X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne Czy są tu jeszcze "Styczniowe Staraczki" ?
Odpowiedz

Czy są tu jeszcze "Styczniowe Staraczki" ?

Oceń ten wątek:
  • aniczka Autorytet

Wysłany: 23 marca 2013, 23:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    samira wrote:
    aniczka wrote:
    kurna czemu pokazuje mi stary wykres a nie ten swiezy owu przesunela mi sie z 9dc na 17dc wiec juz raczej w to nie wierze i nawet wykresem sie nie sugeruje

wydaje mi się ze powinnaś wkleić po prostu miniaturkę tego nowego wykresu bo tak to masz stary wykres z nowym jak tak zawsze robię jak wchodzę to mogę przesuwać strzałkami na głównej stronie i jak przesunę tak że mam całkiem nowy to wtedy klikam udostępnij wykres-potem ze dla wszystkich a potem ze na tablicy i jeszcze kopiuję miniaturkę i wklejam jak poprzedni w ustawieniach (oczywiście wtedy wywalam poprzedni)!! a jak ci się on pokazuje jak się logujesz ??

hej samirko dziekuje za podpowiedz tak zrobie i zobaczymy a jak sie loguje to mi pokazuje nowy

samira lubi tę wiadomość

5abe315c267b0d904e208c54b912507e.png
  • Ilona Autorytet

Wysłany: 24 marca 2013, 07:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzień dobry Kobitki ;D
    Wczoraj z corcia zrobilysmy Palmę i na 13 do kościoła poświęcić idziemy. Dobrze, ze mamy tu na obczyźnie misje katolickie i msze po Polsku.
    Miłej niedzieli życzę :D

Meginka, samira lubią tę wiadomość

Moje skarby Wiki i Marcel :)
  • Kfjatus Autorytet

Wysłany: 24 marca 2013, 07:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witam :) Również życzę milej niedzieli :).

samira lubi tę wiadomość

1221648qmrgggy559.gif
  • moni_c Autorytet

Wysłany: 24 marca 2013, 08:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witam :) moja ciąża tak jak się szybko zaczęła, tak i szybko się zakończyła :( dostałam okres i coś mi plumknęło przy siusianiu wielkim skrzepem :( smutno, ale jakoś z optymizmem patrzę w przyszłość.
    miłej niedzieli :*

samira lubi tę wiadomość

mc1d28t.png
    zabawa.gif
    20100828580113.png
  • Ilona Autorytet

Wysłany: 24 marca 2013, 08:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Moni trzymaj sie kochana (mocno tule) Może powinnas do lekarza sie wybrać. Będzie dobrze zobaczysz.

Moje skarby Wiki i Marcel :)
  • moni_c Autorytet

Wysłany: 24 marca 2013, 08:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Został mi 1 test ciążowy i sobie zrobiłam i widzę średnio mocną drugą kreskę- mocniejszą niż wczoraj- już nic nie rozumiem :( wiem, że moja babcia miała normalny okres w do 4 mc-a ciąży ale jakoś w to wątpię żeby u mnie było to samo... jutro do gina polecę eh. Jak ja nie lubie takich sytuacji w których nic nie wiadomo :( Jak dostałam okres dobra pogodziłam się z tym a teraz jeszcze ta krecha mi namieszała w głowie. Temp. skoczyła mi z rana z 36,45 do 36,61 czyli jakby zaczęła rosnąć ... Swoimi poczynaniami sama siebie dobijam :( jak sado maso ;)
    nic już nie wiem i nie rozumiem :O

Wiadomość wyedytowana przez autora: 24 marca 2013, 08:52

samira lubi tę wiadomość

mc1d28t.png
    zabawa.gif
    20100828580113.png
  • Meginka Autorytet

Wysłany: 24 marca 2013, 10:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Moni kochana przytulamy Cię wszystkie. 50przytula.gifKiedyś czytałam że po poronieniu poziom hcg utrzymuje się jeszcze kilka dni, więc może dlatego test wychodzi pozytywny. A może jest tak jak u babci. No ale dowiesz się najlepiej od lekarza, bo my to tylko możemy gdybać...

samira lubi tę wiadomość

2013💙👶
    2017 cb
    2018❤👶
    2022 cb
    04.02 ⏸
    24.02 wizyta(6+3)-mamy ❤
    17.03 kolejna wizyta
    preg.png
  • aniczka Autorytet

Wysłany: 24 marca 2013, 11:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    moni_c wrote:
    Witam :) moja ciąża tak jak się szybko zaczęła, tak i szybko się zakończyła :( dostałam okres i coś mi plumknęło przy siusianiu wielkim skrzepem :( smutno, ale jakoś z optymizmem patrzę w przyszłość.
    miłej niedzieli :*

o masakra bardzo mi przykro 3maj sie glowa do gory nic nie dzieje sie bez przyczyny bedzie dobrze

5abe315c267b0d904e208c54b912507e.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 24 marca 2013, 12:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    moni_c wrote:
    Został mi 1 test ciążowy i sobie zrobiłam i widzę średnio mocną drugą kreskę- mocniejszą niż wczoraj- już nic nie rozumiem :( wiem, że moja babcia miała normalny okres w do 4 mc-a ciąży ale jakoś w to wątpię żeby u mnie było to samo... jutro do gina polecę eh. Jak ja nie lubie takich sytuacji w których nic nie wiadomo :( Jak dostałam okres dobra pogodziłam się z tym a teraz jeszcze ta krecha mi namieszała w głowie. Temp. skoczyła mi z rana z 36,45 do 36,61 czyli jakby zaczęła rosnąć ... Swoimi poczynaniami sama siebie dobijam :( jak sado maso ;)

Moni, idź jutro do lekarza, bo może jest ok, tylko może trochę za mało progesteronu - stąd krwawienie - i da Ci dupka... trzymam kciuki, żeby było ok:*

samira lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 24 marca 2013, 14:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Libra ładnie wyskresik Ci rośnie no,no :)

Ja również czytałam o tym, że po poronieniu poziom hcg jeszcze się utrzymuje. Ale mimo wszystko życzę Ci aby okazało się co innego i żeby wszystko było OK. :)

samira, Libra lubią tę wiadomość

• moni_c Autorytet

Wysłany: 24 marca 2013, 16:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Byłam w szpitalu, na usg nic nie widać bo za wcześnie, wszystko ok z narządami. Dostałam dupka i mam zrobić bete jutro. Jak urosła jest ok jak zmalała lub spadła do 0 wczesne poronienie. Rozgadała się o tym poronieniu i podniosła mnie na duchu. Lepiej się z nią rozmawiało niż z lekarzami na prywatnych wizytach za 150 zł :/. Z tą podwyższoną betą po poronieniu też wyczytałam, tylko czy możliwe to jest w tak wczesnej ciąży? Bo chodzi o to, ze ta kreska jest wyraźna. Poprzednie to były tak zwane cień cienia..
    Ponownie miłej niedzieli!

Wiadomość wyedytowana przez autora: 24 marca 2013, 16:19

samira lubi tę wiadomość

mc1d28t.png
    zabawa.gif
    20100828580113.png
  • Kfjatus Autorytet

Wysłany: 24 marca 2013, 17:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Moni 3maj się ciepło, życzę żeby było jak najlepiej :*.

Ja czuję się dziś fatalnie, temperatura spadła, a ja razem z nią - kłują jajniki, jestem jakaś nadwrażliwa, nic mi się nie chce. ... Nie wiem czy to dobre znaki, czy nie ;) Oj ten nasz babski los...

samira lubi tę wiadomość

1221648qmrgggy559.gif
  • nick nieaktualny

Wysłany: 24 marca 2013, 17:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    moni_c wrote:

przytulam :*,może to ciążą biochemiczna była ....a tak jak Maginka mówi wyszedł test pozytywny bo hormon HCG się jeszcze utrzymuje ....albo tak jak Libra pisze za niski progesteron a ciążą nadal może być może weż lutkę lub duphka...

