Czy są tu jeszcze "Styczniowe Staraczki" ?
-
WIADOMOŚĆ
-
samira wrote:aniczka wrote:kurna czemu pokazuje mi stary wykres a nie ten swiezy owu przesunela mi sie z 9dc na 17dc wiec juz raczej w to nie wierze i nawet wykresem sie nie sugeruje
wydaje mi się ze powinnaś wkleić po prostu miniaturkę tego nowego wykresu bo tak to masz stary wykres z nowym jak tak zawsze robię jak wchodzę to mogę przesuwać strzałkami na głównej stronie i jak przesunę tak że mam całkiem nowy to wtedy klikam udostępnij wykres-potem ze dla wszystkich a potem ze na tablicy i jeszcze kopiuję miniaturkę i wklejam jak poprzedni w ustawieniach (oczywiście wtedy wywalam poprzedni)!! a jak ci się on pokazuje jak się logujesz ??
hej samirko dziekuje za podpowiedz tak zrobie i zobaczymy a jak sie loguje to mi pokazuje nowysamira lubi tę wiadomość
-
Został mi 1 test ciążowy i sobie zrobiłam i widzę średnio mocną drugą kreskę- mocniejszą niż wczoraj- już nic nie rozumiem wiem, że moja babcia miała normalny okres w do 4 mc-a ciąży ale jakoś w to wątpię żeby u mnie było to samo... jutro do gina polecę eh. Jak ja nie lubie takich sytuacji w których nic nie wiadomo Jak dostałam okres dobra pogodziłam się z tym a teraz jeszcze ta krecha mi namieszała w głowie. Temp. skoczyła mi z rana z 36,45 do 36,61 czyli jakby zaczęła rosnąć ... Swoimi poczynaniami sama siebie dobijam jak sado maso
nic już nie wiem i nie rozumiemWiadomość wyedytowana przez autora: 24 marca 2013, 08:52
samira lubi tę wiadomość
-
moni_c wrote:Witam moja ciąża tak jak się szybko zaczęła, tak i szybko się zakończyła dostałam okres i coś mi plumknęło przy siusianiu wielkim skrzepem smutno, ale jakoś z optymizmem patrzę w przyszłość.
miłej niedzieli :*
o masakra bardzo mi przykro 3maj sie glowa do gory nic nie dzieje sie bez przyczyny bedzie dobrze -
nick nieaktualnymoni_c wrote:Został mi 1 test ciążowy i sobie zrobiłam i widzę średnio mocną drugą kreskę- mocniejszą niż wczoraj- już nic nie rozumiem wiem, że moja babcia miała normalny okres w do 4 mc-a ciąży ale jakoś w to wątpię żeby u mnie było to samo... jutro do gina polecę eh. Jak ja nie lubie takich sytuacji w których nic nie wiadomo Jak dostałam okres dobra pogodziłam się z tym a teraz jeszcze ta krecha mi namieszała w głowie. Temp. skoczyła mi z rana z 36,45 do 36,61 czyli jakby zaczęła rosnąć ... Swoimi poczynaniami sama siebie dobijam jak sado maso
nic już nie wiem i nie rozumiem
Moni, idź jutro do lekarza, bo może jest ok, tylko może trochę za mało progesteronu - stąd krwawienie - i da Ci dupka... trzymam kciuki, żeby było ok:*samira lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Byłam w szpitalu, na usg nic nie widać bo za wcześnie, wszystko ok z narządami. Dostałam dupka i mam zrobić bete jutro. Jak urosła jest ok jak zmalała lub spadła do 0 wczesne poronienie. Rozgadała się o tym poronieniu i podniosła mnie na duchu. Lepiej się z nią rozmawiało niż z lekarzami na prywatnych wizytach za 150 zł . Z tą podwyższoną betą po poronieniu też wyczytałam, tylko czy możliwe to jest w tak wczesnej ciąży? Bo chodzi o to, ze ta kreska jest wyraźna. Poprzednie to były tak zwane cień cienia..
Ponownie miłej niedzieli!Wiadomość wyedytowana przez autora: 24 marca 2013, 16:19
samira lubi tę wiadomość
-
Moni 3maj się ciepło, życzę żeby było jak najlepiej :*.
Ja czuję się dziś fatalnie, temperatura spadła, a ja razem z nią - kłują jajniki, jestem jakaś nadwrażliwa, nic mi się nie chce. ... Nie wiem czy to dobre znaki, czy nie Oj ten nasz babski los...samira lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnymoni_c wrote:Został mi 1 test ciążowy i sobie zrobiłam i widzę średnio mocną drugą kreskę- mocniejszą niż wczoraj- już nic nie rozumiem wiem, że moja babcia miała normalny okres w do 4 mc-a ciąży ale jakoś w to wątpię żeby u mnie było to samo... jutro do gina polecę eh. Jak ja nie lubie takich sytuacji w których nic nie wiadomo Jak dostałam okres dobra pogodziłam się z tym a teraz jeszcze ta krecha mi namieszała w głowie. Temp. skoczyła mi z rana z 36,45 do 36,61 czyli jakby zaczęła rosnąć ... Swoimi poczynaniami sama siebie dobijam jak sado maso
nic już nie wiem i nie rozumiem
przytulam :*,może to ciążą biochemiczna była ....a tak jak Maginka mówi wyszedł test pozytywny bo hormon HCG się jeszcze utrzymuje ....albo tak jak Libra pisze za niski progesteron a ciążą nadal może być może weż lutkę lub duphka...Wiadomość wyedytowana przez autora: 24 marca 2013, 17:39
-
nick nieaktualnyKfjatus wrote:Moni 3maj się ciepło, życzę żeby było jak najlepiej :*.
Ja czuję się dziś fatalnie, temperatura spadła, a ja razem z nią - kłują jajniki, jestem jakaś nadwrażliwa, nic mi się nie chce. ... Nie wiem czy to dobre znaki, czy nie Oj ten nasz babski los...
może zagnieżdżenie trzymam &&& -
nick nieaktualnyKfjatus wrote:Samira już nie wiem, co myśleć. Na tą chwilę wiem, że mi niedobrze .
Ale gdyby się udało byłabym przeszczęśliwa, a dzieciątko przyszłoby na świat w okolicach urodzin Męża .
fajnie by było narodziny w urodziny heheWiadomość wyedytowana przez autora: 24 marca 2013, 17:50
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnysla.s wrote:Libra ładnie wyskresik Ci rośnie no,no
Ja również czytałam o tym, że po poronieniu poziom hcg jeszcze się utrzymuje. Ale mimo wszystko życzę Ci aby okazało się co innego i żeby wszystko było OK.
hehehe... mnie tak "ładnie" wykresik rośnie co miesiąc, więc dlatego już się nie nastawiam, że to może być za sprawą ciąży