Tydzień dla Płodności   

Nie przegap swojej szansy!
Umów się na pierwszą wizytę u lekarza specjalisty za 1zł.
Tylko do 30 listopada   
SPRAWDŹ
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne Czy są tu jeszcze "Styczniowe Staraczki" ?
Odpowiedz

Czy są tu jeszcze "Styczniowe Staraczki" ?

Oceń ten wątek:
  • agula Autorytet

Wysłany: 27 lipca 2013, 14:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    hej dziewczyny jak tam weekendzik mija?

do mnie jeszcze @ nie przylazla, termin byl czwartek-piatek, a ja nadal nie czuje, zeby miala sie zblizac, moze nie przyjdzie w ogole? :D

Endometrioza IV stopnia
    13.05.2014 - laparotomia, usuniecie torbieli i ognisk endometriozy, udroznienie jajowodow, plastyka jajowodow i jajnikow.
    Za 6 miesiecy staranka :)
  • Meginka Autorytet

Wysłany: 27 lipca 2013, 14:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    oooo agunia :) jeeeeejku jakby było fajnie jakby nie przyszła :) życzę Ci tego z całego serducha :)
    kiedy testujesz????

weekendzik strasznie upalny, byliśmy w Biedrze na zakupach, teraz jakieś sprzątanko, na obiadek krokiety i sernik na zimno w lodówce się chłodzi :)
    A na jutro planuję sałatkę z serem feta :)
    o matko, a ja tylko o jedzeniu :P hehe

2013💙👶
    2017 cb
    2018❤👶
    2022 cb
    04.02 ⏸
    24.02 wizyta(6+3)-mamy ❤
    17.03 kolejna wizyta
    preg.png
  • agula Autorytet

Wysłany: 27 lipca 2013, 15:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    jeszcze poczekam, bo to dopiero 1-2 dni spoznienia i wszystko sie jeszcze moze zdarzyc prawda? nie chce sie niepotrzebnie nakrecac, moze w poniedzialek zatestuje

meginka ja widze, ze kuchareczka z Ciebie niezla jest ;)

Meginka lubi tę wiadomość

Endometrioza IV stopnia
    13.05.2014 - laparotomia, usuniecie torbieli i ognisk endometriozy, udroznienie jajowodow, plastyka jajowodow i jajnikow.
  • maja2024 Autorytet

Wysłany: 27 lipca 2013, 16:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No to Aga trzymam mocno kciuki :)
    Meginko, że Tobie się chce chociaż mi też się chciało jeszcze jakieś 2 - 3 tyg temu bo od 2 kupuję jedzenie w barze obiadowym bo nie mam siły i chęci na gotowanie jakaś niezdarna się zrobiłam i wszystko mi z rąk leciało pobiłam szklanki i talerze ah i się zdenerwowałam i powiedziałam, że gotować nie będę i na razie tak jest. Także podziwiam Twój zapał oby nie minął hehe
    oj męcząco tzn pogoda jest gorąco i o ile wcześniej mi nie przeszkadzało to teraz się męczę jestem śpiąca i jakaś rozdrażniona choć lubię taką pogodę i wolę to niż deszcz choć nie dziś wolę deszcz hehe
    A u mnie dziś grill organizowany przez mojego męża i brata jestem zaproszona jako gość honorowy i będzie kiszka ziemniaczana ale to wieczorem będzie moja długoletnia przyjaciółka na plotach więc zapowiada się miło :)
    Pozdrawiam :)

msayah2.png
    0sbo70a.png
    eiktyx8d7h9nb2ik.png
  • agula Autorytet

Wysłany: 27 lipca 2013, 17:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    dzieki Maju :) mam cicha nadzieje, ze jednak sie udalo, no ale poczekamy i zobaczymy :)

milego grillowania :)

Endometrioza IV stopnia
  • Meginka Autorytet

Wysłany: 27 lipca 2013, 18:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    wcale mi się nie chcę gotować, no ale mężuś coś musi jeść a poza tym ja do końca 3 miesiąca a nawet dłużej jadłam wafle ryżowe i sucharki, więc teraz muszę nadrobić te wszystkie dobre rzeczy :)
    a poza tym stwierdziłam, że jak będę karmić maleństwo to dłuuuuugo nie zjem nic dobrego i niezdrowego, więc teraz sobie jem na co mam ochotę :)
    Mam tylko nadzieję, że nie przytyję za dużo :) na razie ok 1 kg na plusie.
    A wasze brzuchatki jak tam się prezentują dziewczynki??? Pokazać :P

