Dla wszystkich starających się o dziecko.
-
WIADOMOŚĆ
-
Olinka85..tak zęby buu nie dobrze...co do ciązy tryzmajmy sie pozytywów
Miluszka..do dzieła...
Natka30 ...udanego wieczoru...ja też wychodze w końcu dziś sobota ...Noc św.Jana...pozdrawiamNatka30, miluszka lubią tę wiadomość
..ile jeszcze i czy wogóle...
...może teraz...
-
Wlasnie wtedy co mi sie to snilo to nawet nie myslalam o dzidziusiu...dopiero miesiac pozniej podjelismy ta decyje.
co do zebow to sie zgadza oznaczaja chorobe badz smierc.
Miluszka dzialajcie i czekamy na dobre wiesci niebawem!!
Co do mojej prababci bylo kilka snow co sie mozna powiedziec spelnily albo moze cos przepowiedzialy/ odpowiedzialy. Mojej babci czyli corce prababci czesto sie snilo ze czegos szuka w szafie. W koncu babcia poszla na mieszkanie prababci i przeszukala ta szafe i znalazla w niej pierscionek,ktory prababcia mowila zeby po smierci moja mama go otrzymala. Po tym prababcia juz sie nie snila babci. Dziwna sprawa.
pepsunieczka lubi tę wiadomość
-
Dzięki Dziewczyny za dobre słowa
karda425, ja wierzę w sny. Nawet bardzo, trzy tygodnie temu zmarł mój wujek, syn mojej babci. Babcia rano wstała (wtedy jeszcze wujek żył) i powiedziała do córki z którą mieszka, że śniła jej się żona tego wujka, że wchodziła do trumny. Ciocia popukała się w głowę i poszła do pracy. Kilka godzin później wujek zmarł. Nic nie zapowiadało tego, że coś ma się wydarzyć, nie chorował itd. a babcia o tym, że wujek zmarł dowiedziała się dopiero popołudniu. -
prawda jest taka, że co ma być, to będzie musimy kochane spokojnie czekać na naszą kolej
pepsunieczka, Natka30, miluszka lubią tę wiadomość
Po 3 latach starań, w końcu z nami Pola, 30.03.2018r.
moje dwa aniołki...
Aniołek, lipiec 2015, cp
Leonek, styczeń 2017, 28tc
-
Lorka...witam...
Jesteśmy z jednych rejonów
Też zaczęłam brać Dostinex...
Ze staraniami podobnie bo partner za granicą...
Popieram twoje zdanie o innych wątkach...choć myślę ze czasem dla odskoczni są poruszane różne tematy i to jest ok ,byle w normach
Pozdrawiam....Lorka lubi tę wiadomość
..ile jeszcze i czy wogóle...
...może teraz...
-
Ale cisza!
Ja mam dziś spadek formy. Jeszcze ok. 4 dni do @ a ja przestaje wierzyć że się udało. Ze względu na dzisiejsze święto zrobiłam test. Oczywiście negatywny. Wiem że może być za wcześnie ale mimo wszystko psycha działa. Do tego boli mnie głowa i brzuch i w ogóle lipa. A tu jeszcze tyle godzin pracy:( -
nick nieaktualnywitam. trochę byłam nieobecna (miałam egzamin zawodowy) . U mnie dziś 36 dc . Jutro powinna przyjść @ (na chwilę obecną żadnych objawów) . Zobaczymy. Wczoraj zrobiłam test (ale nie z porannego moczu) niestety wyszedł negatywnie więc już straciłam nadzieję, czekam już tylko na @ i żeby móc rozpocząć nowy cykl .