Dla wszystkich starających się o dziecko.
-
WIADOMOŚĆ
-
Mów,wołaj jak ci tylko wygodnie
Nikogo nie namawiam ale jak ktos chce dzidzie a sa problemy nie wychodzi a sa podłoza kliniczne to na co czekać??Ja też z moim 10 latkiem zaszłam w 1 cyklu ciach -pach nózki w góre i było...,teraz juz nie jest tak łatwo..Beata1989, Lorka, Emy lubią tę wiadomość
..ile jeszcze i czy wogóle...
...może teraz...
-
Mash aż wstyd ale nie wiem co to IUI.
Aga to taka opowiastka moja Izka chciała tylko wiesz młoda jest pierwsza praca to jej głupio tak od razu w ciąże zachodzić. To jej mówię- będziesz czekać bo praca bo coś bo jeszcze coś innego a potem zamiast raz dwa ciąża będzie jeden cykl jedna krecha takiego ukierunkowania potrzebowałapepsunieczka lubi tę wiadomość
-
Tak to jest,ale uczymy się na błędach szkoda ze nie na cudzych
U mnie też na razie jest słabo bo ukochany za granicą i albo on tu albo ja tam sie próbujemy wstrzelić ...Niedługo bedziemy razem wiec bedzie łatwiej ....ile jeszcze i czy wogóle...
...może teraz...
-
Pepsunieczka, na jakie badania sama poszłaś? U mnie 3 cykl starań, lekarz mówił, że mam przyjść dopiero jak się nie uda w 6 cyklu. Ale tak myślę, żeby nie czekać i już zrobić jakieś podstawowe badania. Jednak czas leci i latka lecą. Do tego wokół mnie same ciąże albo już mamuśki z wózkami. Nie powiem, trochę mnie to dołuje i coś czuję, że i mnie nerwica powoli dopada
-
Olinka...zrobilam w 3 dc pakiet...tsh,fsh,lh,estradiol,progesteron,prolaktyna u mnie to koszt najtaniej jak znalazlam 130 zl...
Nie ma sie co dolowac tylko pozytywnie sie nastawiac...wiem cos o tym bo z nerwicy z lekami leczylam sie prawie 2 lata...lekarka byla ze mnie dumna...,wyszlam z choroby....to wyczailam ze moj zwiazek nie jest juz duetem lecz trio...swoje przeszlam...wywalilam typa po 18 latach..Moje motto...co nas nie zabije, tylko wzmocni...
Zaczełam dostinex...Beata1989 lubi tę wiadomość
..ile jeszcze i czy wogóle...
...może teraz...
-
Dziewczyny owufriend mi szaleje.
Od 4 dni mierze temp. I wyniki- 36,8 36,9 37 i 37. I ten głupi wykres przesunął mi owulacje o tydzień A miesiączkę wyznaczył na 39 dzień cyklu czyli dopiero chyba 5 lipca. Kiedy ja owu miałam 13-14 czerwiec(brałam pregnyl i miałam monitoring). A cykle mam 30 dniowe więc @ powinna być 27 czerwca.
Głupie to.Wiadomość wyedytowana przez autora: 24 czerwca 2015, 08:45
-
nick nieaktualny
-
Dzięki Pepsunieczka. Mnie jak najbardziej na czasie zależy. Także w następnym cyklu wybiorę się na te badania co napisałaś. Chociaż mam nadzieję, że wyniki będą ok. Czas leci i to mnie martwi. Zawsze chciałam mieć dwójkę, a tu 30-stka na karku i nawet jednej dzidzi jeszcze nie mam Z bliźniaków bym się ucieszyła
pepsunieczka lubi tę wiadomość
-
Beata,na pewno bedzie szczesliwy! Nie ma co sie przejmowac i zajmowac mysli bo to wszystko i tak zle wychodzi nam, niepotrzebne rozczarowanie zamiast milej niespodzianki itd.. lepiej zajac mysli czym innym a czas zleci duzo szybciej!
Lorka,u mnie podobnie ledwo 36.6 mam, a w tamtym cyklu mialam juz 36.8 moze to wplyw tego cisnienia?? Juz sama nie wiem ;p
Ale bol jajnikow mam przeokropny skupic sie w pracy nie potrafie,nawet guziki ze spodno musialam odpiac taki bol.
-
Cześć dziewczyny. Po długiej przerwie wróciłam na forum. Starania trwają nadal i są bezowocne. To już 1,5 roku. dziś mam wizytę u nowego lekarza gdyż w między czasie zdążyłam się wyprowadzić ze swojej dawnej miejscowości. Mam nadzieję że ten rok będzie owocny. Trzymam za Was kciuki
pepsunieczka lubi tę wiadomość