Czym się zajmujemy w życiu?
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
hm....... od czego tu zacząć, z pierwszego wykształcenia : konserwator dzieł sztuki, z drugiego: pracownik socjalny,ceramik, zawód wykonywany przez 8 lat: ceramik-terapeuta zajęciowy, obecnie pracuję jako wychowawca w domu dziecka ........... z zamiłowania : czarownica
-
nick nieaktualnyHej dziewczyny.
Ja tlumacz przysiegly i mgr jezyka angielskiego. W zawodzie nauczycielki pracowalam zaledwie pol roku, wyjechalismy za granice do anglii, jak moj M stracil prace w szpitalu ( on z zawodu fizjoterapeuta ). Mielismy wyjechac na 2-3 lata, zarobic na wesele, postawic dom, otworzyc moja i meza firme... i tak jak wiekszosc emigrantow osiedlilismy sie tutaj na stale, kupilismy dom, mamy grono znajomych i jest nam dobrze. Pracuje jako manager w firmie produkujacej wnetrza do Land rover, Jaguar, Bentley i Mini-cooper. Mam pod soba ekipe 67 ludzi z produkcji.Ta praca nie jest praca moich marzen, duzo stresu i obowiazkow ale przynajmniej dobrze platna. Trzymam sie jej poki co, ale w planach mam zmienic w niedalekiej przyszlosci, na mniej stresujaca.agnes175 lubi tę wiadomość
-
A ja zaczęłam studia ale nie skończyłam bo dla mnie było ważniejsze dziecko a nie kariera aż w końcu zostałam z niczym czyli bez skończonych studiów i bezdzietna do dzisiaj a mogłabym już doktorat robić i zdążyłabym nawet habilitację... powiem tyle że wkurza mnie jak ktoś krytykuje osoby które najpierw chcą skończyć studia a potem planować dzieci. Ja niby dla dobra rodziny ich nie skończyłam i co? jak ktoś ma mieć dziecko to czy zacznie starania w wieku 20 czy 40 lat to i tak będzie je miał bez problemu a jeżeli komuś nie jest pisane rodzicielstwo to choćby się pochlastał i stał tydzień na rzesach w odpowiednim wieku to i tak będzie bezdzietny.
momo1009, Eklerka, FeliceGatto lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnycześć dziewczynki ja skonczyłam radiologie ale nie pracuje w zawodzie ,zajmuje sie oprogramowaniem dla róznych branż ,ale z perspektywy czasu poszłabym na medycyne zawsze mnie to interesowało no nic czasu nie cofne , a na zycie trzeba zarabiać
aszka lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyja skonczyłam administracje pracowałam troche w urzedzie gminy , to w kancelarii prwanej ale jakos mnie to nie kreciło zbytnio(ja jak konczylam liceum to byl bum na administracje albo marketing) obecnie od 3 lat swoja droge zawodowa zwiazałam z dziećmi:)i jestem mega zadowolona;)
Miśkaa lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyA ja skonczylam studia ekonomiczne i pracuje jako ksiegowa, probuje skonczyc kolejne studia ktore sie juz kilka lat ciagna.
Nie jest zle, ale nie moge powiedziec ze chodze podekscytowana do pracy. To calkiem niezly, stabilny zawod, bez mocnych wrazen raczej.
Chcialabym kiedys pracowac z niepelnosprawnymi dziecmi, niestety brak u mnie jakiegokolwiek doswiadczenia i umiejetnosci w tym zakresie, tylko checi sa.
Miśkaa lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyhej ja jestem logopedą oraz pedagogiem prowadzącym zajęcia korekcyjno-wyrównawcze pracuje w przedszkolu, gdzie dodatkowo jestem wychowawcą. praca świetna, ale dużo obowiązków z racji łączenia zawodów, oraz tego, iż jest to przedszkole integracyjne i mamy dzieciaki z autyzmem, upośledzeniami, na wózkach itp
Anulkaa, aszka lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyJa ostatnio bylam na rozmowie w sprawie pracy w zakladzie opieki, ktory sie zajmuje dziecmi i doroslymi z roznymi problemami np z autyzmem, mialabym robic dla nich ksiegowosc, niestety zaproponowali warunki, ktorych na chwile obecna nie moglam przyjac, ale czulam ze to bardzo by mnie przyblizylo do mojego celu. Bardzo chce trafic do takiej organizacji kiedys, w przyszlosci!
aszka lubi tę wiadomość
-
A ja z HR jestem
aszka lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
to i ja skończyłam studia finanse i rachunkowość, pracuje jako księgowa/kadrowa
jednak zawsze marzyła mi się weterynaria jednak z racji alergii itp z marzeń musiałam zrezygnować obecnie marzy mi sie Kura Domowa
a jak kiedyś wygram w lotka to założę schronisko dla zwierząt takie z prawdziwego zdarzenia -
Ja dziewczyny to z wykształcenia jestem ekonomistą ale w zawodzie nigdy nie pracowałam bo dla mnie to zbyt nudne i poszłam na studia na geodezję W tym zawodzie w pełni sie spełniam Oprócz bycia geodetą prowadzęswoją firmę zajmującą sie naprawą skrzyń biegów To taki mój mały mix
momo1009, santoocha lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyA ja siedzę w domu i zajmuję się pisaniem bloga Mam jednak nadzieję, że uda mi się w końcu skończyć też książkę lub kilka, żeby móc powiedzieć, że jestem pisarką
Wiadomość wyedytowana przez autora: 4 listopada 2014, 00:14
agniesja, Foto_Anna lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny