
nick nieaktualnyMeginka wrote:Ilona wrote:Meginko, Librus zazdroszczę wam bujanych foteli obecnych i przyszłych sama bym sie w takim pobujala
ja na razie mam tylko obiecany :)na pewno i Ty się doczekasz bujaczka U nas fotel pewnie trochę poczeka, ale za to ławeczka bujana jest w trakcie produkcji taka na dwór. Mój majsterkowicz sam ją powoli robi w garażu w wolnych chwilach, myślę że na wiosnę(hmmm kiedy ta wiosna???) będzie gotowa Także jak będziecie w okolicy, to zapraszam do pobujania
meginka jakbyś zauważyła to większość z nas tu się buja ahehe bez ławeczkiWiadomość wyedytowana przez autora: 25 marca 2013, 13:06
Libra lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Meginka wrote:kwiatuszku, jest pewnie sporo ja kiedyś wpisywałam na stronie 28 dni, ale tu mi się o wiele bardziej podoba, bo jesteście WY no i szybko stamtąd uciekłam
a tak poważnie, to wykres jest podobny do tego, tylko masz więcej objawów do zaznaczenia, więcej określeń na śluz itp.
Dzięki Meginka Ja tylko tak orientacyjnie. Nigdzie nie uciekam .Meginka lubi tę wiadomość
-
Kfjatus wrote:Oj Ilona, Ilona czekaj cierpliwie, a nie już mówisz, że jesteś prawie pewna .
Mam pytanie czy jest jeszcze jakaś inna strona, na której tak jak tutaj można wpisywać swoje pomiary temperatury ?
hej mi moj M sciagnal z neta karte wykresu Jerzego Tomaszewskiego jest fajny czytelny wykres duzo mozliwosci ja mam karte pod tytulem staramy sie o dziecko ale sa tez inne wiec prowadze dwa wykresyKfjatus lubi tę wiadomość
-
hej dziewczyny mi tez tempka rosnie a w poprzednim cyklu w 26dc juz mi leciala w dol na leb na szyje wiec tez zyje nadzieja chociaz jakos czuje ze marzec to nie moj miesiac obym sie pomylila a popzatym owu mi sie przesunela na 17dc a ja wariatka juz testowalam kilka dni temu no i jedna krecha ale to chyba bylo do przewidzenia juz mi chyba calkiem na mozg padlo a najsmiesniejsze jest to ze robiac test wiem ze bedzie negatyw czysta glupota moja oczywiscie
samira lubi tę wiadomość
-
hejka dziewczyny ja wczoraj znalazłam 3 modlitwy o dzieciątko i wieczorem się pomodliłam. I myślę, że ta modlitwa była przyczyną mojego pięknego snu. Śniło mi się, że mam córeczki bliźniaczki Takie maleńkie, ubrane na różowo, nosiłam je na rękach po domu Jakie to było piękne
Jakiś tydzień temu też mi się śnił dzidziuś Obym miała więcej takich ślicznych snów i oby się wreszcie spełniły
P.S. nigdy nie miałam takich snów i jestem nimi bardzo mile zaskoczonaaisa, moni_c, samira, Ilona, mauysia, Libra, martula, gocha04 lubią tę wiadomość