Czym się zajmujemy w życiu?
-
WIADOMOŚĆ
-
No to ja może wyskoczę z czymś nietypowym Na co dzień prowadzę autobus po tym jak odeszłam z biura turystycznego gdzie pracowałam jako pilot wycieczek
aszka, Malenq, Ona_89', momo1009, Foto_Anna, FeliceGatto, czekajka, tulipanna lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
To ja będe bardziej typowa: położna. O ironio...
Jako ciekawostkę dodam, że moj nastrój podczas pracy w oddziale położniczo-noworodkowym bardzo dobrze oddaje fazę cyklu, w której się znajduję: w dni płodne wszystko tam wydaje mi się wzruszające i/lub ekscytujące, a przed @ zaczynam się użalać nad sobą, że ja nigdy tak nie będę miała. Także przez pół cyklu chodzę ze łzami w oczach.Nona, Bączek, Foto_Anna lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyAnulkaa wrote:Ja ostatnio bylam na rozmowie w sprawie pracy w zakladzie opieki, ktory sie zajmuje dziecmi i doroslymi z roznymi problemami np z autyzmem, mialabym robic dla nich ksiegowosc, niestety zaproponowali warunki, ktorych na chwile obecna nie moglam przyjac, ale czulam ze to bardzo by mnie przyblizylo do mojego celu. Bardzo chce trafic do takiej organizacji kiedys, w przyszlosci!
-
Z wykształcenia chemik z 3 specjalnościami oraz biotechnolog. Pracowałam w lab. kilka miesięcy, wyjechałam do Stanów, gdzie pracowałam w Promocji i reklamie kasyn, po powrocie redaktor merytoryczny publikacji chemicznych, biologicznych i z zakresu przyrody (zajęcie do teraz). W międzyczasie, weekendowo - nauczyciel chemii w Liceum dla dorosłych.. też marzyła mi się praca w policji; obecnie myślę co dalej ze sobą robić..
-
nick nieaktualny
-
JagodaP wrote:To ja będe bardziej typowa: położna. O ironio...
Jako ciekawostkę dodam, że moj nastrój podczas pracy w oddziale położniczo-noworodkowym bardzo dobrze oddaje fazę cyklu, w której się znajduję: w dni płodne wszystko tam wydaje mi się wzruszające i/lub ekscytujące, a przed @ zaczynam się użalać nad sobą, że ja nigdy tak nie będę miała. Także przez pół cyklu chodzę ze łzami w oczach.
No to wielki szacun.... Na pewno jest Ci strasznie ciężko...
Ja jestem pracownikiem socjalnym, jestem też kuratorem rodzinnym. Sama mam takie momenty, że mam łzy w oczach... -
MerlinMo wrote:No to wielki szacun.... Na pewno jest Ci strasznie ciężko...
Ja jestem pracownikiem socjalnym, jestem też kuratorem rodzinnym. Sama mam takie momenty, że mam łzy w oczach...
Ja bym nie dała rady, chyba nie okiełznałabym swoich skłonności morderczych jakbym spotkała jednego czy drugiego skur..... -
Z wykształcenia informatyk
Pracuje jako doradca klienta w pewnej sieci komórkowej
Plany na przyszłość? marzy mi się geodezja lub coś z architekturąBiochem - 2017 r
Franek 👼- 36 tc (*) 2670g/50cm 20.03.2021 (Sn) - kolizja pepowinowa
Maciej 💙 - 37+4 tc 3470g/54cm 08.03.2022r. (Cc)
Pozamaciczna w bliźnie po cc - 10.11.2022 r. -
nick nieaktualnyA ja jestem nauczycielem zintegrowanej edukacji wczesnoszkolnej dzieci klas 1-3...trochę pracowalam w szkole, cudowna rzecz, niestety mam zbyt male plecy żeby zostać na dluzej... więc otworzylam swój sklep z ciuszkami dla dzieci i też to bardzo lubię.
bosa lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyPo pedagogice specjalnej, kursy i doświadczenia nakierowane na terapię dzieci z autyzmem, ale obecnie pracuję na Infolinii pewnego Towarzystwa Ubezpieczeń na Życie.
Moim marzeniem jest jednak zostać malarką, dlatego samodzielnie w domu uczę się malować, na razie akrylami -
Ewa99 wrote:Ja z zawodu fototechnik, z zamiłowania praca w biurze firmy jako informatyk, a faktycznie robię wszystko i nic jak Rybeńka
Dodatkowo mam swoją firmę foto, to właściwie moje większe źródło dochodu.
Od dziecka zawsze marzyłam żeby pracować w wojsku lub w policji, ale najpierw nie chcieli słyszeć o tym moi rodzice, żeby dziecko w wieku 13 lat puścić do szkoły z internatem kilkaset km od domu a teraz nie chce o tym słyszeć mój mąż…
Po 1 dziecku planuję więc pójść w końcu na psychologię, żeby później kształcić się w kierunku psychologii śledczej i zdobywać doświadczenie w tym zawodzie
Baaaaaardzo podobne mam zamiłowania, pozdrawiam -
A jestem po tłumaczeniach specjalistycznych j. niemieckiego. Tłumaczę, pracuję w gimnajzum oraz szkole językowej, a po pracy jestem.... fotografem z zamiłowania i nie rozstaję się z aparatem
aszka lubi tę wiadomość