X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne Czym się zajmujemy w życiu?
Odpowiedz

Czym się zajmujemy w życiu?

Oceń ten wątek:
  • Kaśka Autorytet

Wysłany: 20 maja 2014, 16:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej a ja pracuje juz jako stomatolog czasami mam dosc ale jak mam wolne to tesknie za praca I badz tu madry :-)

Kasia * lubi tę wiadomość

konie82.gif
    f2w3rjjg1da4lr23.png
  • Rybeńka Autorytet

Wysłany: 20 maja 2014, 23:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    To i ja się dopisze. Z zawodu technik informatyk, praca jako sekretarka w małym biurze w sumie to robie tam wszytko i nic :-P w weekendy śpiewam na weselach, kocham strasznie moja drugą pracę, bo w tej pierwszej nieraz idzie się zanudzić. Oprócz tego jak krokodylica jeżdżę na motorze :-)

Izuniaa89 lubi tę wiadomość

Ona -> 35 -> Niedoczynność tarczycy, Hashimoto, alergia. Dwójka cudownych dzieciaczków z pierwszego małżeństwa <3

<3 MAJUSIA <3
    28.02.2015r.

<3 MICHAŚ <3
    05.10.2017r.

On -> 36 -> Niska jakość nasienia -> 2% prawidłowych -> ruchliwość prawidłowa prawie 0..

Zaczynamy 9cs
  • nick nieaktualny

Wysłany: 21 maja 2014, 04:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja z zawodu fototechnik, z zamiłowania praca w biurze firmy jako informatyk, a faktycznie robię wszystko i nic jak Rybeńka ;)
    Dodatkowo mam swoją firmę foto, to właściwie moje większe źródło dochodu.
    Od dziecka zawsze marzyłam żeby pracować w wojsku lub w policji, ale najpierw nie chcieli słyszeć o tym moi rodzice, żeby dziecko w wieku 13 lat puścić do szkoły z internatem kilkaset km od domu a teraz nie chce o tym słyszeć mój mąż…
    Po 1 dziecku planuję więc pójść w końcu na psychologię, żeby później kształcić się w kierunku psychologii śledczej i zdobywać doświadczenie w tym zawodzie :)

Rybeńka, Tamka lubią tę wiadomość

• Rudasek Autorytet

Wysłany: 21 maja 2014, 10:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    a ja jestem logopeda :)
    Pracuje od kilku lat w biurze kredytowym :D a teraz mam kilka godzin w przedszkolu, w zawodzie :D
    planuje podyplomówke z wczesnoszkolnej :D choc planów to ja mam kilka...:)

" Potrafimy kochać i marzyć, dlatego wszyscy jesteśmy zwyciężcami "
    relg3e5e4usdxs8f.png
    f2w3ugpjxbbrbi8m.png
  • paula86 Koleżanka

Wysłany: 22 maja 2014, 00:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ja skończyłam administrację, potem podyplomówkę z podatków i od 3 lat pracuję w kancelarii doradztwa podatkowego - w przyszłości w planach zdanie egzaminu i zdobycie tytułu doradcy podatkowego, zdecydowanie lubię, to co robię :)

• Marronek Autorytet

Wysłany: 22 maja 2014, 08:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kurcze, sporo nas tu po informatyce jest :P
    A podobno to taki "męski" zawód :)

Ewa99, Rybeńka lubią tę wiadomość

Hashimoto, endometrioza; problemy z drożnością jajowodów; Brak hamowania...
    25.03.2015 - biochemiczna.
    6 nieudanych transferów in-vitro (10 zarodków), w tym jeno puste jajo (14.03.2016).

Naturalny cud w czerwcu 2020 roku :) Spodzewamy się synka :)
  • adk_1989 Autorytet

Wysłany: 22 maja 2014, 11:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    paula86 wrote:
    ja skończyłam administrację, potem podyplomówkę z podatków i od 3 lat pracuję w kancelarii doradztwa podatkowego - w przyszłości w planach zdanie egzaminu i zdobycie tytułu doradcy podatkowego, zdecydowanie lubię, to co robię :)

Zastanawiałam się kiedyś czy nie pójść w tym kierunku ale to nie moja bajka. Jak mi się trafi w pracy zagadnienie z zakresu prawa podatkowego to utykam :)

A ja z wykształcenia jestem prawnikiem. W zeszłym roku w lipcu obroniłam magistra. We wrześniu próbowałam swoich sił i podeszłam do egzaminu wstępnego na aplikację adwokacka. Zawaliła. A teraz się zastanawiam czy startować jeszcze raz i w ogóle co dalej robić ze swoim życiem. Pracowałam kiedyś w kancelarii adwokackiej przez dwa lata, potem miałam 10 miesięcy przerwy a obecnie pracuję w kancelarii radcy prawnego. Niestety tylko na zastępstwo ale może znajdą jakiś sposób żeby mnie zatrzymać :)

ckaivfxm1aofa92y.png

atdcx1hp01myo4wh.png
  • KotkaPsotka Autorytet

Wysłany: 22 maja 2014, 12:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja skonczylam chemie na uniwerku i zrobilam doktorat w Niemczech. Teraz pracuje na instytucie polprzewodnikow i mam swoje laboratorium....biologiczne :P. Uwielbiam swoja prace i ciagle sie zastanwiam jak to mozliwe ze mis ie takie szczescie trafilo:) (zawsze chcialam robic cos z bio a tu taka niespodzianka:).

Gdybym miala cofnac czas to studiowalabym historie.

olka30, Anulkaa, FeliceGatto lubią tę wiadomość

9fca6f50a2283c6d700e791421c68616.png
  • Izuniaa89 Autorytet

Wysłany: 22 maja 2014, 12:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ewa99 wrote:
    Ja z zawodu fototechnik, z zamiłowania praca w biurze firmy jako informatyk, a faktycznie robię wszystko i nic jak Rybeńka ;)
    Dodatkowo mam swoją firmę foto, to właściwie moje większe źródło dochodu.
    Od dziecka zawsze marzyłam żeby pracować w wojsku lub w policji, ale najpierw nie chcieli słyszeć o tym moi rodzice, żeby dziecko w wieku 13 lat puścić do szkoły z internatem kilkaset km od domu a teraz nie chce o tym słyszeć mój mąż…
    Po 1 dziecku planuję więc pójść w końcu na psychologię, żeby później kształcić się w kierunku psychologii śledczej i zdobywać doświadczenie w tym zawodzie :)
    a gdzie mieszkasz? :P może mi cykniesz pare foto na ślubie :p

f2w39n736jv6l5uy.png
  • Anutka Autorytet

Wysłany: 22 maja 2014, 18:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja pracuje w biurze doradcy ds spraw krecytow, szczegolnie hipotecznych :-). Asystentka doradcy :-)

1usavcqg3fbgb4ge.png
    3jgx3e3kec0agggp.png
    f2w3rjjgjb0z63zo.png
  • Myszka-Minnie Autorytet

Wysłany: 22 maja 2014, 19:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Anutka wrote:
    Ja pracuje w biurze doradcy ds spraw krecytow, szczegolnie hipotecznych :-). Asystentka doradcy :-)

Kojazy mi sie to z Open Finance lub czyms podobnym - zgadlam?

f2wl9vvj16detq98.png

w57vlbetiy8u8flo.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 22 maja 2014, 20:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Izuniaa89 wrote:
    a gdzie mieszkasz? :P może mi cykniesz pare foto na ślubie :p

hehe, akurat ślubami się nie zajmuję, ale mogę polecić fotografów w okolic 3-miasta :)

• beszka Autorytet

Wysłany: 22 maja 2014, 20:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    hej :)

ja skonczylam ekonomie. pracuje w przemysle stoczniowym - budowa platform. pisze kontrakty, negocjuje umowy i potem spr. by prace zostaly wykonane zgodnie z ustaleniami w umowie, by koszty nie byly wyzsze niz zalozone w budzecie itp.