Wiadomość wyedytowana przez autora: 24 marca 2013, 17:39

• nick nieaktualny

Wysłany: 24 marca 2013, 17:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kfjatus wrote:
    Moni 3maj się ciepło, życzę żeby było jak najlepiej :*.

Ja czuję się dziś fatalnie, temperatura spadła, a ja razem z nią - kłują jajniki, jestem jakaś nadwrażliwa, nic mi się nie chce. ... Nie wiem czy to dobre znaki, czy nie ;) Oj ten nasz babski los...

może zagnieżdżenie :) trzymam &&&

• Kfjatus Autorytet

Wysłany: 24 marca 2013, 17:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Samira już nie wiem, co myśleć. Na tą chwilę wiem, że mi niedobrze ;).
    Ale gdyby się udało byłabym przeszczęśliwa, a dzieciątko przyszłoby na świat w okolicach urodzin Męża :).

samira lubi tę wiadomość

1221648qmrgggy559.gif
  • nick nieaktualny

Wysłany: 24 marca 2013, 17:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kfjatus wrote:
    Samira już nie wiem, co myśleć. Na tą chwilę wiem, że mi niedobrze ;).
    Ale gdyby się udało byłabym przeszczęśliwa, a dzieciątko przyszłoby na świat w okolicach urodzin Męża :).

fajnie by było narodziny w urodziny hehe :P

Wiadomość wyedytowana przez autora: 24 marca 2013, 17:50

• Kfjatus Autorytet

Wysłany: 24 marca 2013, 17:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dokładnie- teściowa tyle radości, by nie zniosła :P.
    Oj, ale nie ma co gdybać. Pożyjemy - zobaczymy, dopóki nie ma @ nadzieja pozostaje ;).

samira lubi tę wiadomość

1221648qmrgggy559.gif
  • nick nieaktualny

Wysłany: 24 marca 2013, 18:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kfjatus wrote:
    Dokładnie- teściowa tyle radości, by nie zniosła :P.
    Oj, ale nie ma co gdybać. Pożyjemy - zobaczymy, dopóki nie ma @ nadzieja pozostaje ;).

zawsze jest nadzieja :)

• Kfjatus Autorytet

Wysłany: 24 marca 2013, 18:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No tak, masz rację - zawsze jest nadzieja i tego się trzymajmy :-).

1221648qmrgggy559.gif
  • nick nieaktualny

Wysłany: 24 marca 2013, 18:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    sla.s wrote:
    Libra ładnie wyskresik Ci rośnie no,no :)

Ja również czytałam o tym, że po poronieniu poziom hcg jeszcze się utrzymuje. Ale mimo wszystko życzę Ci aby okazało się co innego i żeby wszystko było OK. :)

hehehe... mnie tak "ładnie" wykresik rośnie co miesiąc, więc dlatego już się nie nastawiam, że to może być za sprawą ciąży

‹‹ 7 8 9 10 11 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Choroby endometrium - jakie są najczęstsze?

Czym jest endometrium, a czym endometrioza? Jakie mogą być inne choroby endometrium i jak się objawiają? Jaka grubość endometrium jest optymalna podczas starań o dziecko? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Odstawienie tabletek antykoncepcyjnych - jak zrobić to bezpiecznie?

Wiele kobiet uważa, że odstawienie tabletek antykoncepcyjnych, plastrów, czy innych środków hormonalnych to bardzo prosta sprawa - wystarczy przestać zażywać. Tymczasem warto znać kilka zasad, które sprawią, że odstawienie antykoncepcji będzie bezpieczne, łagodne dla organizmu i pozwoli jak najbardziej zminimalizować ryzyko wystąpienia skutków ubocznych. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Śluz szyjkowy, śluz z podniecenia, wydzielina z pochwy, upławy - jak odróżniać?

Śluz szyjkowy to bardzo ważny wskaźnik kobiecej płodności. Jak odróżniać poszczególne rodzaje śluzu? Czym różni się naturalny śluz szyjkowy od śluzu wynikającego z podniecenia? Czym są upławy i kiedy warto zgłosić się do lekarza? Jak zapisywać poszczególne rodzaje śluzu w aplikacji OvuFriend? 

CZYTAJ WIĘCEJ