Czy są tu jeszcze "Styczniowe Staraczki" ?
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Libruś, u mnie wszystko po staremu wczoraj mój M powiedział, że kupi mi bujany fotel, żebym mogła w ciąży czytać książki i się bujać, a potem z dzidzią czyli nie mam wyjścia muszę zaskoczyć hehehehehe a poza tym, moje postanowienia o odchudzaniu trafił szlag właśnie wpierdzielam czekoladki, takie pyszne nugatowe, że nie mogłam się powstrzymać nie mam silnej woli ale co tam jak się zrobi ciepło, to zacznę biegać a może nie będę musiała...
a Ty jak tam kochaniutka??? @ nie ma więc czekamy w napięciu na jutro, mam nadzieję,że nie przylezie do CiebieWiadomość wyedytowana przez autora: 25 marca 2013, 07:52
Libra, Asia87 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
sla.s wrote:Dręczą mnie mdłości ale tak to jest okej. Nie mogę się doczekać tej jutrzejszej wizyty u gina. A u Ciebie jak samopoczucie? Kiedy to testujesz?
uuu ja mam jeszcze tyle czasu, że mogę nerwowo nie wytrzymać Termin @ mam dopiero na 4.04. Daj znać po wizycie, czego się dowiesz o mieszkającym w Tobie małym Lokatorze -
nick nieaktualnyMeginka wrote:Libruś, u mnie wszystko po staremu wczoraj mój M powiedział, że kupi mi bujany fotel, żebym mogła w ciąży czytać książki i się bujać, a potem z dzidzią czyli nie mam wyjścia muszę zaskoczyć hehehehehe a poza tym, moje postanowienia o odchudzaniu trafił szlag właśnie wpierdzielam czekoladki, takie pyszne nugatowe, że nie mogłam się powstrzymać nie mam silnej woli ale co tam jak się zrobi ciepło, to zacznę biegać a może nie będę musiała...
a Ty jak tam kochaniutka??? @ nie ma więc czekamy w napięciu na jutro, mam nadzieję,że nie przylezie do Ciebie
my kupiliśmy skórzany wypoczynek z wielofunkcyjnymi fotelami:) fotelr się rozkładają i bujają za bujanie trzeba było po 100 zł za szt. dopłacić... ale czego się dla dzidzi nie robi;)
ja się czuję normalnie... nic mi nie jest, nic mnie nie boli... miałam już raz 15-dniową fl, więc jeszcze spokojnie czekam:) jak będzie jutro taka tempka, to mała nadzieja zacznie się we mnie tlić... pożyjemy zobaczymy, czy ta @ się przyszwęda... -
Libra wrote:Meginka wrote:Libruś, u mnie wszystko po staremu wczoraj mój M powiedział, że kupi mi bujany fotel, żebym mogła w ciąży czytać książki i się bujać, a potem z dzidzią czyli nie mam wyjścia muszę zaskoczyć hehehehehe a poza tym, moje postanowienia o odchudzaniu trafił szlag właśnie wpierdzielam czekoladki, takie pyszne nugatowe, że nie mogłam się powstrzymać nie mam silnej woli ale co tam jak się zrobi ciepło, to zacznę biegać a może nie będę musiała...
a Ty jak tam kochaniutka??? @ nie ma więc czekamy w napięciu na jutro, mam nadzieję,że nie przylezie do Ciebie
my kupiliśmy skórzany wypoczynek z wielofunkcyjnymi fotelami:) fotelr się rozkładają i bujają za bujanie trzeba było po 100 zł za szt. dopłacić... ale czego się dla dzidzi nie robi;)
ja się czuję normalnie... nic mi nie jest, nic mnie nie boli... miałam już raz 15-dniową fl, więc jeszcze spokojnie czekam:) jak będzie jutro taka tempka, to mała nadzieja zacznie się we mnie tlić... pożyjemy zobaczymy, czy ta @ się przyszwęda...
oby się nie przyszwędała jednak z niecierpliwością czekam na zieloną kropę u Ciebie
u mnie prawdopodobnie @ w okolicy Świąt... ostatnio miałam takie lekkie bóle w podbrzuszu, takie ni to owulacyjne, ni miesiączkowe, cholera wie co. Nie wiem kiedy dokładnie miałam owu, więc dokładnego terminu @ nie przewidzę. Fl mam 11 dni.
Zawsze miałam cykle 24-25 dni, a ostatni 31... Myślę, że to od leków bo brałam lutke i CLO. W tym cyklu nie biorę nic, niech się dzieje co chce a za 3 tygodnie zapisałam się do nowej ginki, czas się porządnie wziąć w garść, porobić wszystkie badania itd.
Żeby fotel nie stał na darmo hihihihLibra lubi tę wiadomość
-
Hehe, ja swojemu ciągle głowe truje,więc nie bedzie miał wyboru i będzie musiał mi kupić :p najlepszą okazją na taki prezent byłoby zajście w ciąże :p
Libra, Kfjatus lubią tę wiadomość
Synuś, największe szczęście :*
Córcie ur. 28.02.18r.
04.2016 [*] 10tc 09,11.2016 cb
-
No właśnie dziewczyny to zachodzimy i będziemy się bujać Myślę, że jak pomęczycie swoich menów trochę, to ulegną i kupią Ja swojemu powiedziałam, że kupimy, ale dopiero jak brzuszek będzie widać :)A póki co, to nawet maleńkiej fasolki jeszcze nie ma... ehhhh jak fajnie by było tak się pobujać z maleństwem mmmmm
Libra, Kfjatus, aisa lubią tę wiadomość
-
A ja dziewczyny już jestem prawie pewna, ze w tym cyklu znów sie nie udało szyjka zaczyna być bardziej miękka i bardziej otwarta i sluz zaczynam mieć klejacy ku rozciagliwemu, chyba wcześniej któraś pisała, ze taki sluz występuje przed@ także u mnie wszystko wskazuje na to ze niedługo @ przylezie. No cóż trudno. Jak nie teraz to może następnym razemMoje skarby Wiki i Marcel
-
Życzę Wam dziewczynki z całego serca II kreseczek i zielonych kropek Uczucie jest nie do opisania szkoda tylko że jak na tak wczesnym etapie się już wie, to niekiedy wiele stresów po drodze trzeba przeżyć...
Jak teraz się nie uda to nigdy już nie zatestuję tak wcześnie, choć wierzę, że będzie dobrze o_O .
Powodzonka!
gocha04 lubi tę wiadomość
-
kwiatuszku, jest pewnie sporo ja kiedyś wpisywałam na stronie 28 dni, ale tu mi się o wiele bardziej podoba, bo jesteście WY no i szybko stamtąd uciekłam
a tak poważnie, to wykres jest podobny do tego, tylko masz więcej objawów do zaznaczenia, więcej określeń na śluz itp.Kfjatus lubi tę wiadomość