Czy są tu jeszcze "Styczniowe Staraczki" ?
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyMeginka wrote:siemka dzieweczki
ja się dziś wynudzę bo sama siedzę, stary dziś wyjątkowo pojechał na popołudnie do roboty i wróci dopiero koło 21...
skończyłam niedawno malować futrynę farbą olejną i tak mnie głowa rozbolała od tego zapachu że szok, no ale otworzyłam okna i trochę się wywietrzyło, mam nadzieję, że niedługo całkiem zniknie.
U mnie dziś 32 dc, plamienia nie ma, cycki bolą...
Jutro się wyjaśni...
trzymam mocno ooo &&&&&&Meginka lubi tę wiadomość
-
dziewczyny jest druga kreska blada, ale jest za kilka dni powtórzę jejku nie mogę w to uwierzyć że wreszcie się udało
aisa, darijka, Ilona, agula, martula, samira, Asia87, gocha04, Miriam lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
rozsyłam życzę Wam wszystkim kochane upragnionych bobasków
a malowanie oczywiście odpuściłam, nawet m by mi nie pozwolił się dotknąć Niby też się cieszy, ale pyta czemu druga kreska taka blada i chyba jeszcze nie dowierza... Kupię wieczorem drugi test i w poniedziałek powtórzę Normalnie jestem taka podekscytowana że szok, to takie dziwne uczucie, ale bardzo miłe. Na pewno Wy tez niedługo go doświadczycie A póki co trzymajcie kciuki za mocniejszą krechę No ale blada też oznacza ciążę, prawda?? Nie tak jak w testach ovu...
Nie można być 'trochę w ciąży' heheheheaisa, agula, samira, gocha04, Gośśśka lubią tę wiadomość
-
Aga11 wrote:Cześć dziewczynki, czy jak robiłyście sobie badanie progesteronu to miałyście powyżej 10 ng/ml? Ja w 25 d.c miałam 3,64. Pytam się was bo wiecie w czym rzecz. Dodam że w marcu przechodziłam grypę może to mieć jakiś wpływ?
aga zdecydowanie za niski żeby wystąpiła owulacja musi być powyżej 10 - im wyżej tym lepiej ja miałam 19,8 ale wcześniej brałam dupka. musisz koniecznie iść do lekarza żeby Ci zapisał sztuczny progesteron dupka albo lutkę. pozdrawiam -
Meginka wrote:rozsyłam życzę Wam wszystkim kochane upragnionych bobasków
a malowanie oczywiście odpuściłam, nawet m by mi nie pozwolił się dotknąć Niby też się cieszy, ale pyta czemu druga kreska taka blada i chyba jeszcze nie dowierza... Kupię wieczorem drugi test i w poniedziałek powtórzę Normalnie jestem taka podekscytowana że szok, to takie dziwne uczucie, ale bardzo miłe. Na pewno Wy tez niedługo go doświadczycie A póki co trzymajcie kciuki za mocniejszą krechę No ale blada też oznacza ciążę, prawda?? Nie tak jak w testach ovu...
Nie można być 'trochę w ciąży' hehehehe
No to gratuluję
Tak tak ta blada nie ma znaczenia. Ja na 3 testy wszystkie 3 miałam mega blade Tak że życzę wszystkiego dobregoMeginka lubi tę wiadomość
-
aaaa!! kochana gratuluje z calego serducha!! wiedzialam, poprostu wiedzialam tak sie ciesze
Meginka lubi tę wiadomość
Endometrioza IV stopnia
13.05.2014 - laparotomia, usuniecie torbieli i ognisk endometriozy, udroznienie jajowodow, plastyka jajowodow i jajnikow.
