Czy są tu jeszcze "Styczniowe Staraczki" ?
-
WIADOMOŚĆ
-
hej dziewczyny jak tam weekendzik mija?
do mnie jeszcze @ nie przylazla, termin byl czwartek-piatek, a ja nadal nie czuje, zeby miala sie zblizac, moze nie przyjdzie w ogole?Endometrioza IV stopnia
13.05.2014 - laparotomia, usuniecie torbieli i ognisk endometriozy, udroznienie jajowodow, plastyka jajowodow i jajnikow.
Za 6 miesiecy staranka
-
oooo agunia jeeeeejku jakby było fajnie jakby nie przyszła życzę Ci tego z całego serducha
kiedy testujesz????
weekendzik strasznie upalny, byliśmy w Biedrze na zakupach, teraz jakieś sprzątanko, na obiadek krokiety i sernik na zimno w lodówce się chłodzi
A na jutro planuję sałatkę z serem feta
o matko, a ja tylko o jedzeniu hehe -
jeszcze poczekam, bo to dopiero 1-2 dni spoznienia i wszystko sie jeszcze moze zdarzyc prawda? nie chce sie niepotrzebnie nakrecac, moze w poniedzialek zatestuje
meginka ja widze, ze kuchareczka z Ciebie niezla jestMeginka lubi tę wiadomość
Endometrioza IV stopnia
13.05.2014 - laparotomia, usuniecie torbieli i ognisk endometriozy, udroznienie jajowodow, plastyka jajowodow i jajnikow.
Za 6 miesiecy staranka
-
No to Aga trzymam mocno kciuki
Meginko, że Tobie się chce chociaż mi też się chciało jeszcze jakieś 2 - 3 tyg temu bo od 2 kupuję jedzenie w barze obiadowym bo nie mam siły i chęci na gotowanie jakaś niezdarna się zrobiłam i wszystko mi z rąk leciało pobiłam szklanki i talerze ah i się zdenerwowałam i powiedziałam, że gotować nie będę i na razie tak jest. Także podziwiam Twój zapał oby nie minął hehe
oj męcząco tzn pogoda jest gorąco i o ile wcześniej mi nie przeszkadzało to teraz się męczę jestem śpiąca i jakaś rozdrażniona choć lubię taką pogodę i wolę to niż deszcz choć nie dziś wolę deszcz hehe
A u mnie dziś grill organizowany przez mojego męża i brata jestem zaproszona jako gość honorowy i będzie kiszka ziemniaczana ale to wieczorem będzie moja długoletnia przyjaciółka na plotach więc zapowiada się miło
Pozdrawiam -
dzieki Maju mam cicha nadzieje, ze jednak sie udalo, no ale poczekamy i zobaczymy
milego grillowaniaEndometrioza IV stopnia
Za 6 miesiecy staranka
-
wcale mi się nie chcę gotować, no ale mężuś coś musi jeść a poza tym ja do końca 3 miesiąca a nawet dłużej jadłam wafle ryżowe i sucharki, więc teraz muszę nadrobić te wszystkie dobre rzeczy
a poza tym stwierdziłam, że jak będę karmić maleństwo to dłuuuuugo nie zjem nic dobrego i niezdrowego, więc teraz sobie jem na co mam ochotę
Mam tylko nadzieję, że nie przytyję za dużo na razie ok 1 kg na plusie.
A wasze brzuchatki jak tam się prezentują dziewczynki??? Pokazać -
dzien dobry wszystkim
nie wytrzymalam i zrobilam dzis rano test, wynik niestety negatywny choc przez chwile wydawalo mi sie, ze widze cien cienia cienia cienia hehe no ale @ ani widu ani slychu wiec dokupie jeszcze testy i zrobie jutro rano
milej niedzieli kochaneEndometrioza IV stopnia
Za 6 miesiecy staranka
-
hejka
masz rację, póki nie ma @, to wszystko jest możliwe, więc testuj rano
dużo dziewczyn tu pisała, że wynik pozytywny im wychodził dopiero kilka dni po terminie @ więc nie chcę Cie nakręcać, ale bardzo mocno 3mam kciuki -
dzieki za kciukasy dziewczynki ta niepewnosc juz mnie dobija, bo chcialabym wiedziec czy jestem w ciazy czy nie
madzianka, ja ekspertem nie jestem, ale tempki masz faktycznie dosc wysokie, moze powtorz test za kilka dni, przeciez krwawienia w ciazy sie zdarzaja, tym bardziej, ze mowisz, ze ten byl inny niz poprzednie, trzymam kciukiEndometrioza IV stopnia
Za 6 miesiecy staranka
-
witam kobitki
kolejny negatywny test a @ brak...juz nie wiem co o tym myslec...samira lubi tę wiadomość
Endometrioza IV stopnia
Za 6 miesiecy staranka
-
nick nieaktualnylaski witam ,ja od soboty w domku,poszaleliśmy teraz na efekty czekam z luteinką w tle,ale wykres owulki nie wyznaczył ehhh...
bociany nam przelatywały prawie pod sam domek a jak byliśmy w Niepołomicach to przeleciał nam bocian centralnie nad głowami hehe
upał ze w mordę jeża ,mam dość ...a dziś pierwsza wizyta u ENDO
dziewczynki z brzuszkami rośnijcie zdrowo
madzianka i agula trzymam kciuki &&&Wiadomość wyedytowana przez autora: 29 lipca 2013, 10:30
maja2024 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
dzień doberek
no właśnie też o tym pomyślałam, ze może miałaś później owulkę i za wcześnie na test...
no, z tymi upałami to masakra... u mnie wiatrak chodzi a i tak gorąco jak nie wiem...
ale mimo upału chodzę od wczoraj z bananem na ryjku bo mój dzidziuś zaczął wczoraj kopać już wcześniej czułam takie delikatne ruchy, smyranie, ale wczoraj to już tak zaczął szaleć że szok ale to fajne uczucie dzisiaj też mnie obudził kopniakami a jutro lecę na wizytęsamira lubi tę wiadomość
-
samira wrote:może za wcześnie na testy bo owu była późno np. :* (buziak wspierak)
a ja się słabo czuję ,kręgosłup ,barki i łopatki,mięśnie dokuczają...
sama juz nie wiem, ja mam bardzo regularne cykle, zazwyczaj 28 dni, czasami sie przesunie 1 dzien w jedna lub druga.
samirka te bociany to na szczesciesamira lubi tę wiadomość
Endometrioza IV stopnia
Za 6 miesiecy staranka
-
nick nieaktualny
-
Dżola wrote:Cześć dziewczyny,
Mogę się podpiąć? JA również staram się - bezskutecznie jak na razie od stycznia.
Pozdrawiam wszystkie staraczki
jasne, ze mozesz zapraszamy!Dżola lubi tę wiadomość
Endometrioza IV stopnia
Za 6 miesiecy staranka