***** Gang 18+ *****
    epAcp2.png

NO
  • ilenka Ekspertka

Wysłany: 31 maja 2014, 21:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    santoocha wrote:
    Ja jestem po weterynarii, od poczatku pracuje w zawodzie, a od ponad roku prowadzę wraz z mężem własny gabinet weterynaryjny. Leczymy głownie psy i koty.
    W dzieciństwie marzyłam aby byc policjantka albo stewardessa, widać ze nie za bardzo mi sie te marzenia spełniły ;)
    Kocham moja prace, daje mi mnóstwo satysfakcji, choc często jest bardzo męcząca i stresująca..

a studia weterynaryjne to trudne studia??

0fc3fc2ab00918b1e6c0fdac37a9dda7.png
  • BATTINKA Autorytet

Wysłany: 1 czerwca 2014, 22:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witam z tej strony ,,urzedas,, :)

zizia_a, zonaboba lubią tę wiadomość

3i49tgf6plfmlliy.png
  • kwiatuszek789 Autorytet

Wysłany: 1 czerwca 2014, 22:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    BATTINKA wrote:
    Witam z tej strony ,,urzedas,, :)
    To i ja sie przylacze i dopisze do klubu Battinki i pracy w tym jakze niezwykle niewdziecznym miejscu ;-)

zizia_a, BATTINKA, zonaboba lubią tę wiadomość

klz9io4pkfldzhbc.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 1 czerwca 2014, 22:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    .

Wiadomość wyedytowana przez autora: 5 stycznia 2015, 14:09

• zizia_a Autorytet

Wysłany: 2 czerwca 2014, 08:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kwiatuszek789 wrote:
    To i ja sie przylacze i dopisze do klubu Battinki i pracy w tym jakze niezwykle niewdziecznym miejscu ;-)

no to jesteśmy już trzy..ja tez urzędas ;)

BATTINKA lubi tę wiadomość

qdkk6iyebj2b3j6g.png
    n59yk6nl5kbmpqtr.png

8zw0xqpkiuw2sxx1.png
  • kwiatuszek789 Autorytet

Wysłany: 2 czerwca 2014, 10:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    To widze ze informatyczki i urzedniczki w wiekszosci :D

klz9io4pkfldzhbc.png
  • mimik74 Ekspertka

Wysłany: 10 czerwca 2014, 14:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    a ja bez pracy człek młody i głupi był zakochał się pierwszy zawód miłosny studiów nie skończyłam i nie przedłużono ze mną umowy w szkole od 1998 bujam się po dorywczych tylko na emeryturke....wyliczyli mi 28zł jakoś nie mam wiary w siebie i może dlatego tak wyszło... Pozdrawiam Was

olka30 lubi tę wiadomość

a302d9371e7d21520ed0078509ffa262.png

39f8egz20fly1xw6.png
1 2 3 4 5
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Pierwsze objawy ciąży - po czym poznać, że możesz być w ciąży

Starając się zajść w ciążę, często nie potrafimy przestać interpretować każdego, nawet najmniejszego ukłucia w jajniku i nie traktować go jako potencjalnego objawu ciąży. Które z objawów mogą faktycznie coś znaczyć i z czym możemy je pomylić? Które z objawów ciążowych na wczesnym etapie ciąży są po prostu rzadko spotykane? Zapoznaj się z listą pierwszych objawów ciążowych!

CZYTAJ WIĘCEJ

Niepłodność a nietolerancja pokarmowa - czy istnieje związek?

Dlaczego coraz częściej przyszli rodzice nie mogą doczekać się upragnionego potomstwa? Czy nieodpowiedni styl odżywiania może przyczyniać się do powstawania zaburzeń płodności? Czy nietolerancja pokarmowa może wpływać na obniżenie płodności, a nawet powodować niepłodność? Jakie testy na nietolerancje pokarmowe warto wówczas wykonać?  

CZYTAJ WIĘCEJ

Inseminacja (IUI) koszt i wskazania. Jaka jest skuteczność inseminacji?

Inseminacja domaciczna jest zabiegiem mającym na celu, ułatwienie zapłodnienia, poprzez skrócenie drogi, jaką mają do pokonania plemniki do komórki jajowej. Czy warto ją wykonać, jaki jest koszt i przy jakich schorzeniach odnotowuje się najlepsze rezultaty? Przeczytaj również jakie badania należy wykonać przed inseminacją i jak się do niej przygotować. 

CZYTAJ WIĘCEJ