Za 6 miesiecy staranka
-
dziewczyny, cieszę się strasznie od kilku dni bolał mnie brzuch jak na @ więc nie wiedziałam czego się spodziewać... ale gdy zaczęły mnie tak dziwnie bolec cycochy to już czułam, że coś jest na rzeczy. kupię dzisiaj ze 2 testy i powtórzę jeszcze bo nie wierzę w ten dzisiejszy gapiłam się jak zahipnotyzowana i co chwila sprawdzałam tą kreskę w końcu go wyrzuciłam, bo już prawie zgłupiałam od tego patrzenia to jest takie niesamowite, jak się człowiek stara dłuższy czas i w końcu wyjdzie to jest mega radość
agula, Mała, samira, aisa, Gośśśka lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyMeginka wrote:dziewczyny, cieszę się strasznie od kilku dni bolał mnie brzuch jak na @ więc nie wiedziałam czego się spodziewać... ale gdy zaczęły mnie tak dziwnie bolec cycochy to już czułam, że coś jest na rzeczy. kupię dzisiaj ze 2 testy i powtórzę jeszcze bo nie wierzę w ten dzisiejszy gapiłam się jak zahipnotyzowana i co chwila sprawdzałam tą kreskę w końcu go wyrzuciłam, bo już prawie zgłupiałam od tego patrzenia to jest takie niesamowite, jak się człowiek stara dłuższy czas i w końcu wyjdzie to jest mega radość
Jupi GRATULUJĘ :*
oj czułam ze tak będzie super,wzruszyłam się :***Meginka lubi tę wiadomość
-
Nie było mnie raptem 2 dni i takie super wieści!
Meginka, ale nam sprawiłaś wiosnę, GRATULUJĘ i życzę szczęśliwego rozwiązania!
Aga11 progesteron zdecydowanie za niski. Lekarz przepisze ci duphaston lub luteinę i jak tylko w tym tkwi problem to szybko zaciążysz. Powodzenia.Meginka lubi tę wiadomość
👩 '85 👦'82
AMH 1.07
07.2015 - 1IUI ❌
08.2015 - 2IUI ❌
01.2022 AMH 0,24
02.2022 Invicta - IVF z KD ❌
02.2022 OVIklinika
03.2022 krótki protokół IVF
31.03.2022 transfer 3dniowca 8AB
8dpt cień cienia, 9 dpt ⏸,
11dpt beta 27,2 13dpt beta 65,5, 15dpt 190,6
11.2022 w końcu jesteś z nami 👧
01.2023 🦀tarczycy
W DRODZE PO RODZEŃSTWO 🙏
10.2024 AMH 0,17
11.2024 krótki protokół IVF -
dziewczynki ale pamiętacie co mi obiecałyście?? Jak zacznę łańcuszek ***** to Wy zaraz za mną także czekam na zielone kropy u Was
Robiłam przed chwilą teścik drugi i wyszła mocniejsza kreska niż wczoraj ( a robiłam teraz nie rano). test o czułości 25.
16 kwietnia jestem zapisana do ginki Do nowej Chciałam się do niej przepisać żeby mi porobiła wszystkie badania i pomogła zajść w ciążę a tu się okazało że nie trzeba. Podobno jest miła, cierpliwa i nie bagatelizuje problemów pacjentek. Zobaczymy
To teraz czekam na wieści od Was i niech wasze @@ nawet nie śmią do Was zaglądaćgocha04, agula, Kfjatus, aisa, Ilona lubią tę wiadomość
-
a tak w ogóle to zawsze myślałam, że sobie zaplanuję kiedy urodzę dziecko :)i że z grudnia to nie chcę, bo to już koniec roku i będzie mniejsze niż rówieśnicy itp itd
Teraz kiedy już wiem że tego nie da się zaplanować, jestem mega szczęśliwa że zaszłam i datę porodu ovu wyznaczyło na 11 grudnia i nie ważne kiedy się urodzi, nawet w sylwestra może byle by było zdrowe Mój M już oszalał i mówi do brzuszka "Kacperek" bo jest przekonany że będzie chłopak
ojejku co za emocje
sorry że tak Wam paplam cały czas o tym ale nie mogę się powstrzymaćaisa, martula, Ilona, samira lubią tę wiadomość
-
Meginka ja mam szanse na poród w sylwestra gdybym zaszła w tym cyklu i średnio mi się to widzi, ale cóż na to wpływu nie mam i będę się modlić, żeby było zdrowe.
Fajnie, że kreska coraz mocniejsza. No i macie prezent na rocznicę.Wiadomość wyedytowana przez autora: 7 kwietnia 2013, 18:34
Meginka, Gośśśka, Kfjatus, Ilona, samira lubią tę wiadomość
👩 '85 👦'82
AMH 1.07
07.2015 - 1IUI ❌
08.2015 - 2IUI ❌
01.2022 AMH 0,24
02.2022 Invicta - IVF z KD ❌
02.2022 OVIklinika
03.2022 krótki protokół IVF
31.03.2022 transfer 3dniowca 8AB
8dpt cień cienia, 9 dpt ⏸,
11dpt beta 27,2 13dpt beta 65,5, 15dpt 190,6