2013💙👶
    2017 cb
    2018❤👶
    2022 cb
    04.02 ⏸
    24.02 wizyta(6+3)-mamy ❤
    17.03 kolejna wizyta
    preg.png
  • agula Autorytet

Wysłany: 28 lipca 2013, 10:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    dzien dobry wszystkim :)

nie wytrzymalam i zrobilam dzis rano test, wynik niestety negatywny :( choc przez chwile wydawalo mi sie, ze widze cien cienia cienia cienia hehe no ale @ ani widu ani slychu wiec dokupie jeszcze testy i zrobie jutro rano :)

milej niedzieli kochane :)

Endometrioza IV stopnia
  • Meginka Autorytet

Wysłany: 28 lipca 2013, 15:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    hejka :)
    masz rację, póki nie ma @, to wszystko jest możliwe, więc testuj rano :)
    dużo dziewczyn tu pisała, że wynik pozytywny im wychodził dopiero kilka dni po terminie @ więc nie chcę Cie nakręcać, ale bardzo mocno 3mam kciuki :) <3

2013💙👶
    2017 cb
    2018❤👶
    2022 cb
    04.02 ⏸
    24.02 wizyta(6+3)-mamy ❤
    17.03 kolejna wizyta
    preg.png
  • madzianka Autorytet

Wysłany: 28 lipca 2013, 16:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Moze ktoras z Was bardziej doswiadocznych zerknac na moj wykres bo juz sama nie wiem co mam myslec i mam okropny metlik w glowie pomozcie kochane.

p19us65glzzsn3k4.png
  • moni_c Autorytet

Wysłany: 28 lipca 2013, 18:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Agula trzymam kciukasy aby @ się nie pojawiła :)
    Ledwo co zipię w te upały... w domu mam 33 stopnie na zewnątrz 38... a jest szósta :/

miłego popołudnia! :)

mc1d28t.png
    zabawa.gif
    20100828580113.png
  • agula Autorytet

Wysłany: 28 lipca 2013, 18:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    dzieki za kciukasy dziewczynki :D <3 ta niepewnosc juz mnie dobija, bo chcialabym wiedziec czy jestem w ciazy czy nie :)

madzianka, ja ekspertem nie jestem, ale tempki masz faktycznie dosc wysokie, moze powtorz test za kilka dni, przeciez krwawienia w ciazy sie zdarzaja, tym bardziej, ze mowisz, ze ten byl inny niz poprzednie, trzymam kciuki ;D

Endometrioza IV stopnia
  • agula Autorytet

Wysłany: 29 lipca 2013, 10:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    witam kobitki :)

kolejny negatywny test a @ brak...juz nie wiem co o tym myslec...

samira lubi tę wiadomość

Endometrioza IV stopnia
  • nick nieaktualny

Wysłany: 29 lipca 2013, 10:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    laski witam ,ja od soboty w domku,poszaleliśmy teraz na efekty czekam z luteinką w tle,ale wykres owulki nie wyznaczył ehhh...

bociany nam przelatywały prawie pod sam domek a jak byliśmy w Niepołomicach to przeleciał nam bocian centralnie nad głowami hehe

upał ze w mordę jeża ,mam dość ...a dziś pierwsza wizyta u ENDO ;)
    dziewczynki z brzuszkami rośnijcie zdrowo :D

madzianka i agula trzymam kciuki &&& <3

Wiadomość wyedytowana przez autora: 29 lipca 2013, 10:30

maja2024 lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 29 lipca 2013, 10:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    agula wrote:
    witam kobitki :)

kolejny negatywny test a @ brak...juz nie wiem co o tym myslec...
    może za wcześnie na testy bo owu była późno np. :* (buziak wspierak)

a ja się słabo czuję ,kręgosłup ,barki i łopatki,mięśnie dokuczają...

• Meginka Autorytet

Wysłany: 29 lipca 2013, 10:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    dzień doberek :)
    no właśnie też o tym pomyślałam, ze może miałaś później owulkę i za wcześnie na test...
    no, z tymi upałami to masakra... u mnie wiatrak chodzi a i tak gorąco jak nie wiem...

ale mimo upału chodzę od wczoraj z bananem na ryjku bo mój dzidziuś zaczął wczoraj kopać :) już wcześniej czułam takie delikatne ruchy, smyranie, ale wczoraj to już tak zaczął szaleć że szok :) ale to fajne uczucie :) dzisiaj też mnie obudził kopniakami :) a jutro lecę na wizytę :P

samira lubi tę wiadomość

2013💙👶
    2017 cb
    2018❤👶
    2022 cb
    04.02 ⏸
    24.02 wizyta(6+3)-mamy ❤
    17.03 kolejna wizyta
    preg.png
  • agula Autorytet

Wysłany: 29 lipca 2013, 10:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    samira wrote:
    może za wcześnie na testy bo owu była późno np. :* (buziak wspierak)

a ja się słabo czuję ,kręgosłup ,barki i łopatki,mięśnie dokuczają...

sama juz nie wiem, ja mam bardzo regularne cykle, zazwyczaj 28 dni, czasami sie przesunie 1 dzien w jedna lub druga.

samirka te bociany to na szczescie :)

samira lubi tę wiadomość

Endometrioza IV stopnia
  • Dżola Ekspertka

Wysłany: 29 lipca 2013, 11:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cześć dziewczyny,

Mogę się podpiąć? JA również staram się - bezskutecznie jak na razie od stycznia.

Pozdrawiam wszystkie staraczki :)

samira lubi tę wiadomość

16udyx8dlqyt9a9e.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 29 lipca 2013, 11:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    agula wrote:
    sama juz nie wiem, ja mam bardzo regularne cykle, zazwyczaj 28 dni, czasami sie przesunie 1 dzien w jedna lub druga.

samirka te bociany to na szczescie :)
    kochana mam nadzieje ze kle kle pomogą :D

• agula Autorytet

Wysłany: 29 lipca 2013, 11:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    samira wrote:
    kochana mam nadzieje ze kle kle pomogą :D

trzymam mocno kciuki! :D

Endometrioza IV stopnia
  • agula Autorytet

Wysłany: 29 lipca 2013, 11:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dżola wrote:
    Cześć dziewczyny,

Mogę się podpiąć? JA również staram się - bezskutecznie jak na razie od stycznia.

Pozdrawiam wszystkie staraczki :)

jasne, ze mozesz :D zapraszamy!

Dżola lubi tę wiadomość

Endometrioza IV stopnia
‹‹ 78 79 80 81 82 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Odstawienie tabletek antykoncepcyjnych - jak zrobić to bezpiecznie?

Wiele kobiet uważa, że odstawienie tabletek antykoncepcyjnych, plastrów, czy innych środków hormonalnych to bardzo prosta sprawa - wystarczy przestać zażywać. Tymczasem warto znać kilka zasad, które sprawią, że odstawienie antykoncepcji będzie bezpieczne, łagodne dla organizmu i pozwoli jak najbardziej zminimalizować ryzyko wystąpienia skutków ubocznych. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Niedoczynność tarczycy podczas starania o dziecko

Tarczyca to niewielki gruczoł umiejscowiony na szyi człowieka, który wytwarza hormony i ma ogromny wpływ na funkcjonowanie całego organizmu. Dlaczego tak często obniża płodność kobiety? Jak rozpoznać najczęstsze choroby tarczycy: niedoczynność i nadczynność? Przeczytaj w eksperckim artykule w całości poświęconym tarczycy! 

CZYTAJ WIĘCEJ

Owulacja – kiedy owulacja zwiększy szanse na zajście w ciążę

Kiedy owulacja? Większość kobiet wie, że owulacja to czas, w którym możliwe jest zajście w ciążę. Ale kiedy dokładnie ona występuje, jakie są objawy owulacji, jak ją rozpoznać lub co może na nią wpływać nie dla wszystkich jest oczywiste. Kilka faktów na ten temat oraz parę prostych instrukcji jak obserwować swoje ciało pomoże Ci wielokrotnie zwiększyć szanse na zajście w ciążę.

CZYTAJ WIĘCEJ