Dla wszystkich starających się o dziecko.
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyBeata1989 wrote:A ja się boję zostało 2 dni do @ i coraz bardziej się boję że jednak przyjdzie:( chociaż nadal liczę że 7 cykl będzie tym szczęśliwym
ehh szkoda ze mózgu nie można wyłączyć. -
Beata1989 wrote:Witaj Natalko:) a poprzedni lekarz znalazł jakąś przyczynę czy ot tak?
Poprzedni lekarz powiedział że jeśli do końca roku starania nie dadzą efektów położy mnie na oddziale i czeka mnie laparoskopia ginekologiczna... Akurat koniec i początek roku miałam dość burzliwy i dopiero teraz się ze wszystkim ogarnęłam. Jestem bardzo ciekaw co powie nowy lekarz...
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Hej dziewczyny Trochę mnie nie było, nawał pracy związany z końcem roku w szkole
Biorę clo od niedzieli i mam wieczorami fale gorąca jak przy menopauzie, więc jest bardzo zabawnie Poza tym w tym miesiącu jakiś mega luz mnie dopadł, przestałam się już chyba tak bardzo przejmować, zajęłam głowę innymi rzeczami
Paulette wykres wygląda super Trzymam kciuki
natalka_mwo1 wrote:Poprzedni lekarz powiedział że jeśli do końca roku starania nie dadzą efektów położy mnie na oddziale i czeka mnie laparoskopia ginekologiczna... Akurat koniec i początek roku miałam dość burzliwy i dopiero teraz się ze wszystkim ogarnęłam. Jestem bardzo ciekaw co powie nowy lekarz...
Laparoskopia brzmi dość poważnie, miałaś ku temu jakieś wskazania ? -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny