Dla wszystkich starających się o dziecko.
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyw ogóle jestem taka senna, że nadal bym poszła spać, ale wtedy co będę w nocy robiła. Ogólnie jestem jakaś taka znużona, wzdęło mi brzuch, zwiększył mi się apetyt. A byłam dziś na pogotowiu bo mnie tak w tym prawym boku bolało i ciągnęło. Ale lekarz powiedział, że nic nie czuje i żebym się nie martwiła. A teraz jak siedzę to mnie tak boli na samym środku brzucha.
-
Dziewczyny powiem wam ze mam podobnie,godzina 13 a ja padam na rzesy!!
ogolnie nie wiem co sie dzieje, w pon dostalam okresu wczoraj plamienia,dzis nieznaczne plamienia i znaczny skok temperatury o 2 kreski. Temperature zaczelam mierzyc po @ w tamtym miesiacu wiec nie wiem czy to u mnie normalne. Odczuwam takze bol w prawym jajniku i bol glowy. I ta ciagla sennosc
Emy- ja mam zawsze taki sluz wiec mysle ze to normalne jesli nie odcziwasz dyskomfortu oraz swiadu.
Kate moje gratulacje! -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyja powiem Ci szczerze, że dziś rano miałam wyjątkowo mega kopa do roboty, a o 13 spałam jak niemowlę . Bo jeszcze rachunek opłaciłam swojemu eM. i mi smsa z kodem przesłał to opłaciłam i poszłam spać. A dzięki temu sms-owi wiem mniej więcej o której zasnęłam . To było przed 13
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Kate - a kiedy termin obrony? Jeśli wszystkie egzaminy zaliczone i praca napisana, to też myślę, że obrona to tylko formalność. Ale pamiętam, że u mnie stresik był jak broniłam licencjata
Paulette - pięknie się zapowiada Trzymam mocno kciuki!
Emy - ja też mam zawsze taki kremowo-żółty śluz przed okresem. Może Cię to uspokoi, ale wydaje mi się, że to jest norma. Chociaż wiadomo - każda z nas jest inna.Paulette lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Paulette wrote:Marta ja też bym z miłą chęcią się zdrzemnęła, ale dziś nie mogę ...Chociaż coś czuję że i tak mnie zmorzy tak jak wczoraj ni stąd ni zowąd .